Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

Cartman
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la Cartman » 25 jul 2012, 21:28

Svaka cast. Jos pobjedit Madjare i onda dvije mec lopte za A-diziviju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 jul 2012, 21:28

tippinvouche je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Shvatio sam da je Gacic najveći talenat ove ekipe.Vi što ste bolje upućeni u kome još vidite materijala da bi mogao biti seniorski reprezentativac jednog dana?
Pored Sandra, Lazić, Garić i Smajlović imaju potencijal taj, barem po meni.
Pa ti igrači se uglavnom i pokazuju u ovim utakmicama, jednom je proradio Beronja, jednom Balić za kojeg neno#4 kaže da neće biti ozbiljan igrač ja mu vjerujem :P
Ostali ko zna ja bi volio da svi naprave dobre karijere ;)

FT 69:52 :D :D
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 25 jul 2012, 21:34

Steta sto je CG izgubila od Madjarske, da je dobila mi bi mogli i sa porazom od 13 razlike od Madjara proci u polufinale. Ovako moramo dobiti madjare, ali ako ponovimo danasnju igru,zašto ne. 8-)

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 25 jul 2012, 21:40

tippinvouche je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Shvatio sam da je Gacic najveći talenat ove ekipe.Vi što ste bolje upućeni u kome još vidite materijala da bi mogao biti seniorski reprezentativac jednog dana?
Pored Sandra, Lazić, Garić i Smajlović imaju potencijal taj, barem po meni.
I Darijan Stipanović, mada sad ne igra puno ali to je zato što još nije dovoljno sazrio laičkim riječnikom rečeno da sad ne objašnjavam u detalje. Ostali mogu biti samo ako nam repka bude loša:) Sesar i Pilavdžić mogu možda nešto ponuditi, ostali veoma teško pogotovo Balić igrač koji najviše igra čini mi se.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 jul 2012, 21:41

Batko je napisao/la:Steta sto je CG izgubila od Madjarske, da je dobila mi bi mogli i sa porazom od 13 razlike od Madjara proci u polufinale. Ovako moramo dobiti madjare, ali ako ponovimo danasnju igru,zašto ne. 8-)
Današnju igru iz drugog poluvremena, sa igrom iz prvog protiv Mađara nemamo šta tražiti, oni imaju visinu tako da nas skok neće izvlačiti kao danas protiv Portugalaca ;)

Mađari dobili Crnogorce nisu oni naivan protivnik.
Ali sutra očekujem da se Sandro razigra, Lazić je svaku igro i to će na dobro izaći :P
Danas Sandro bez lične greške koje su ga morile cijelo prvenstvo al zato pet izgubljenih lopti sve u prvom poluvremenu u drugom se poravio i kasnije zabilježio solidan učinak .

Čestitke momci i idemo dalje !!!

U kolko sutra igramo??
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 25 jul 2012, 21:50

Batko, da su crnogorci dobili, i mi zadnju izgubili, a portugalci dobiju crnogorce, oni bi imali po dvije pobijede, i mi bi ispali,...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 jul 2012, 21:52

Nisu nas samo skokovi držali u igri sa ovoliko izgubljenih, gubili smo mi lopte ali nisu Portugalci to koristili .
Ali 34 lopte izgubiti i dobiti protivnika 15 razlike je za respekt :P

Vidite šuta za tri poena Portugala 1/22 :lol: :lol: mi 4/12 solidno.
Slobodna Portugal 13/22 slabo, mi dobri 75% 25/33

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 25 jul 2012, 21:54

Livnjak je napisao/la:Batko, da su crnogorci dobili, i mi zadnju izgubili, a portugalci dobiju crnogorce, oni bi imali po dvije pobijede, i mi bi ispali,...
Jes, upravu si, teorija pije vode samo u slucaju pobjede Crnogoraca.

Ali, mislim da možemo pobjediti Mađarsku, njih su Portugalci 10 razlike tukli.

Nama odgovara pobjeda Portugalaca nad Crnogrocima, jer bi onda mogli na prvo mjesto, mada ne vjerujem u Portugal.

albiongate
Kontakt:

Post Postao/la albiongate » 25 jul 2012, 22:12

Iz Vrsca, iz razgovora sa jednim bivsim reprezentativcem Srbije: "ovaj mali Aleksandar Lazic ubija ....statisticki gledano". Potom se covek raspitao o momku, na kojoj poziciji igra, kakve su mu vrline i mane, itd. Posle mog odgovora dodao je: " onda treba ga odmah vrbovati da ubuduce igra za nas."

:mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 jul 2012, 22:22

Dosta vama i Aleksić šta hoćete više, čuj Lazića :mrgreen:

Ovog Lazića niko nije ni spominjao a mali naš najbolji igrač, svi su spominjali Sandra,Đedovića,Šehića,Nurkića,Sulejmanovića i oni su bili prioritet i ako oni u budućnosti budu pravi igrači i igrali za nas, neće Lazić toliko faliti(ali ne treba ga se lahko odreći), ako odluči za Srbiju mi tu ne možemo ništa :roll:

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 25 jul 2012, 22:24

Lazic ce igrati za BiH i ubuduce,momak voli ovu drzavu za razliku od nekih!!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 25 jul 2012, 22:33

albiongate je napisao/la:Iz Vrsca, iz razgovora sa jednim bivsim reprezentativcem Srbije: "ovaj mali Aleksandar Lazic ubija ....statisticki gledano". Potom se covek raspitao o momku, na kojoj poziciji igra, kakve su mu vrline i mane, itd. Posle mog odgovora dodao je: " onda treba ga odmah vrbovati da ubuduce igra za nas."

Izvinjavam se na direktnom i iskrenom odgovoru, al meni se čini, gledajući i na neke bivše stvari odavde da si ti jedan od najvećih kradljivaca BH talenata, ti si klasični špijun, čim se nešto dobro pojavi iz BiH trčiš obavjestiti srpski savez.

Sorry, što sam bio direktan, ja bi tebe definitivno nogirao odavde.

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 25 jul 2012, 22:37

Slazem se s tobom,ove negativce a posebno kradljivce odmah treba izbaciti.Jer ima puno ovdje spijuna koji prate igrace koji bi mogli igrati za njih.Zato molim admina da lijepo ovo ocisti!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 jul 2012, 22:40

Batko je napisao/la:
albiongate je napisao/la:Iz Vrsca, iz razgovora sa jednim bivsim reprezentativcem Srbije: "ovaj mali Aleksandar Lazic ubija ....statisticki gledano". Potom se covek raspitao o momku, na kojoj poziciji igra, kakve su mu vrline i mane, itd. Posle mog odgovora dodao je: " onda treba ga odmah vrbovati da ubuduce igra za nas."

Izvinjavam se na direktnom i iskrenom odgovoru, al meni se čini, gledajući i na neke bivše stvari odavde da si ti jedan od najvećih kradljivaca BH talenata, ti si klasični špijun, čim se nešto dobro pojavi iz BiH trčiš obavjestiti srpski savez.

Sorry, što sam bio direktan, ja bi tebe definitivno nogirao odavde.
A prošle godine bio uz Haruna skautiro igrače :roll:
Ništa mi nije jasno.

Jesi skaut ili si špijun Srbijanskog saveza, a mi budale naletili :P
Otkaz mu odmah Harune :mrgreen:

Ma nema tu šta admin, nije njemu problem pratiti forum i bez registracije.

Nego Lotus jel ono iznad provjerena informacija znaš li momka lično ili ???

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 25 jul 2012, 22:43

Znam ja za to sve, al to je moje lično mišljenje. Znam da je neke stvari uradio za Haruna (NARAVNO ZA PARE), a inače ti to ide principom, zlato dajem majci Srbiji a ono što Srbija neće to ću namjestiti Bosni.

Nebi da ulazimo u daljnju diskusiju, moje lično mišljenje, on je kradljivac, sledeći posao mu je krađa Lazića, već ga je predložio, što se vidi iz priloženog.

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 25 jul 2012, 22:51

Imam neke provjerene informacije ;) a sto se tice svih igraca tu se moze vecina pridobiti,jer ipak su ovo godista koja se i ne sjecaju rata i nisu opterecena svim ostalim.Naravno da ce bit ucjena i pritisaka na igrace od strane drugih saveza al to ce vremenom sve vise slabit...Tako da uz normalan rad a naravno i rezultate svi ce biti zadovoljni tako da ce i velika vecina igraca i ostati...Hvala Bogu evo vidi se da se ozbiljno radi u svim selekcijama a i rezultati nece izostati siguran sam u to :)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 jul 2012, 22:59

Pa ako nam obje selekcije uđu u A diviziju mislim da ne bi više trebalo biti toliko problema oko tih talenata i oni sami će se odlučivati za nas, lakše se izboriti za mjesto u repci, a igramo na istom nivou kao i susjedi što do sad nije bio slučaj(ako uđemo) ;)

albiongate
Kontakt:

Post Postao/la albiongate » 25 jul 2012, 23:25

@Batko
Kamoli srece da KSBIH ima PARE..dugove sigurno, pare tesko.

albiongate
Kontakt:

Post Postao/la albiongate » 25 jul 2012, 23:29

@Lotus Tvoje informacije su NISTA naspram mojih. :-p

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.