BH klubovi u Europi 23/24
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Brojke su egzaktna.
Vi padate u nesvijest zbog 13 000 hiljada na Grbavici.
A mi kao domacin imamo u Zenici 10 000. Kolona bila od naplatnih kucica za AP do ulaza u grad. Do 25.min se ulazilo i punio se stadion.
Vi padate u nesvijest zbog 13 000 hiljada na Grbavici.
A mi kao domacin imamo u Zenici 10 000. Kolona bila od naplatnih kucica za AP do ulaza u grad. Do 25.min se ulazilo i punio se stadion.
- FKS -
Evo, po ovome što me Morto stavio, ide ovako,
Dakle pet veoma atraktivnih protivnika vs. jedan atraktivan i četiri prosječne evropske ekipe.
Razlika nikakva.
Kod: Označi sve
Sarajevo - Dynamo K. 28.000
Sarajevo - Borussia M. 28.000
Sarajevo - Celtic 24.723
Sarajevo - Atalanta 23.820
Sarajevo - Sartid 23.500
Sarajevo - Besiktas 15.000Kod: Označi sve
Željezničar - Newcastle 35.000
Željezničar - Standard 25.000
Željezničar - Plzen 25.000
Željezničar - Lillestrom 20.000
Željezničar - Malaga 18.000Razlika nikakva.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ne možeš proizvoljno staviti za svoje a nama zvanično
zvanično viktoria 15, standard 19, malaga 8 a negdje piše 16. Znači u historiji imate samo 3 utakmice sa preko 20K 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@Mortem. Sjecam se Besiktasa, tu je bila prebrutalna posjeta. 27-30k uvjeren sam bar. Samo tada nisi imao ni brojace, niti su prijavljivane realne cifre prodatih karata, iz "opravdanih"
razloga.
- FKS -
Tu je razlika u domacinu. Neko je velicinom i igrom mogao doci do atraktivnih protivnika a neko ne.
Kakve nebuloze znalo nas ici po 25.000 u Beograd, a kamoli Kosevo
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam bio dijete, mislim da mi je to prva europska (možda Sigma, bila je kiša?
Bukvalno sve bilo puno osim juga i onih krajeva na zapadu.
Samo na zapadu je bilo 15 hiljada. Cuj 15 hiljada protiv Besiktasa
Nema potrebe da smarate ostale na ovoj temi, podaci jasno pokazaju kako stvari stoje. Ne mozete u istu recenicu sa Sarajevom kada su u pitanju posjete iznad 15 hiljada i pomirite se vec jednom s tim.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Ne sporim ja bolje rezultate, ali se isto sjećam da je veličina redovno primala po 5, 6, 7, 8 komada, ako ćemo već o igri.
Ja pričam o posjeti koja je u pet deka, a predstavljaju je kao da su 10 puta napunili Koševo, a u stvari nisu nijednom.
Eto postavio je Mortem zvanične cifre, a i tu npr besiktas nije ni blizu realnog broja, a opet ga "ne racunamo" . Uglavnom postavio je momak sve, da ne prepisujem jbg nema potrebeVirtu4l je napisao/la: ↑17 jul 2023, 21:30To je mitomanija koju ste stvorili, evo ti brojevi,
Sad ti meni daj brojeve.Željezničar - Newcastle 35.000
Željezničar - Standard 25.000
Željezničar - Plzen 25.000
Željezničar - Lillestrom 20.000
Željezničar - Malaga 18.000
Željezničar - Ferencvaroš 16.000
Poslijeratne kad smo dijelili stadion, nemoj mi ove iz šezdesetih.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Koliko ti je to relevantno najbolje dokazuje 15 000 protiv Besiktasa, a svako zna da nije ni blizu tome bilo.Virtu4l je napisao/la: ↑17 jul 2023, 21:33Evo, po ovome što me Morto stavio, ide ovako,
Sarajevo - Dynamo K. 28.000 Sarajevo - Borussia M. 28.000 Sarajevo - Celtic 24.723 Sarajevo - Atalanta 23.820 Sarajevo - Sartid 23.500 Sarajevo - Besiktas 15.000Dakle pet veoma atraktivnih protivnika vs. jedan atraktivan i četiri prosječne evropske ekipe.Kod: Označi sve
Željezničar - Newcastle 35.000 Željezničar - Standard 25.000 Željezničar - Plzen 25.000 Željezničar - Lillestrom 20.000 Željezničar - Malaga 18.000
Razlika nikakva.
Sto se tice vaših brojki, daleko ste vi od loseg, al po posjeti u evropskim utakmicama, pogotovo u utakmicama preko 20k s nama ne mozete raspravljat
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
I šta ti govore brojevi? Vrlo malo bolja posjeta sa neuporedivo atraktivnijim protivnicima.
