Odlazak u inostranstvo
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Odlazak u inostranstvo
Treba slomiti taj stereotip sa Slovakinjama :kafa
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
u kom smislu isparcajucala je napisao/la:Pitanje za ovog sto radi na goetheu. Boga ti sta im bi da jos dodatno isparcaju ove kurseve? Jesu li to nasi ovdje skontali ili je po direktivi iz njemacke?
da, goethe u svakoj drzavi radi pod okriljem matice iz minhena, a casovi zavise od knjige koja se koristi najvise
Zarathustra
Pa konkretno, sad B i C nivoi imaju po 4 podnivoa dok su A digli na 3. Od pocetka sam kod njih pa hocu tu i da zavrsim al ovo je dosta raje ispizdilo.Moggi je napisao/la:u kom smislu isparcajucala je napisao/la:Pitanje za ovog sto radi na goetheu. Boga ti sta im bi da jos dodatno isparcaju ove kurseve? Jesu li to nasi ovdje skontali ili je po direktivi iz njemacke?, veci broj casova?
da, goethe u svakoj drzavi radi pod okriljem matice iz minhena, a casovi zavise od knjige koja se koristi najvise
https://nanas-deutschkurs.deMoggi je napisao/la:u kom smislu isparcajucala je napisao/la:Pitanje za ovog sto radi na goetheu. Boga ti sta im bi da jos dodatno isparcaju ove kurseve? Jesu li to nasi ovdje skontali ili je po direktivi iz njemacke?, veci broj casova?
Da li je puno 300 eura za ovu ponudu od A1 do B2 ?
Gledao sam ja taj kurs od te cure na yt. Ne izgleda lose. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
ako si covjek za ovoga vj da je dobrojasmin10 je napisao/la:https://nanas-deutschkurs.deMoggi je napisao/la:u kom smislu isparcajucala je napisao/la:Pitanje za ovog sto radi na goetheu. Boga ti sta im bi da jos dodatno isparcaju ove kurseve? Jesu li to nasi ovdje skontali ili je po direktivi iz njemacke?, veci broj casova?
Da li je puno 300 eura za ovu ponudu od A1 do B2 ?
Zarathustra
vjeruj da ne znam za to, ja sam ispitivač ali ne radim na kursevima kod goethea i pojma nemam sto to radecala je napisao/la:Pa konkretno, sad B i C nivoi imaju po 4 podnivoa dok su A digli na 3. Od pocetka sam kod njih pa hocu tu i da zavrsim al ovo je dosta raje ispizdilo.Moggi je napisao/la:u kom smislu isparcajucala je napisao/la:Pitanje za ovog sto radi na goetheu. Boga ti sta im bi da jos dodatno isparcaju ove kurseve? Jesu li to nasi ovdje skontali ili je po direktivi iz njemacke?, veci broj casova?
Zarathustra
Sve pozitivno pisu za ovu, pa cu vjerovatno uzeti ovu ponudu.
- rob do bagro
- Kontakt:
Od 1.06.2019 Njemacka ambasada nece priznavati OSD certifikate

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
sami su sebi krivi, kakve su malverzacije pravili to je strasnorob do bagro je napisao/la:Od 1.06.2019 Njemacka ambasada nece priznavati OSD certifikate![]()
joj sad kad bude 500 prijava na geteu umene, danas se samo peterk prijavilo svi sa tom gore recenicom
Zarathustra
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta su radili?
Jel se razlikuje ucenje za Goetheov? Ako da onda su malo nasukani ovi sto su vec na A1 A2
Jel se razlikuje ucenje za Goetheov? Ako da onda su malo nasukani ovi sto su vec na A1 A2
pa kupovanje, tako godinama.. pa ljudi odavde iz rodjene tuzle odu u bugojno i doboj polagat...tuzlak1987 je napisao/la:Sta su radili?
a sad na goethe ispitu frajer pokusao lazirati, na pismeni dosao normalno ja provjerio licnu, na usmeni ista licna drugi covjek, jos ga pitamo za ime kaze POGRESNO IME tj ne ono koje ja vidim... i stacu hop kopiram licnu i na crnu listu 5 godina zabrane, kad dodje onda pravi lik
ucenje ne, ispit je samo sistem neznatno drugaciji
Zarathustra
Moggi je napisao/la: a sad na goethe ispitu frajer pokusao lazirati, na pismeni dosao normalno ja provjerio licnu, na usmeni ista licna drugi covjek, jos ga pitamo za ime kaze POGRESNO IME tj ne ono koje ja vidim... i stacu hop kopiram licnu i na crnu listu 5 godina zabrane, kad dodje onda pravi likpoce srat odo na ösd eh et idi sretno ti haha
ucenje ne, ispit je samo sistem neznatno drugaciji
Meni kad sam polagao jedva povjerovali da sam osoba sa licne.
Tri profesorice dosle, zagledaju licnu, zagledaju mene, tamo vamo drzi ne daj, kad ova treca govori ma jeste to je on primjeti se po ocima.
15.10.2013.
Ja dos‘o u Zenicu da polazem za jarana B2. Ulazim ja u skolu neku, ne znam koja bijase kad mi asistentica sa Germanistike iz Sarajeva prilazi i govori otkud vi ovdje.
Pokupio prnje i ufatio se noge
Kakvu si joj suplju bacio?VelaHavle je napisao/la:Ja dos‘o u Zenicu da polazem za jarana B2. Ulazim ja u skolu neku, ne znam koja bijase kad mi asistentica sa Germanistike iz Sarajeva prilazi i govori otkud vi ovdje.
15.10.2013.
Dos‘o ispit polagat‘ a ona mene gleda, konta Lara koji ce ti q kad studiras vec. Nista, nije se zadrzavala vele pa sam se ja brze pokupio. Te godine se ispisem sa kafulteta i zavrsim u NjemackojKaunas je napisao/la:Kakvu si joj suplju bacio?VelaHavle je napisao/la:Ja dos‘o u Zenicu da polazem za jarana B2. Ulazim ja u skolu neku, ne znam koja bijase kad mi asistentica sa Germanistike iz Sarajeva prilazi i govori otkud vi ovdje.
namjerno ili ne, krademVelaHavle je napisao/la:Dos‘o ispit polagat‘ a ona mene gleda, konta Lara koji ce ti q kad studiras vec. Nista, nije se zadrzavala vele pa sam se ja brze pokupio. Te godine se ispisem sa kafulteta i zavrsim u NjemackojKaunas je napisao/la:Kakvu si joj suplju bacio?VelaHavle je napisao/la:Ja dos‘o u Zenicu da polazem za jarana B2. Ulazim ja u skolu neku, ne znam koja bijase kad mi asistentica sa Germanistike iz Sarajeva prilazi i govori otkud vi ovdje.
Zarathustra
- ASD
- Kontakt:
Kako taj neko ima duse da se tim stvarima sluzi?Sveti je napisao/la:Moggi kako imas duse roknut nekom zabranu 5 godina
Svaka cast Moggi.