Svjetsko prvenstvo 2026

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Amarinho
Kontakt:

Re: Svjetsko prvenstvo 2026

Post Postao/la Amarinho » 13 apr 2026, 11:31

random11 je napisao/la:
13 apr 2026, 00:33
Na odlican video Elvina (znam da citas javi se ovdje nekad :D). Za muziku je vrlo jednostavno cinjenica da te YT kaznjava za copyright muziku. Ne smijes ubacit tipa pola sata Halida, Dubiozu itd.

BiHSportman
Kontakt:

Post Postao/la BiHSportman » 13 apr 2026, 11:37

zikerrz21 je napisao/la:
12 apr 2026, 20:45
Braćo ako je nekom dosadno evo može pogledati opet utakmice,ja sam ponovo danas odgledo s užitkom obe utakmice čitave

Vels-Bih
https://webtvstream.bhtelecom.ba/rec/my ... 032035.mp4
https://webtvstream.bhtelecom.ba/rec/my ... 032245.mp4

Bih-Italija
https://webtvstream.bhtelecom.ba/rec/my ... 032035.mp4
https://webtvstream.bhtelecom.ba/rec/my ... 032245.mp4
Naježim se svaki put.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 13 apr 2026, 13:43

DjaniTarik je napisao/la:
13 apr 2026, 10:28
kakav je ovo fan Festival sto SS pise o, boli li koga qrac za to ustvar i, vrijedi li ici na to uopste?
A gledaj naslova na ss

Kakvi futavci klikbejterski
naprijed rejal

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 13 apr 2026, 17:15

Nego sta ocekuju forumasi od nase repke na SP? Bismo li bili zadovoljni prolaskom grupe? Ispadanjem u grupi uz 3 dobre partije? Ispadanjem odmah nakon prodjene grupne faze?
Ja mislim da, uz malo srece,ova ekipa moze do cetvrtfinala tj do 8 najboljih selekcija na svijetu. Prolazak grupe je apsolutni minimum koji ocekujem od ove ekipe.
Jesu li takva ocekivanja nerealna i previse?

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 apr 2026, 17:17

napapijri1987 je napisao/la:
13 apr 2026, 17:15
Nego sta ocekuju forumasi od nase repke na SP? Bismo li bili zadovoljni prolaskom grupe? Ispadanjem u grupi uz 3 dobre partije? Ispadanjem odmah nakon prodjene grupne faze?
Ja mislim da, uz malo srece,ova ekipa moze do cetvrtfinala tj do 8 najboljih selekcija na svijetu. Prolazak grupe je apsolutni minimum koji ocekujem od ove ekipe.
S obzirom da je Katar u grupi, ocekujem prolaz grupe. Za nesto vise je tesko reci s obzirom da je puno opcija ako prodjemo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 13 apr 2026, 17:21

DamirT je napisao/la:
13 apr 2026, 17:17
S obzirom da je Katar u grupi, ocekujem prolaz grupe. Za nesto vise je tesko reci s obzirom da je puno opcija ako prodjemo.
Slazem se 👍

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 13 apr 2026, 17:29

Apsolutno ništa ne očekujem u rezultatskom smislu i mislim da je to najispravnije. Potajno se nadam da ćemo biti dark horse turnira, žrijeb nam ide u prilog, ali smatram da je besmisleno stavljati bilo kakva očekivanja na stručni štab i igrače jer se ovome niko nije nadao.

Neka ponove pristup iz mečeva baraža i ja ću biti prezadovoljan. Iskustvo igranja na ovom turniru za ove mlade momke i Edinova kruna karijere su najbitnija stvar koju nam Mundijal pruža. Ovo je tek početak naše priče, a ova generacija će biti naša najbolja u historiji i vjerujem da ćemo kroz od 4 do 8 godina svjedočiti historijskim stvarima, npr. četvrtfinalu Evropskog prvenstva ili Svjetskog prvenstva ako nam se poklope stvari.

