BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.
Sta vam je svima svi hocete neke infarkt zavrsnice 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
PiazzaGrande
Sredjen live stream!Rigoletto je napisao/la: Izgleda da ne
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
svaka cast za ekipu koja se brine oko togaPiazzaGrande je napisao/la:Sredjen live stream!Rigoletto je napisao/la: Izgleda da ne
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
Truba1905burazeru
- Kontakt:
Prijenos utakmice 2.kola kvalifikacija za EL Valletta FC - HŠK Zrinjski , koja je na programu danas u 18;00h , moći ćete pratiti preko Youtube kanala Zrinjski TV !

Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
- akisarajevo92
- Kontakt:
da li je moguce da ovaj kvazinovinar opet pravi ovu gresku kao u proslom clanku
Ponavljam, Inter je dobio Atalantu 7:1Malo kome bude jasno kako četiri dana nakon poraza od Radnika iz Bijeljine isti tim odigra protiv stotinjak miliona skuplje ekipe na njenom terenu 2:2.
Protiv tima koji se sa Borussijom Dortmund bori do posljednih minuta dvomeča osmine finala Evropske lige, savlada Inter 7:0 i na kraju krajeva u ligi petice završi sezonu na sedmom mjestu.
https://sportsport.ba/fudbal/atalanta-n ... o-u/285385
Don't believe the hype.
Na sve načine pokušavaju maksimirati uspjeh Atalante, počeli su i lagati čak kako bi se napravio Golijat od njih..akisarajevo92 je napisao/la:da li je moguce da ovaj kvazinovinar opet pravi ovu gresku kao u proslom clanku![]()
Ponavljam, Inter je dobio Atalantu 7:1Malo kome bude jasno kako četiri dana nakon poraza od Radnika iz Bijeljine isti tim odigra protiv stotinjak miliona skuplje ekipe na njenom terenu 2:2.
Protiv tima koji se sa Borussijom Dortmund bori do posljednih minuta dvomeča osmine finala Evropske lige, savlada Inter 7:0 i na kraju krajeva u ligi petice završi sezonu na sedmom mjestu.
https://sportsport.ba/fudbal/atalanta-n ... o-u/285385
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Nije nama AustroUgarska donijela nista wow dobro ... kolonizovala, zavadila, opljackala i frtalj modernizovala ... sve to smo mogli i bez Svaba ... kao sto smo mogli i da Prvi Svjetski rat ne krene od nas ... sto su ostalim evropskim monarhijama bili africki crnci to smo mi bili njima ...Unknown7 je napisao/la:Bravo, s tim da nije bilo AU bili bi prcija 100x vecaDaVinci je napisao/la:Druze, slazem se s tobom i jos cu samo utipkati ovu nepobitnu cinjenicu svim navijacima ovdje ... svi nasi preci su do 1463 bili Bosnjani i sluge Kotromanica ... do 1878 su bili Osmanlije i sluge sultana ... do 1918 su bili Austrougari i sluge Habsburga ... do 1941 su bili 'kraljevski' Jugosloveni i sluge Karadjordevica ... do 1992 su bili drugovi Jugosloveni i sluge Tita ... od 1992 smo mi svi obicni bjednici i sluge SDA, HDZ i SDS/SNSD ...hskzmostar je napisao/la:Jeb... Katolike, bosnjake, muslimane, srbe, ustase, turke, crnogorce, hrvate i sve idiote sto ne pisu o nogometu kao igri vec o necem sto ste stekli na papiru kad ste se rodili i umislili da su vasi geni i nacija super a tudja sranje jer je drugcija, sutra dijete upisujem na njemacki da ga ne truju za par godina ovakvi zadrti hajvani.