Ma stavi i Bešiktaš na 25.000, nebitno je.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znaš li koliko stoji za Bazel? 6000Zutti je napisao/la: ↑17 jul 2023, 21:50Koliko ti je to relevantno najbolje dokazuje 15 000 protiv Besiktasa, a svako zna da nije ni blizu tome bilo.Virtu4l je napisao/la: ↑17 jul 2023, 21:33Evo, po ovome što me Morto stavio, ide ovako,
Sarajevo - Dynamo K. 28.000 Sarajevo - Borussia M. 28.000 Sarajevo - Celtic 24.723 Sarajevo - Atalanta 23.820 Sarajevo - Sartid 23.500 Sarajevo - Besiktas 15.000Dakle pet veoma atraktivnih protivnika vs. jedan atraktivan i četiri prosječne evropske ekipe.Kod: Označi sve
Željezničar - Newcastle 35.000 Željezničar - Standard 25.000 Željezničar - Plzen 25.000 Željezničar - Lillestrom 20.000 Željezničar - Malaga 18.000
Razlika nikakva.
Sto se tice vaših brojki, daleko ste vi od loseg, al po posjeti u evropskim utakmicama, pogotovo u utakmicama preko 20k s nama ne mozete raspravljat![]()
Brojevi mi govore da imamo vise evropskih utakmica preko 20k i da se ne mozete nama kurcit ekstra posjetom. Mozete se posjetom u evropskim utakmicama kurcit navijacima Veleza, Zrinjskog, Borca, Sirokog, al nama ne mozete jer vam jos puno treba da nas stignete.
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ma smijesno bgm i onda se ovakve brojke uzimaju ko relevantne u prepucavanjima. Najbolje je slike postavljat, najpostenije jbg i najbolje vidis koliko je tribine popunjeno, al i tu bi oni prosipali pricu "mi smo na stepenicama sjedili", "jedni smo na drugim stojali", "ispod ulaza bilo bruku raje nisu na tribinu uopste mogli uc pa se ne vide" i slicne nebuloze.MortemHz je napisao/la: ↑17 jul 2023, 21:51Znaš li koliko stoji za Bazel? 6000Zutti je napisao/la: ↑17 jul 2023, 21:50Koliko ti je to relevantno najbolje dokazuje 15 000 protiv Besiktasa, a svako zna da nije ni blizu tome bilo.Virtu4l je napisao/la: ↑17 jul 2023, 21:33Evo, po ovome što me Morto stavio, ide ovako,
Razlika nikakva.
Sto se tice vaših brojki, daleko ste vi od loseg, al po posjeti u evropskim utakmicama, pogotovo u utakmicama preko 20k s nama ne mozete raspravljat![]()
![]()
brate toliko je bilo u onim kafićima i restoranima okolo sat pred početak utakmice
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Trošite vrijeme na gluposti.
Zvanični podaci za te utakmice i ne postoje.
Zvanični podaci za te utakmice i ne postoje.
Niko se ovdje ne kurci, nego se vi postavljate kao da ste brat bratu pet puta napunili Koševo, a istina je malo drugačija, i pored veoma atraktivnih protivnika niste ga napunili nijednom, a mi smo slične, za par procenata manje brojeve dostizali sa Plzenom ili Standardom.Zutti je napisao/la: ↑17 jul 2023, 21:54Brojevi mi govore da imamo vise evropskih utakmica preko 20k i da se ne mozete nama kurcit ekstra posjetom. Mozete se posjetom u evropskim utakmicama kurcit navijacima Veleza, Zrinjskog, Borca, Sirokog, al nama ne mozete jer vam jos puno treba da nas stignete.
I ako ste bolji, a jeste, to je za 15-20%, a čitajući šta pišete čovjek bi zaključio da ste imali 35 hiljada jedno pet puta.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Newcastle u tim godinama je bio atraktivniji od svih gore nabrojanih.
Tad su oni bili ko da ti sad dolazi Arsenal.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Apsolutno, zato je Koševo i izgledalo tako kako je izgledalo to veče. 20 godina poslije niko se nije približio tom broju, pa ni ovi samoprozvani apsolutni šampioni posjete.kraljttbvb je napisao/la: ↑17 jul 2023, 22:05Newcastle u tim godinama je bio atraktivniji od svih gore nabrojanih.
Tad su oni bili ko da ti sad dolazi Arsenal.
Pa i vi se ponasate ko da napuniste brazilsku Marakanu u roku od jednog dana, a ne stadion od 13 000 mjesta.Virtu4l je napisao/la: ↑17 jul 2023, 22:02Niko se ovdje ne kurci, nego se vi postavljate kao da ste brat bratu pet puta napunili Koševo, a istina je malo drugačija, i pored veoma atraktivnih protivnika niste ga napunili nijednom, a mi smo slične, za par procenata manje brojeve dostizali sa Plzenom ili Standardom.Zutti je napisao/la: ↑17 jul 2023, 21:54Brojevi mi govore da imamo vise evropskih utakmica preko 20k i da se ne mozete nama kurcit ekstra posjetom. Mozete se posjetom u evropskim utakmicama kurcit navijacima Veleza, Zrinjskog, Borca, Sirokog, al nama ne mozete jer vam jos puno treba da nas stignete.
I ako ste bolji, a jeste, to je za 15-20%, a čitajući šta pišete čovjek bi zaključio da ste imali 35 hiljada jedno pet puta.
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.