Najnovije vijesti iz Kicker:
Generalni direktor Reala, Valdano, je ljut i rekao je da njihovi doktori i zdrav covjeciji um savjetuju da Ronaldo ne igra. Real je najavio protest kod FIFE.
Neka se svadjaju, sta nas briga, nasi su zdravi i u formi.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ne kontas velis.Željoman je napisao/la:ima dosta anonimusa......ja npr nisam nikada cuo za ovog Ronalda (znam samo za brazilskog )a i ovaj Deco ko je on
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
šalu na stranu,i naši su se razigrali,ne brinem se za Džeku,on kako god igra,daje u repci.........Žao mi je samo što neće igrat Pjanić u prvih 11,eee tu ne kontam samo Ćiru.Daje prednost Ibričiću koji sa 25 igra u Hajduku,a momak sa 19 igra prvu postavu Lyona i sjedi na klupi....To je jedino što ne kontam kod Ćire
kakve fajde od Ibričića u odbrani,koliko se ja sjećam,on je prodao loptu Berbatovu,njega su izigrali kod prvog gola Belgije,i sa njegove strane puše......jbg,al ja bih uvijek dao prednost Pjanićuharishp je napisao/la:Ne kontas velis.Željoman je napisao/la:ima dosta anonimusa......ja npr nisam nikada cuo za ovog Ronalda (znam samo za brazilskog )a i ovaj Deco ko je on
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
šalu na stranu,i naši su se razigrali,ne brinem se za Džeku,on kako god igra,daje u repci.........Žao mi je samo što neće igrat Pjanić u prvih 11,eee tu ne kontam samo Ćiru.Daje prednost Ibričiću koji sa 25 igra u Hajduku,a momak sa 19 igra prvu postavu Lyona i sjedi na klupi....To je jedino što ne kontam kod Ćire
Pa skontaj onda samo nasu odbranu koja je sama
od sebe klimava i jos skontas da Pjana ode u napad da pomogne i onako dobrom napadu.A pomoc u defanzivi uh pa ja pomoc u defanzivi e sinko sad za sad slabe fajde od toga.
Muratović jest da se bori i sve,al jbg star je,brzo se potroši......Ja bih stavio Bajramovića jer je mlađi,a po meni i kompletniji igrač...za Ibričića sam rekao,nije loš,ali ima boljih,prvenstveno Pjanić.....Tarik14 je napisao/la:Nije mi jasno zasto Ciro idalje forsira Muratovica i Ibricica u reprezentaciju. Muratovic je cesto pokazao da nema kvaliteta za prvih 11 ali sam gotovo uvjeren da ce on biti u prvoj postavi.
U redu imao je gresaka da nije sad bi bio M.U.Željoman je napisao/la:gledao sam sve i jednu utakmicu,i ne kažem ništa za Ibričića u ofanzivi(i tad zna peglat loptu),al može proći,protiv Belgije je dobro igrao ofanzivu,al mi se ne svidja njegova defanziva i džaba...svak ima svoje mišljenje,ja uvažavam tvoje,ti ne moraš moje...
nije losa formacije, ja mislim da ce ovako nesto i ciro izvestcalcio je napisao/la:Najbolji nacin kako Pjanica ubaciti u prvu ekipu je na ustrb jednog napadaca jer po meni on za sad ne moze zamjeniti Muratovica u ovoj ulozi kao defanzivni. Ako ce iko igrati umjesto Muratovica onda ce to biti Bajramovic.
evo na primjer ovo je 3-6-1 formacija sa jednim napadacem. ali iako igramo sa jednim napdacem mislim da nismo nista manje opasni u napadu jer tu su Miske,Pjanic, Salihovic... igraci koji znaju zabiti.
-----------------------------Dzeko-----------------------------
------------------Pjanic----------Misimovic----------------
Salihovic-----------------------------------------------Ibricic
-------------------Rahimic ------- Bajramovic---------------
--------------Spahic-------Nadarevic---- Jahic------------
----------------------------Hasagic------------------------
cisto sumnjam da ce Ciro odjednom poceti igrati sa 4 u zadnjoj liniji. zato mislim da je realnija ona moja postava jer je skoro ista kao dosadasnje, sa jednom malom razlikom. malo je vise defanzivno izbalansirana s obzirom d aigramo u gostima protiv jedne jake ekipe.Principatus je napisao/la:----------------------Hasagic--------------------------
---------------Spahic-----Nadarevic------------------
---Jahic---------------------------------Salihovic-----
-----------------------Rahimic-------------------------
--------Pjanic--------------------------Ibricic---------
----------------------Misimovic------------------------
--------------Dzeko--------------Ibisevic--------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.