Putuj sine i ne okreci se dao Bog da sve izgori
kroz istoriju smo bili sve i svasta a uvijek samo jedno veliko nista ... od Kulina bana pa sve do danasnjih dana ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Sretno Sarajevu veceras. Moze se do nule s malo golova samo borbeno 
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
sretno svim klubovima iz nase
veceras
Sarajevo laganini 2-0
zeljo zu malo muke 0-2
zrinjski (odigro na kladari)1-2
Sarajevo laganini 2-0
zeljo zu malo muke 0-2
zrinjski (odigro na kladari)1-2
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Ne budali. Biće 0-5Mexico je napisao/la:Sretno Sarajevu veceras. Moze se do nule s malo golova samo borbeno
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Stavi baraku i sva cetri jutra dedovine na rezultatLAZARUS2000 je napisao/la:Ne budali. Biće 0-5Mexico je napisao/la:Sretno Sarajevu veceras. Moze se do nule s malo golova samo borbeno
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Evropska takmicenja su uvijek privlacila interes i brojnih nizeligasa, pravi blagdan BiH nogometa/fudbala kako vam drago
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Zalutao si na teme vezane za BH fudbal, odmori nas od svog prisustvaLAZARUS2000 je napisao/la:Ne budali. Biće 0-5Mexico je napisao/la:Sretno Sarajevu veceras. Moze se do nule s malo golova samo borbeno
Znamo komsija bolje od tebe kako je kad je praznik fudbala i kad igras osminu finala. Ti si tada bio u jajima nekog drvosječe iz Kiseljaka koji je bio niželigaš. Sigurno si preko prostate do drvosjecinog jajeta kao spermatozoid osjetio uzbuđenjeRigoletto je napisao/la:Evropska takmicenja su uvijek privlacila interes i brojnih nizeligasa, pravi blagdan BiH nogometa/fudbala kako vam drago
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
-
Pitaristok
- Kontakt:
Hvala susjedMexico je napisao/la:Znamo komsija bolje od tebe kako je kad je praznik fudbala i kad igras osminu finala. Ti si tada bio u jajima nekog drvosječe iz Kiseljaka koji je bio niželigaš. Sigurno si preko prostate do drvosjecinog jajeta kao spermatozoid osjetio uzbuđenjeRigoletto je napisao/la:Evropska takmicenja su uvijek privlacila interes i brojnih nizeligasa, pravi blagdan BiH nogometa/fudbala kako vam drago![]()
ne moras nam prenositi nizeligaske osjecaje dok si bio punoglavac
Sretno i vama
Sretno sportskim prijateljima iz Bergama veceras, nadam se i prizeljkujem ubjedljivu pobjedu
...Sto se tice Zelje, nase sanse su minimalne...Zrinjski moze proci ali ne bi me iznenadilo da taj plasticni klub se po milioni ti put obruka u evropi protiv klubova koji su egzotika cak za nasu kriminalno losu ligu
Zrinjski 75% (zrinjski bolji u svakom smislu, nesPretno primili onaj gol)
Sarajevo 35% (sarajevo ima dobra rezultat, ali zabari imaju puno jacu ekipu)
Zeljo 20% (zeljo pored toga sto ima los rezultat, u prvoj utakmici skroz lose odigrali i to ne ulijeva neku nadu)
Zeljo 20% (zeljo pored toga sto ima los rezultat, u prvoj utakmici skroz lose odigrali i to ne ulijeva neku nadu)
- prisonbreak
- Kontakt:
Velikodusan sitale07 je napisao/la:Zrinjski 75% (zrinjski bolji u svakom smislu, nesPretno primili onaj gol)
Zrinjski 40%
Sarajevo 10%
Zeljo 1%
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
A jbg kakvi su takvi su, nasi su moram ih malo pogurati, bio sam stavio manje pa sam malo povecao na kraju. Ko kad smo mi merhametli narodprisonbreak je napisao/la:Velikodusan sitale07 je napisao/la:Zrinjski 75% (zrinjski bolji u svakom smislu, nesPretno primili onaj gol)
Zrinjski 40%
Sarajevo 10%
Zeljo 1%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.