Ma uzeo sam taj primjer jer je mozda i ovaj Rosicky Srbin pa mu to i ne smeta. Ali nema sanse da bi kod Svaba ili bilo koga drugog normalnog naroda zaigrao lik koji na sebi ima istetoviranog zlocinca.Amarinho je napisao/la:Vrlo znas malo o Svabi onda.jasmin10 je napisao/la: I yebem ti zivot i razmisljanje. Ko to od Spanaca postuje i tetovira ratnog zlocinca ? Piquea zvizdali svi jer podrzava nezavisnost Katalonije. Ali pazi sad, to nije genocidna tvorevina, nego pokrajina.
Ozila linčovali jer se slikao sa Erdoganom.
I ti pricas kako nema slicnihe stvari na zapadu. Zamisli Kros istetovira Hitlera i proslavlja golove nacistickim pozdravom. Da li bi prosjecni Švaboe reagovao kao i ti ili bi odstranili iz repke ?
Googlaj malo koja stranka (AfD) juri ka gore u zadnjih par godina. Bukvalno nasljednici NSDAP. Dakle prosjecni Svabo bi to podrzao. Ali ti primjer nije tacan.Ako Kroos istetovira, trebao bih se pitat jevrej u Njemackoj sta misli o tome, a ne Svabo neki.
Ja licno nisam ni cuo nikad za tog Vojvodu prije nego sto ga Vranjes nije istetovirao. Ne mislim da je on nacionalista, da mrzi Bosnu, muslimane itd. Ne bih se sa njim druzili likovi tipa Spahic. Ali nije bas pametan, vrlo lahko ga neko lozi...
BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
A tebi kao velikom Srbinu ne smeta tetovaža cetnika ?ASD je napisao/la:Mi imamo specifično uređenje i svako poređenje sa drugim državama nema smisla.
Nevjerovatno da jos uvijek ima ljudi sto na neki nacin brane ili jim je svejedno da neko velica ratnog zlocina... To moze samo Balija 
Zna se, jer bilo kakve misije UN-a su itekako pracene. Masa rezolucija, humanitarna udruzenja te danasnji pretrazivaci gdje ti je jednim klikom sve dostupno.Uopšte nisam govorio o formalnim priznanjima. Crnu Goru je priznalo 180 zemalja, pa opet isto tako pola planete ne zna da postoji.
Sukobi su ti koji najjace skrecu paznju na neku drzavu.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 15 okt 2019, 09:58, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- ASD
- Kontakt:
Pa s obzirom da sam iz partizanske porodice, naravno da mi smeta tetovaža četnika.jasmin10 je napisao/la:A tebi kao velikom Srbinu ne smeta tetovaža cetnika ?ASD je napisao/la:Mi imamo specifično uređenje i svako poređenje sa drugim državama nema smisla.
Međutim, ovo je jedan novi sistem, sistem saradnje četnika i neoosmanlija. Ko sam ja da se protivim nečemu što narod (većina) odavno želi.
hebo vas Vranješ, ukratko... znam momka, dobar je i nije nacionalista, ali je mu je IQ manji od Bešićevog, lako ga nafurat i to je to...
Mogli smo malo kalkulisat
BHF
Sve će nam biti jasno večeras u 20:00 kada svoj meč odigraju Finska i Armenija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Realno je da Finci uzmu večeras, ali svim srcem uz Armence, može i X, mi pobijedimo i sve je u našim rukama. Šta onda mi uradimo protiv Italije, oni moraju ponovit u Grčkoj (a dole pobijediti neće) i na EP smo.Virtu4l je napisao/la:Sve će nam biti jasno večeras u 20:00 kada svoj meč odigraju Finska i Armenija.
Edit: Ako Finci večeras pobijede, mi moramo Italiju i čekati njih u Grčkoj... U svakom slučaju mi večeras moramo 200% odigrat...
Zadnja izmjena: Miske01, dana/u 15 okt 2019, 10:06, ukupno mijenjano 1 put.
BHF
da se prisjetimo
Bitno nam je da finci ne pobijede danas.....ako odigraju x ili izgube mi smo u dobro pozicijiMiske01 je napisao/la:hebo vas Vranješ, ukratko... znam momka, dobar je i nije nacionalista, ali je mu je IQ manji od Bešićevog, lako ga nafurat i to je to...
Ako pobijede bojim se da su kvalifimacije gotove
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
AfD je tuta stranka, bas kao i FPO u Austriji. Njima je islo na ruku val migracija ogromni koji je bio, inace nista spektakularno. Oni su slijepo crijevo oba drustva i takvo ponasanje Austrijanci i Nijemci u vecini ne podrzavaju. Zbog FPO pala vlada i sigurno duzi niz godina nece vise uci u nju. I da podrzavaju, postoje zakoni koje sprecavaju sirenje mrnje i diskriminaciju.jasmin10 je napisao/la:Ma uzeo sam taj primjer jer je mozda i ovaj Rosicky Srbin pa mu to i ne smeta. Ali nema sanse da bi kod Svaba ili bilo koga drugog normalnog naroda zaigrao lik koji na sebi ima istetoviranog zlocinca.Amarinho je napisao/la:Vrlo znas malo o Svabi onda.jasmin10 je napisao/la: I yebem ti zivot i razmisljanje. Ko to od Spanaca postuje i tetovira ratnog zlocinca ? Piquea zvizdali svi jer podrzava nezavisnost Katalonije. Ali pazi sad, to nije genocidna tvorevina, nego pokrajina.