Najgora stvar koju možemo raditi, a vidim da pojedini to rade (Baho), je pričati da je ova naša reprezentacija nasljednik one Hrvatske koja je vezala dvije medalje sa Svjetskih prvenstava. Imamo tačno 2 odlaska na velika takmičenja i stavljati takav teret momcima tim glupim izjavama i porediti ih sa svjetskom fudbalskom silom koja je fulala samo 2 prvenstva od nezavisnosti.. Bahato i euforično. Prije samo nekoliko mjeseci se sumnjalo u kvalitet ove reprezentacije, stručnog štaba i svega što ide s tim, a onda magično u drugi ekstrem. Polako.

Zasluženo smo prošli na Svjetsko prvenstvo, ali vrlo lako smo mogli ostati bez Mundijala. Sreću smo zaslužili definitivno, to ne sporim. Ali čisto sumnjam da bi Baho i slični takve bombastične epitete davali ovoj ekipi da smo ispali na penale u polufinalu ili finalu. Tako da, neka nam vrijeme pokaže, ja sam siguran da nas čeka top ljeto. :thumbup:

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 13 apr 2026, 17:30

Prije svega ocekujem 3 dobre partije nase reprezentacije, da se pobijemo sa svima u grupi, pa sta nam Bog da. Na papiru smo najslabije rangirana reprezentacija, ali svi imamo osjecaj da taj rang se ne moze vezati za ovaj sadasnji sastav reprezentacije. Vjerujem da smo bolji od Katara, da smo bara bara sa Kanadom, i da cemo s Svicarskom igrati da ne izgubimo...Dalje, sta bude. Nemam pojma kako zrijeb dalje spaja reprezentacije, nit me interesuje. Prolaz u drugi krug, historijski rezultat...a onda sve dalje je bonus :D :D :D Jos ako ubace Italiju, pa nas zrijeb spoji da razigramo tamo hahahaha

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 apr 2026, 17:31

phillies je napisao/la:
13 apr 2026, 17:30
Prije svega ocekujem 3 dobre partije nase reprezentacije, da se pobijemo sa svima u grupi, pa sta nam Bog da. Na papiru smo najslabije rangirana reprezentacija, ali svi imamo osjecaj da taj rang se ne moze vezati za ovaj sadasnji sastav reprezentacije. Vjerujem da smo bolji od Katara, da smo bara bara sa Kanadom, i da cemo s Svicarskom igrati da ne izgubimo...Dalje, sta bude. Nemam pojma kako zrijeb dalje spaja reprezentacije, nit me interesuje. Prolaz u drugi krug, historijski rezultat...a onda sve dalje je bonus :D :D :D Jos ako ubace Italiju, pa nas zrijeb spoji da razigramo tamo hahahaha
I zamisli opet ih izbacimo :urnebes:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 13 apr 2026, 17:33

3 mjesto i prolaz u 8 najboljih ko 3 mjesto.Ocekujem 3 boda.Neznam na koga idemo ko 3 mjesto tj koja nas grupa ceka.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 13 apr 2026, 17:34

DamirT je napisao/la:
13 apr 2026, 17:31
phillies je napisao/la:
13 apr 2026, 17:30
I zamisli opet ih izbacimo :urnebes:
Na penale :D Moracemo voditi i malog Cizmica, specijalistu za penale hahahhaahaha

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 13 apr 2026, 17:37

7 bodova i prvo mjesto u grupi..uz povoljan ždrijeb i prolazak u osminu..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 apr 2026, 17:38

Alipasino je napisao/la:
13 apr 2026, 17:33
3 mjesto i prolaz u 8 najboljih ko 3 mjesto.Ocekujem 3 boda.Neznam na koga idemo ko 3 mjesto tj koja nas grupa ceka.
Jedino je jasno da drugoplasirani iz naše grupe igra sa drugoplasiranim iz grupe A (Češka, Južna Afrika, Južna Koreja i Meksiko). Ko bude prvi ili treći u našoj grupi može igrati protiv reprezentacija iz nekoliko različitih grupa, to je nešto komplikovano haos :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 13 apr 2026, 17:46

