BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Turska
postoji mogucnost da ce zbog zrtava poplava u Istanbulu biti minuta sutnje na pocetku tekme ...samo DOSTOJANSTVENO !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
evo ljudi prodaju ulaznice po 10 maraka al u stanovima u lameli sve se vidi jos ako imas dobar dvogled super
ljudi ja ne znam kako je vama...ali ja sam natjerao ekipu da se nadjemo u 17h ne mogu vise da sjedim u kuci idem hodat po gradu do pocetka...i nadam se da cu slaviti do jutarnjih sati...BOZE POGLEDAJ NAS VECERAS
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
...heheheh....ma jaro ja cu na tarasu u inter i lagano neko picense za 5 km...tako da ti je skupo to za cenera u lamelimrzim_ulizice je napisao/la:evo ljudi prodaju ulaznice po 10 maraka al u stanovima u lameli sve se vidi jos ako imas dobar dvogled super

Nema vise :P
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
nije brate skupo imas kahvu i dva sendvica na polu vremenu jest da su sa margarinom sendvici al sta je tu je ehehhhhheflash je napisao/la:...heheheh....ma jaro ja cu na tarasu u inter i lagano neko picense za 5 km...tako da ti je skupo to za cenera u lamelimrzim_ulizice je napisao/la:evo ljudi prodaju ulaznice po 10 maraka al u stanovima u lameli sve se vidi jos ako imas dobar dvogled super

Josh 3h i 30 minuta
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
Samo da pozelim srecu nasim momcima i da mi veceras poklone pobjedu za moj rodjendan
09-09-09
i moja prognoza je Bosna i Hercegovina 3 turska 1
09-09-09
i moja prognoza je Bosna i Hercegovina 3 turska 1
Navijam za Zelju i za svaki tim koji igra protiv Pitara
- Groundhopper
- Kontakt:
Pjesma pop-rock benda Serpico "SRCE NA TEREN"

Na yubitu:
Pjesmu možete dowloadovati na http://www.rsg.software.ba/ba/

Na yubitu:
Pjesmu možete dowloadovati na http://www.rsg.software.ba/ba/
Zadnja izmjena: Groundhopper, dana/u 09 sep 2009, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
Država velikih mogućnosti za male umove dubokih džepova!
19TM87 je napisao/la:ljudi ja ne znam kako je vama...ali ja sam natjerao ekipu da se nadjemo u 17h ne mogu vise da sjedim u kuci idem hodat po gradu do pocetka...i nadam se da cu slaviti do jutarnjih sati...BOZE POGLEDAJ NAS VECERAS
ma sta kako nam je , sve cu izgubiti zbog ove tekme ...i posao , i zenu i sve ...sve sam zapostavio od subote ..
kaze mi zena sinoc , mi bi se trebali razvesti pa ti oženi Ciru hebote on .. svakako za njega kazu da je ...

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
eh ako imam sendvice onda biram lamelu(iako su sa margarinom)mrzim_ulizice je napisao/la:nije brate skupo imas kahvu i dva sendvica na polu vremenu jest da su sa margarinom sendvici al sta je tu je ehehhhhheflash je napisao/la:...heheheh....ma jaro ja cu na tarasu u inter i lagano neko picense za 5 km...tako da ti je skupo to za cenera u lamelimrzim_ulizice je napisao/la:evo ljudi prodaju ulaznice po 10 maraka al u stanovima u lameli sve se vidi jos ako imas dobar dvogled super

ah ma kakvom crnom eurosportu. gledo sam raspored 10 puta i mogu ti reci da si slabo obavjesten.....adnan_hz je napisao/la:ima i prenos utakmice na eurosportu...
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
dragi boze, nisi pogledao sarajevo protiv cluja, pa pogledaj mi sad BH protiv turske
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
Jednom za sva vremena :
Gdje gledati utakmicu svih utakmica?
Osim prvog kanala državne televizije BHT, večerašnju utakmicu prenosi turski FOX TV, te Al-Jazzera Sport 2, ukrajinski Sport 1. Ljubitelji interneta utakmicu će moći pratiti putem programa Sopcast na kanalu 6455 (BiH Live sport)
Igraj BOSNO!
Osim prvog kanala državne televizije BHT, večerašnju utakmicu prenosi turski FOX TV, te Al-Jazzera Sport 2, ukrajinski Sport 1. Ljubitelji interneta utakmicu će moći pratiti putem programa Sopcast na kanalu 6455 (BiH Live sport)
Igraj BOSNO!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Evo da prognoziram rezultat i da razgulim gledati tekmu
Bosna - Turska 3:2
Bosna - Turska 3:2
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
mostar_mo je napisao/la:19TM87 je napisao/la:ljudi ja ne znam kako je vama...ali ja sam natjerao ekipu da se nadjemo u 17h ne mogu vise da sjedim u kuci idem hodat po gradu do pocetka...i nadam se da cu slaviti do jutarnjih sati...BOZE POGLEDAJ NAS VECERAS
ma sta kako nam je , sve cu izgubiti zbog ove tekme ...i posao , i zenu i sve ...sve sam zapostavio od subote ..
kaze mi zena sinoc , mi bi se trebali razvesti pa ti oženi Ciru hebote on .. svakako za njega kazu da je ...
nasmija me:):)
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ma nema se tu sta pogledat u BH igraju zmajevi burazeru ovi se ne predaju do posljednje kapi krviirfan41 je napisao/la:dragi boze, nisi pogledao sarajevo protiv cluja, pa pogledaj mi sad BH protiv turske
Bice pravo tesko ali boga mi moremo do pobjede.Svi koji ne mogu u Zenicu a zive u Sarajevu pozivam da dodju sipred BBI centra da pratimo utakmicu 

- fahrenheit
- Kontakt:
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
isto mozete na nattvplus.com uzmete 5 dana probni kljuc i gledate sve nase kanale ko nema satelit ovo je prava stvar prikopcas kompjuter na tv i slika super ima 80 kana iz bivse jugeElddar je napisao/la:Jednom za sva vremena :
Igraj BOSNO!
Svi koji ne mogu u Zenicu neka dodu ispred BBI Centra,bice ludilooooo!
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.