Newcastle United F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Jeste li zadovoljni dosadasnjim transferima?

1. Da
21
72%
2. Ne
8
28%

Ukupno glasova: 29

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Newcastle United F.C.

Post Postao/la Monolog » 26 sep 2012, 21:56

Eto, nije Amalfitano počeo. :lol: Al', mogao bi ući u 2. poluvremenu. :lol:
Marveaxu popravio centaršuteve, al' mora još puno toga popraviti kako bi bio u opticaju za bitne mečeve. Ovako može biti tu i tamo u postavi, al' sigurno da u njemu ima rezervi te da može napredovati.
Evo u 2. poluvremenu već se pokazuju muda. Vučkić je imao odličnu priliku i prava je šteta što nije zabio.
Btw, Ameobi je nenadjebiv u skoku. 8-)
A, ovaj lik na Areni miješa Tiotea i Goslinga, Percha i Coloccinija, te Pardewa i Sušića.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 sep 2012, 22:36

Cisse zabio, to je najvažnije. Nadam se da će pogađati i u Premiershipu, jer su njegovi golovi od presudnog značaja. Ne može samo Ba zabijati. :D
Gosling imao 3 dobre prilike, ali nije uspio zabiti. Cisse je makazicama pogodio prečku, bilo je još nekoliko poluprilika, ali nažalost United je prošao sa 2:1. :?
Dobro, i United je imao svoje šanse. Prečka Chicarita, Cleverley izašao sam pred Elliota i promašio, Anderson također. Dakle i jedni i drugi su imali svoje šanse, s tim da je United svoje iskoristio i zasluženo prošao dalje.
Tavernier i Perch odlični. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 26 sep 2012, 23:40

Ne znam sto al stvarno da hoce kome dati onog obertana i platiti 10000000 funti jos to bi bio drama potez, pa stvarno koju suru da proucim da frajer ubaci kako treba il da ne napravi neki potez viska ???!!!
Ma zasluzeno je prosao Man.Utd imali su vise prilika nema se tu sta reci. Steta one majstorije papissa al jbga nek udje nekom u ligi i dobro ! :roll: . Treba po meni ferguson mali biti 2.opcija na lijevom boku, a i marveaux poprima obrise novog obertana...
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 sep 2012, 14:26

Šteta za one makazice i prečku... bio bi to prebejen gol... Cisse zvijer 8-)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 sep 2012, 17:16

Pardew potpisao novi osmogodišnji ugovor sa Newcastleom. 8-) Carver, Stone i Woodman su također produžili ugovore. 8-)
Ovo je pokazatelj koliko dobro se radi na St. James Parku još od decembra 2010. godine. 8-)

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 27 sep 2012, 17:21

Dobri ste bili sinoc imali ste prlika isto kao i mi ali ipak ostade pobjeda na OT. :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 27 sep 2012, 22:54

Monolog je napisao/la:Pardew potpisao novi osmogodišnji ugovor sa Newcastleom. 8-) Carver, Stone i Woodman su također produžili ugovore. 8-)
Ovo je pokazatelj koliko dobro se radi na St. James Parku još od decembra 2010. godine. 8-)
Svidja mi se ovaj potez Newcastlea, još samo da ustraju u tom ugovoru čak i kad stvari krenu naopako....
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 sep 2012, 14:34

Sutra kontra Readinga na Madejski stadionu. Pardew se nakon 9 godina vraća na mjesto zločina. Posljednja 2 meča su odigrana u Championshipu ( :x ) u sezoni 2009/10, a Njukaš je oba puta bio bolji. 8-)

Inače, Njukaš ima 99 neriješenih rezultata na gostovanjima otkako se igra Premiership. Nadam se da će ostati na toj brojci, a da će biti uknjižena nova pobjeda. Reading nije u formi, a to će, nadam se, iskoristiti Pardew.

Cisse i Demba bi trebali početi, Tiote i Colo također. Naravno, uz neizostavne Cabayea, Santona, Hatema i Jonasa (igrač koji je najviše puta fauliran u ovih 5 kola).

Nadam se pobjedi koja će Njukaš još više približiti vrhu tabele, te da će konačno krenuti jedna dobra serija; serija pobjeda. U četvrtak je meč kontra Bordeauxa na St. James Parku, a bilo bi lijepo da se za vikend upiše pobjeda, pa da opet izmiksana postava istrĆi u Evropskoj ligi. :D

Edit: Haman Cabaye neće nastupiti zbog vilične infekcije. Da fuq? Također, postoji mogućnost da Colo uopće ne bude u protokolu za sutrašnji meč. :(

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 sep 2012, 16:50

Oj.
Preloše poluvrijeme. Newcastle neprepoznatljiv, Reading za nijansu bolji. Pogrebnyak imao jednu odličnu priliku, ali je Harper odlično odbranio, a i u posljednjoj minuti prvog poluvremena Rus prima loptu u kaznenom prostoru, ali Perch odlično izbija loptu.
Nešto se ne sjećam je li Newcastle opucao u okvir gola. :roll:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 sep 2012, 18:06

