FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
uzeo si dobar nick...alan ford...priglupi dječačić iz istoimenog romana
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
izvini ali alan ford nije priglupi dječačićblrs je napisao/la:uzeo si dobar nick...alan ford...priglupi dječačić iz istoimenog romana
za kraj nase rasprave predlazem vam da posložite redove,da unesete malo civilizacije na tribinu,da se vise bazirate na vas nego na protivnika,da češće posjećujete utakmice,skontate neku bas vasu pjesmu...ako nista prepisite stil navijanja od starijih grupa...biće mi drago ako bar do kraja sezone jednu stavku očistite sa spiska.idem s teme i doviđenja do proljećne utakmice u prijedoru
Alan Ford je siromašan plavokosi momak odrastao u sirotištu. Vrlo je naivan i dobrodušan pa ga se često iskorištava. Čista je suprotnost drugom poznatom tajnom agentu Jamesu Bondu. Kao crtač reklama bez posla i praznih džepova kreće u potagu za svojim prvim poslom. Na žalost (ili sreću), radi grešku i ispisuje krivu adresu te umjesto do sastanka sa svojom prvom mušterijom dolazi do cvjećarnice, sjedišta grupe tajnih agenata, grupe TNT. mislio sam vise figurativnoseven je napisao/la:izvini ali alan ford nije priglupi dječačićblrs je napisao/la:uzeo si dobar nick...alan ford...priglupi dječačić iz istoimenog romana

blrs je napisao/la:Alan Ford je siromašan plavokosi momak odrastao u sirotištu. Vrlo je naivan i dobrodušan pa ga se često iskorištava. Čista je suprotnost drugom poznatom tajnom agentu Jamesu Bondu. Kao crtač reklama bez posla i praznih džepova kreće u potagu za svojim prvim poslom. Na žalost (ili sreću), radi grešku i ispisuje krivu adresu te umjesto do sastanka sa svojom prvom mušterijom dolazi do cvjećarnice, sjedišta grupe tajnih agenata, grupe TNT. mislio sam vise figurativnoseven je napisao/la:izvini ali alan ford nije priglupi dječačićblrs je napisao/la:uzeo si dobar nick...alan ford...priglupi dječačić iz istoimenog romana

-
- Kontakt:
Utakmica - Rudar iznenadio igrom, ocekivao se neki klasican bunker od njih, ali je bilo daleko od toga na terenu. Stvorili su sebi par finih sansi, ali bez uspjeha. Borac u prvom djelu iznenadjen takvom postavkom Prijedorcana slabo odigrao bez nekih vecih sansi. Sto se drugog poluvremena tice, Rudar se malo povukao, vjerovatno zato sto su igraci Borca ofanzivnije krenuli, ali rezultat ostao 0-0.. Sto se tice ponistenih golova, sudija je bio u pravu, ofsajdi su bili vidljivi, mozda je Borac bio uskracen za penal, ali rezulat je realan
Tribine - Dosli ste velikom broju, cini mi se u 4 busa (ispravite ako gresim, moguce da nisam dobro video), skoro koliko je i nas bilo u Pd prosle sezone. Mi smo korektno navijali bez ijedne pjesme upucene vama ili Prijedorcankama
i par puta smo vas iskulirali kad ste nam se obracali, ali to su bile cisto navijacka prepucavanja s vase strane i nema se sta za zamjeriti
Lep pozdrav, i vidimo se u Pd sljedece polusezone

Tribine - Dosli ste velikom broju, cini mi se u 4 busa (ispravite ako gresim, moguce da nisam dobro video), skoro koliko je i nas bilo u Pd prosle sezone. Mi smo korektno navijali bez ijedne pjesme upucene vama ili Prijedorcankama

-
- Kontakt:
KOnacno jedan normalan post...

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
-
- Kontakt:
blrs, pozdravismo se nekih 5,6 puta..Ti bas ne volis rastanke. Kuliraj malo, nemoj sve primati k srcu. Pa naravno da vise volim Borac od Sarajeva ili Zelje ali najvise volim Rudar. Ljudi moji, mi smo klub sa daleko najmanjim budzetom, borimo se za opstanak konstantno..Price da smo mi nesto stelili nisu na mjestu. Naravno da ne mogu garantovati ali posmatram stvari logicki. Takodje, naravno da nasi navijaci nisu nesto posebno ali neke stvari se ne mogu preko noci napraviti. Zato su smijesne price vi ovakvi, vi onakvi..Jbg, funcionises u skladu sa onim sto imas. Bjorn Borg, hvala na normalnim rijecima. Doduse, znamo mi da vi volite prijedorcanke
PD ekipa, nemojmo se prepucavati, ljudi imaju razloga da im ne bude potaman. Uglavnom, svoji smo, bice prilike za ravans. Pozdrav 

Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Cestitke na hrabroj igri i odlicnom navijanju. Objasnili ste im neke stvari.
-
- Kontakt:
Svaka čast na odradjenom gostovanju, samo malo poradite na tim pjesmama, čuj pijemo pivo ispred dragstora 

>Vamos Sevilla<
Odlicna brojnost,odlicno navijanje,bakljada,dimnjada,sve super,na pjesmama malo poraditi...Ali ono sto je meni malo glupo,je sto ne odradjujete nijedna ostala gostovanja osim BL,ako i odradite to je 10 ljudi vrh.To je glavna odlika velike grupe,a vi ste zasad samo simpatizeri.Nema veze,samo gurajte svoj fazon,sto vise grupa u RS to bolje.
Treci put castimo
Pa tako to biva svake subote, oko Dragstora se cugamaestro< je napisao/la:Svaka čast na odradjenom gostovanju, samo malo poradite na tim pjesmama, čuj pijemo pivo ispred dragstora

Kad se ide na organizovano gostovanje ode nas preko 30, ali treba para za to, nije ni to dzabe, nema puno grupa cijih navijaca ide preko 100 na gostovanja, bar u nasoj ligi je tako...tatamata je napisao/la:Odlicna brojnost,odlicno navijanje,bakljada,dimnjada,sve super,na pjesmama malo poraditi...Ali ono sto je meni malo glupo,je sto ne odradjujete nijedna ostala gostovanja osim BL,ako i odradite to je 10 ljudi vrh.To je glavna odlika velike grupe,a vi ste zasad samo simpatizeri.Nema veze,samo gurajte svoj fazon,sto vise grupa u RS to bolje.
Kad covek procita Vas tekst pazljivo,vidi da uopste ne treba diskotovati(diskutirati)sa nekim ko ne zna(ili zna)gde pripada(ali bi da bude nesto drugo).Savet kad pisete pisite ili ijekavicom ili ekavicom ne mesaj jabuke i kruske.Bjorn Borg je napisao/la:Utakmica - Rudar iznenadio igrom, ocekivao se neki klasican bunker od njih, ali je bilo daleko od toga na terenu. Stvorili su sebi par finih sansi, ali bez uspjeha. Borac u prvom djelu iznenadjen takvom postavkom Prijedorcana slabo odigrao bez nekih vecih sansi. Sto se drugog poluvremena tice, Rudar se malo povukao, vjerovatno zato sto su igraci Borca ofanzivnije krenuli, ali rezultat ostao 0-0.. Sto se tice ponistenih golova, sudija je bio u pravu, ofsajdi su bili vidljivi, mozda je Borac bio uskracen za penal, ali rezulat je realan![]()
Tribine - Dosli ste velikom broju, cini mi se u 4 busa (ispravite ako gresim, moguce da nisam dobro video), skoro koliko je i nas bilo u Pd prosle sezone. Mi smo korektno navijali bez ijedne pjesme upucene vama ili Prijedorcankamai par puta smo vas iskulirali kad ste nam se obracali, ali to su bile cisto navijacka prepucavanja s vase strane i nema se sta za zamjeriti
![]()
POZDRAV
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Crni gavran,crni gavran,rasirio krila,pokraj kuce,pokraj kuce...Znas li dalje?gavran je napisao/la: Kad covek procita Vas tekst pazljivo,vidi da uopste ne treba diskotovati(diskutirati)sa nekim ko ne zna(ili zna)gde pripada(ali bi da bude nesto drugo).Savet kad pisete pisite ili ijekavicom ili ekavicom ne mesaj jabuke i kruske.
POZDRAV

Treci put castimo
-
- Kontakt:
Mogu li ja,mogu li ja...?
Svi nabrojani minusi stoje,valjda ce se vremenom mjenjati stvari. 

Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
-
- Kontakt:
a u petak rukomet...Prijedor-Borac

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
Jeste vi to sebi uzeli k srcu, neko bi pomislio da se zarati da bi mi ratovali protiv banjalucana ili tako neke gluposti, to je stvar navijanja, koji vam je ku*ac? O Boze dragi...
-
- Kontakt:
Jednostavno se*res.gogineman je napisao/la:Jeste vi to sebi uzeli k srcu, neko bi pomislio da se zarati da bi mi ratovali protiv banjalucana ili tako neke gluposti, to je stvar navijanja, koji vam je ku*ac? O Boze dragi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.