Slažem se da ima svakakvih likova na našoj strani. Temperamentni smo i brzo planemoKonjicBOY je napisao/la:Mislim da većini nije omrzao Velež nego ljudi iz Mostara koji vrijeđaju sve i svakoga ko kaže nešto kontra Veleža. Naravno da ima i normalnih navijača Veleža ali imaš ih nekoliko koji jesi li samo spomenuo nešto kontra Veleža spominju majku,familiju,psuju,itd,itd. Baš pratim facebook stranicu Prva liga a i ovako ove neke novine koje prate prvu ligu i previše je ljudi koji se nenormalno ponašaju. A za Velež mislim da nema niko ništa reći, Velež je bio i ostao institucija BH fudbala.Asimetric je napisao/la:Svaka čast za razmišljane, žalosno je koliko je Velez postao omrazen otkako se pokusava na posten nacin vratiti tamo gdje i pripada. A vratit cemo se i oni su sami svjesni toga, samo polako. A ovi sto nas mrze su uglavnom seljaci iz nekih manjih mjesta koji čitav život svoj klub bodre u drugim ili trećim ligama pa su sada dobili priliku da se podjebaju sa velikanom kakav je Velez!123456 je napisao/la:Ma samo maloumnici mogu mrzuti Velez.Ja kao navijac Zeljeznicara volim da udje Velez vec Olimpik.Realno Zelji bi bilo lakse sa olimpikom da igra al ono sto je Velez prezivio malo je ko.Bar bi to donekle trebali razumjeti mi Zeljovci.Sjetite se izgorjele Grbavice.Sjetite se Grbavice poslije reintegracije.Kako bi se mi osjecali da nam je Grbavica ostala tamo preko crte?Da nije bilo reintegracije?Ne ulazim u to ko vodi taj klub i ko trenutno igra u njemu.Al klub kao klub je indtitucija svidjelo se to nekime ili ne.
Prva liga FBiH - 2018/19
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH - 2018/19
Moj kralju tek bi onda svi zapeli vjeruj mi... Olimpic bi to znao nagraditi...Kelner69 je napisao/la:Realan sam kad kazem da bi bili na mali korak.,*p!p!t@* je napisao/la:Zar si stvarno realan kad misliš da bi tu priča bila gotova? To ne vjeruju ni naši pjetlići kralju moj. Ovako kako se situacija razvija, ništa me više iznenaditi ne može...
Realan sam kad kazem da ste igrom legli poslije te utakmice za 75 % Ibro vam pogubio konce svadja se sa svima na svijetu,pljuje,psuje,prijeti. I jos nogu ne dobije. Slika i prilika nekada gospodskog Veleza
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ne znam koji **** vise pisete ovdje uopste, vi, koji se predstavljate kao navijaci Veleza? Ovoliku količinu mrznje ja nisam nigdje vidio a masla ima i sa "nase" strane. Sa svima ste se posvađali i ocekujete kvalitetne diskusije kada vi to zelite. Ko god ponižava protivnike Veleza ma odakle dolazili, za mene nije pravi reprezent navijaca Veleza i kao takvog ga ne priznajem. Ovaj forum je postao kancer i vi ste ga doveli sa njima do te faze. Ne pomazete, ali nikako.
Ja sam zavrsio sa ovim forumom za sva vremena a vi se nastavite klati sa svima, pogotovo vi koji nikad na gostovanje niste otisli. To vam je najpametnije.
Ja sam zavrsio sa ovim forumom za sva vremena a vi se nastavite klati sa svima, pogotovo vi koji nikad na gostovanje niste otisli. To vam je najpametnije.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ne trebas ti ici, vec ovi sto su upili i prezentuju pricu kao Rahimic tj nepostovanje, izdizanje i ponizavanje cijele lige.zizu1991 je napisao/la:Ne znam koji **** vise pisete ovdje uopste, vi, koji se predstavljate kao navijaci Veleza? Ovoliku količinu mrznje ja nisam nigdje vidio a masla ima i sa "nase" strane. Sa svima ste se posvađali i ocekujete kvalitetne diskusije kada vi to zelite. Ko god ponižava protivnike Veleza ma odakle dolazili, za mene nije pravi reprezent navijaca Veleza i kao takvog ga ne priznajem. Ovaj forum je postao kancer i vi ste ga doveli sa njima do te faze. Ne pomazete, ali nikako.
Kad je uspio navuci gnijev na jedan od najsimpaticnijih klubova u regionu onda ti je sve jasno kako je pogresan pristup.
Sva sreca pa ima vremena za popravku.
Sila bogu nije mila. Pametno i do PLBIH.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
avenija je napisao/la:ne trebas ti ici, vec ovi sto su upili i prezentuju pricu kao Rahimic tj nepostovanje, izdizanje i ponizavanje cijele lige.zizu1991 je napisao/la:Ne znam koji **** vise pisete ovdje uopste, vi, koji se predstavljate kao navijaci Veleza? Ovoliku količinu mrznje ja nisam nigdje vidio a masla ima i sa "nase" strane. Sa svima ste se posvađali i ocekujete kvalitetne diskusije kada vi to zelite. Ko god ponižava protivnike Veleza ma odakle dolazili, za mene nije pravi reprezent navijaca Veleza i kao takvog ga ne priznajem. Ovaj forum je postao kancer i vi ste ga doveli sa njima do te faze. Ne pomazete, ali nikako.