Sreća pa se raspucao Demba Ba. Toliko o ovih 6 kola. :x

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 okt 2012, 09:31

Jučer sam pročitao jednu smiješnu vijest. Kao, Njukaš će u januarskom prijelaznom roku krenuti po Doumbiju. :lol: Ok, činjenica je da postoji mogućnost Dembinog odlaska, ali da Ashley izdvoji nekih 15+ miliona Eura kako bi doveo novog igrača je ravno čudu. :mrgreen:
A, danas je procurila vijest da će norveški veznjak Jo Inge Berget u januaru stići na St. James Park. Ne znam, prerano je za bilo kakve špekulacije o transferima, al' sam ubijeđen kako će biti nekih promjena za par mjeseci. Uglavnom, cijena mlađahnog norveškog reprezentativca je oko 2 miliona funti, a to i nije neka para. :mrgreen:

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 01 okt 2012, 12:27

Danas ispade informacija da demba ba ide u liverpool u januaru kao da je dogovoren transfer.. Po meni bi ti bio glup potez za sviju.. :D

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 03 okt 2012, 14:08

__EmIr__ je napisao/la:Danas ispade informacija da demba ba ide u liverpool u januaru kao da je dogovoren transfer.. Po meni bi ti bio glup potez za sviju.. :D
Propast ce u Liverpoolu ako ode.. Primjer Enrique,Carroll

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 okt 2012, 14:12

Ma to su sve špekulacije. Mada, i mene je zabrinula vijest da i u januaru važi klauzula po kojoj Demba može napustiti ekipu za 7 miliona funti. Bio sam uvjeren da to važi samo do 1. avgusta, al' haman ta cijena važi za svaki yebeni prijelazni rok. :roll: S obzirom na igre koje pruža ove sezone, vjerujem da će mu produžiti ugovor. Možda neće dobijati onoliko koliko želi, ali sigurno da će biti tu majmunisanja sa dužinom ugovora, te će obje strane biti zadovoljene. 8-)
Da se hoće razigrati i Papiss pa da ne brinemo više. :( Frajer ne može sa mola more pogoditi. :mrgreen: Može, ali u Liga kupu ili za reprezentaciju Senegala. U Premiershipu ni penale ne iskorištava. :mrgreen:

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 04 okt 2012, 23:46

Nisam ocekivao pobjedu (a ni ovakvu nam postavu prilicno jaku) , pogotovo ne izrazenu ovolikom razlikom . Zasluzeno, ali treba reci da je bilo srece i kod drugog i kod treceg gola. Obertan KONAČNO dobra partija (!!!) , tiote i cabaye kad igramo to je skroz druga prica to se danas jasno vidjelo . Od ostalih mali fergie pokazuje ono sto sam odavno znao opet asistencija treca zaredom. HOWAY THE LADS !!! :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 okt 2012, 09:05

Nisam gledao utakmicu, tako da ne mogu suditi o istoj. :D Al', s obzirom na visoku pobjedu, sumnjam da je nezaslužena. Ameobi će na kraju biti prvi strijelac EL. 8-)

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 05 okt 2012, 20:00

Zanima me misljenje navijaca Newcastla tacnije @Monologa sta ocekuje/te u nedelju protiv nas? :P

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 06 okt 2012, 11:04

DevilS je napisao/la:Zanima me misljenje navijaca Newcastla tacnije @Monologa sta ocekuje/te u nedelju protiv nas? :P
Ja se potajno nadam nekoj reprizi iz prosle sezone :mrgreen:
Ako cemo realno ja sam zadovoljan bodom ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 okt 2012, 11:15

DevilS je napisao/la:Zanima me misljenje navijaca Newcastla tacnije @Monologa sta ocekuje/te u nedelju protiv nas? :P
Da je United dobio Tottenhama, bio bih spokojniji pred sutrašnji meč. :mrgreen: Ovako ipak strahujem da bi Manchester mogao izvući neki remi. :D
Mada, mišljenja sam da ćemo gledati odličnu utakmicu sa puno prilika i golova, te bez ijedne sudijske greške. 8-) Ba i Cabaye su prošle godine bili briljantni na St. James Parku, pa ne vidim zašto se to ne bi ponovilo i sutra. :D Ponavljam, Unitedov vezni red je najslabija karika i tu vidim Njukaševu šansu. Cabaye, Tiote + Jonas će (ako sve bude u redu) i u defanzivi i u ofanzivi odraditi lavovski dio posla, što će olakšati posao Senegalcima i Hatemu. Da se razumijemo, ne bih bio nezadovoljan ni nekim remijem, al' ipak ću reći da sutra pobjeda ide Svrakama rezultatom 3:2 ili 3:1. :D

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 06 okt 2012, 11:22

Hvala na odgovoru nek bude fer i korektno i nek bolji sutra pobjedi. ;)

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Marsal i 14 gostiju.