Grupa je takva da možemo biti i prvi, i drugi, i treći, a Bgm i četvrti. Bilo bi lijepo proći grupu i vjerujem da hoćemo, sa svim ekipama se može igrati, nema apsolutnog favorita. Po meni je donekle realno i optimistično očekivati prolaz u 16 najboljih. Sve iznad toga je senzacija i sreća bi nas trebala opasno pogledati.
U svakom slučaju, imamo se čemu nadati. Hoće li više taj juni? :ljepota:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 13 apr 2026, 17:49

Mislim da cemo proci grupu. Mada, s druge strane momci su mladi još. Ako i ispadnemo necu biti razočaran. Momci su me vec učinili ponosnim samim plasmanom. Ali, poprilicno sam siguran da prolazimo grupu. Posle sta Bog da 😊
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 13 apr 2026, 18:10

Raonffa je napisao/la:
13 apr 2026, 17:38
Alipasino je napisao/la:
Jedino je jasno da drugoplasirani iz naše grupe igra sa drugoplasiranim iz grupe A (Češka, Južna Afrika, Južna Koreja i Meksiko). Ko bude prvi ili treći u našoj grupi može igrati protiv reprezentacija iz nekoliko različitih grupa, to je nešto komplikovano haos :D
Ja koliko sam pohvatao, za nas najbolja opcija je biti drugoplasirani u grupi (ni manje ni vise :D ). U tom slucaju bi isli mozda na Česku u 1/16 finala, a kad bi to prosli u 1/8 finala bi igrali protiv pobjednika susreta /vjerovatno/ Holandija-Maroko.

U slucaju da budemo prvi idemo na treceplasiranog iz jedne od nekoliko grupa (nebitno), a da prodjemo kojim slucajem isli bi na najvjerovatnije Portugal.

Za treceplasiranu reprezentaciju ima jedan put: USA pa Belgija ili drugi put: Njemacka pa Francuska.

Ovo govorim za put do osmine finala :D Malo li je, na ovakvu skupocu. :D

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 13 apr 2026, 18:15

Ja ništa ne očekujem. Mogu izgubiti sve tri utakmice, ja ću opet biti prezadovoljan. Nije bilo prvo izboriti drugo mjesto, a onda i proći dodatne kvalifikacije. Tako da mogu izgubiti i sve utakmice, opet su daleko nadmašili sve što se od njih očekivalo.

Iobit
Kontakt:

Post Postao/la Iobit » 13 apr 2026, 18:21

Očekujem da grupu prolazite i to je to, za dalje ne vjerujem da će te išta napravit, da se probijete do medalje to je valjda jasno svima da je skoro nemoguće, tako da prolazak grupe je za zadovoljit se, a sve iznad toga je samo bonus

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 apr 2026, 18:21

phillies je napisao/la:
13 apr 2026, 18:10
Raonffa je napisao/la:
13 apr 2026, 17:38
Alipasino je napisao/la:
Ja koliko sam pohvatao, za nas najbolja opcija je biti drugoplasirani u grupi (ni manje ni vise :D ). U tom slucaju bi isli mozda na Česku u 1/16 finala, a kad bi to prosli u 1/8 finala bi igrali protiv pobjednika susreta /vjerovatno/ Holandija-Maroko.

U slucaju da budemo prvi idemo na treceplasiranog iz jedne od nekoliko grupa (nebitno), a da prodjemo kojim slucajem isli bi na najvjerovatnije Portugal.

Za treceplasiranu reprezentaciju ima jedan put: USA pa Belgija ili drugi put: Njemacka pa Francuska.

Ovo govorim za put do osmine finala :D Malo li je, na ovakvu skupocu. :D
Ma sve zavisi, skoro uvijek na prvenstvima bude nekih iznenađenja u grupnoj fazi pa često neki projektovani put koji je težak bude zapravo lakši i obratno. Sjećam se baš prošlog prvenstva u Kataru, Hrvatima su u osmini finala projektovali Španiju ili Njemačku, a na kraju dobiju Japan koji je Španiji i Njemačkoj pomrsio račune u grupi.

Ja svakako ne bih ni išao dalje od grupne faze tj. od ovoga što znamo na čemu smo i protiv koga igramo. Nokaut faza zavisi od nekih milion faktora i glupo je realno sada davati predikcije o tome.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, HariTz, Iobit, izdzezveubrazil, Mostarska, random11 i 64 gosta.