Ozila linčovali jer se slikao sa Erdoganom.
I ti pricas kako nema slicnihe stvari na zapadu. Zamisli Kros istetovira Hitlera i proslavlja golove nacistickim pozdravom. Da li bi prosjecni Švaboe reagovao kao i ti ili bi odstranili iz repke ?
Googlaj malo koja stranka (AfD) juri ka gore u zadnjih par godina. Bukvalno nasljednici NSDAP. Dakle prosjecni Svabo bi to podrzao. Ali ti primjer nije tacan.Ako Kroos istetovira, trebao bih se pitat jevrej u Njemackoj sta misli o tome, a ne Svabo neki.
Ja licno nisam ni cuo nikad za tog Vojvodu prije nego sto ga Vranjes nije istetovirao. Ne mislim da je on nacionalista, da mrzi Bosnu, muslimane itd. Ne bih se sa njim druzili likovi tipa Spahic. Ali nije bas pametan, vrlo lahko ga neko lozi...
Kod nas nema tih zakona. Ljudi negiraju najvece svjetske i EU pravne instance, a tezi ka EU integracijama i njihovima fondovima. Pa to moze samo umno bolestan covjek. Poenta je bila da kod nas ne rade zakoni, jer imas blokade od onih koji podrzavaju ratne zlocince. Paradox
Divni sugrađani i komsije, prve prilike i opet ostajes bes posuđa, bijele tehnike, ... budi sretan ako zivu glavu sacuvas.
Idemo zato da Grke rastavimo na proste faktore.
Najvjerovatnije da su gotove. Njima je ovo danas utakmica stoljeća i samo nas Mkhitaryan može spasiti.Salih1984 je napisao/la:Ako pobijede bojim se da su kvalifimacije gotove
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pyunik FC forward Arthur Miranyan will miss EURO 2020 qualifying match against Finland.
Roma midfielder Henrikh Mkhitaryan and Kamo Hovhannisyan will also miss the match set for October 15.
Roma midfielder Henrikh Mkhitaryan and Kamo Hovhannisyan will also miss the match set for October 15.
Miki valjda ni ne igra danasVirtu4l je napisao/la:Najvjerovatnije da su gotove. Njima je ovo danas utakmica stoljeća i samo nas Mkhitaryan može spasiti.Salih1984 je napisao/la:Ako pobijede bojim se da su kvalifimacije gotove
- Goalgetter
- Kontakt:
Mislim da je tu prica gotova dobiju li oni veceras Armeniju. Jer ne bi me cudilo da ih Grcki cigani puste u zadnjem kolu samo da mi ne idemo na EP a i svakako imace veci motiv tada.
Armenci su bez Mkhitaryana veceras, vidjelo se na zadnjem mecu koliko im znaci, sanse su male da uzmu veceras minimum bod.
Armenci su bez Mkhitaryana veceras, vidjelo se na zadnjem mecu koliko im znaci, sanse su male da uzmu veceras minimum bod.
Pih, on mi je bio neka nada, sad već mislim da će to Finska lagano riješiti... vidjećemo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Neće Grci pustitiGoalgetter je napisao/la:Mislim da je tu prica gotova dobiju li oni veceras Armeniju. Jer ne bi me cudilo da ih Grcki cigani puste u zadnjem kolu samo da mi ne idemo na EP a i svakako imace veci motiv tada.
BHF
-
Bundesliga
- Kontakt:
Osvajamo europsko prvenstvo.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
A sta cemo ako finska dadne grcima premije da ih puste da pobjedeMiske01 je napisao/la:Neće Grci pustitiGoalgetter je napisao/la:Mislim da je tu prica gotova dobiju li oni veceras Armeniju. Jer ne bi me cudilo da ih Grcki cigani puste u zadnjem kolu samo da mi ne idemo na EP a i svakako imace veci motiv tada.
Armenci su bez Mkhitaryana veceras, vidjelo se na zadnjem mecu koliko im znaci, sanse su male da uzmu veceras minimum bod.Holanđanin je selektor, treba novi momci da se dokazuju, a i od nas mogu valjda neke premije dobiti, N/FSBiH svakako svako kolo odere bh. klubove zbog par baklji...
i finci igraju bez onog arjauria i sparva kapitena, nije da su pukki al valjda znace nestoGoalgetter je napisao/la:Mislim da je tu prica gotova dobiju li oni veceras Armeniju. Jer ne bi me cudilo da ih Grcki cigani puste u zadnjem kolu samo da mi ne idemo na EP a i svakako imace veci motiv tada.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], habuba i 48 gostiju.