Kad je uspio navuci gnijev na jedan od najsimpaticnijih klubova u regionu onda ti je sve jasno kako je pogresan pristup.
Sva sreca pa ima vremena za popravku.
Sila bogu nije mila. Pametno i do PLBIH.
KonjicBOY je napisao/la:Mislim da većini nije omrzao Velež nego ljudi iz Mostara koji vrijeđaju sve i svakoga ko kaže nešto kontra Veleža. Naravno da ima i normalnih navijača Veleža ali imaš ih nekoliko koji jesi li samo spomenuo nešto kontra Veleža spominju majku,familiju,psuju,itd,itd. Baš pratim facebook stranicu Prva liga a i ovako ove neke novine koje prate prvu ligu i previše je ljudi koji se nenormalno ponašaju. A za Velež mislim da nema niko ništa reći, Velež je bio i ostao institucija BH fudbala.Asimetric je napisao/la:Svaka čast za razmišljane, žalosno je koliko je Velez postao omrazen otkako se pokusava na posten nacin vratiti tamo gdje i pripada. A vratit cemo se i oni su sami svjesni toga, samo polako. A ovi sto nas mrze su uglavnom seljaci iz nekih manjih mjesta koji čitav život svoj klub bodre u drugim ili trećim ligama pa su sada dobili priliku da se podjebaju sa velikanom kakav je Velez!123456 je napisao/la:Ma samo maloumnici mogu mrzuti Velez.Ja kao navijac Zeljeznicara volim da udje Velez vec Olimpik.Realno Zelji bi bilo lakse sa olimpikom da igra al ono sto je Velez prezivio malo je ko.Bar bi to donekle trebali razumjeti mi Zeljovci.Sjetite se izgorjele Grbavice.Sjetite se Grbavice poslije reintegracije.Kako bi se mi osjecali da nam je Grbavica ostala tamo preko crte?Da nije bilo reintegracije?Ne ulazim u to ko vodi taj klub i ko trenutno igra u njemu.Al klub kao klub je indtitucija svidjelo se to nekime ili ne.
SVAKI DAN IM KAČITI I PONAVLJATI
Pa stranicu prva liga i vodi navijač olimpika, i jest naporan bruku. Ne znam kako neko ono moze citat, primitivizam
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Posjecivan je on na kucnom pragu. Ali izgleda opet ce se morati, uporan je decko.Sarmelino je napisao/la:Pa stranicu prva liga i vodi navijač olimpika, i jest naporan bruku. Ne znam kako neko ono moze citat, primitivizam
Cuj toRodjeni81 je napisao/la:Posjecivan je on na kucnom pragu. Ali izgleda opet ce se morati, uporan je decko.Sarmelino je napisao/la:Pa stranicu prva liga i vodi navijač olimpika, i jest naporan bruku. Ne znam kako neko ono moze citat, primitivizam
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Mogla bi onda i policija posjećivati nekoga uskoro.Sarmelino je napisao/la:Cuj toRodjeni81 je napisao/la:Posjecivan je on na kucnom pragu. Ali izgleda opet ce se morati, uporan je decko.Sarmelino je napisao/la:Pa stranicu prva liga i vodi navijač olimpika, i jest naporan bruku. Ne znam kako neko ono moze citat, primitivizam
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
drakensang
- Kontakt:
jel moramo doc na bradinu za hapsenje ili mogu i kuci cekat
- bavariapivo
- Kontakt:
da nije mancini admin one stranice na facebook-u 
ono ako je navijac olimpika onda je vjerojatnost velika....
-
Sariel1987
- Kontakt:
a sta znam, ja bi opet vise volio veleza u premierci negoli olipmika.
preucavanja je bilo i bice abd
preucavanja je bilo i bice abd
Nema potrebe. Dođu ti ljudi na kućnu adresu, a još imaš poslije toga besplatan prevoz do policijske stanice.drakensang je napisao/la:jel moramo doc na bradinu za hapsenje ili mogu i kuci cekat
Ko fol manngupi dolazili na kućni prag prijetiti nekome. Podveleški ološ.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Navijač Olimpika iz Konjica.bavariapivo je napisao/la:da nije mancini admin one stranice na facebook-u
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Normalno.Sarmelino je napisao/la:Pa stranicu prva liga i vodi navijač olimpika, i jest naporan bruku. Ne znam kako neko ono moze citat, primitivizam
Pisi bez kvakica, 100% nisi iz konjicaMancini je napisao/la:Navijač Olimpika iz Konjica.bavariapivo je napisao/la:da nije mancini admin one stranice na facebook-u
ono ako je navijac olimpika onda je vjerojatnost velika....Lijepo je ćuti da nas i u Konjicu ima.
![]()
Max Allegri
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
A to da je admin Prve lige debil to je stara vijest. Ja sam čuo da traži pare od igrača da piše o njima a ako ovi ne daju onda ih pljuje po stranici. Savinovića iz Igmana od kad je došao provocira i na klupskim slikama mu zamagli lice. Isto tako sere po Metallegheu,Slavenu i Veležu konstantno a sad u novije vrijeme mu je i Vitez na meti.
Support your local club !
- legenda reala
- Kontakt:
Ma gazda čovjek, glavni Olimpikov operativacOsim13 je napisao/la:razvio čova biznis
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.