Druga Liga - grupa Jug
-
nagibuzbrdica
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa "Jug"
kevine jarane klis nema za pastete, a ne da nudi lovu,a grude su trazile 200 KM po igracu,info iz prve ruke,a nadam se da si gledao 1.poluvrijeme u grudama...
hahahahah ta ce klis nekom davat lovu....eno neki dan im savez poljoprivrednika doniro 1000 km
pokazite postenje pa dobijete posusje u zadnjem kolu!!!
pokazite postenje pa dobijete posusje u zadnjem kolu!!!
ako je to sve tačno za Klis da nemaju para i sve to onda neznam što nesipadnu jer očito nemaju para za ovaj rang takmičenja.
neznam..nagibuzbrdica je napisao/la:kevine jarane klis nema za pastete, a ne da nudi lovu,a grude su trazile 200 KM po igracu,info iz prve ruke,a nadam se da si gledao 1.poluvrijeme u grudama...
ja čuo klis nudio pare a posušje večeru
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ali kako to Posušje propade, zatvori se pipa, pravac četvrta liga.
Hayley <3
ma u ovoj ligi nema niko para...pogotovo ne klis....al se krpe ljudi...
a o postenju gruda cu pisati kad savladate posusje u zadnjem kolu
,,,,i reci vam svaka cast
svi nesto klis nudio klis nudio...sto ne kazete taj i taj trazio hahah
haj nastranu sve.....posusje je def...nekvalitetnije od klisa ako nista govorim o dr. dijelu sezone...tacnije rezultati govore...
a o postenju gruda cu pisati kad savladate posusje u zadnjem kolu
svi nesto klis nudio klis nudio...sto ne kazete taj i taj trazio hahah
haj nastranu sve.....posusje je def...nekvalitetnije od klisa ako nista govorim o dr. dijelu sezone...tacnije rezultati govore...
Sto ne kazete,koliko je Klis u drugom dijelu imao penala,koji su direktno utjecali na rezultat.Ja ne znam ni jednu njihovu utakmicu a da nije bio penal!!
-
nagibuzbrdica
- Kontakt:
klis ima pare da igra ovu ligu, da plati igrace,sudije,stadion i sve ostalo ali nema da nudi za pustanje utakmica... a protiv klisa su u prvom djelu sezone utakmice se lomile penalima.. a za ovaj dio samo mogu reci da je svaki penal i postojao...ali sacekajmo jos dva kola... posusje u tri utakmice primi 16 komada... a klis toliko u zadnjih devet utakmica... dakle?
vise je svirano protiv njih....koliko je svirano ostalim ekipama ??...steta pa nema statistika....
nezzz sta ste se okomili na ovaj jadni klis...radi se o malom timu u svakom smislu...znam da bi vecina ovdje voljela da ostane "veliko Posusje" sto svakako i ne zasluzuju....
nezzz sta ste se okomili na ovaj jadni klis...radi se o malom timu u svakom smislu...znam da bi vecina ovdje voljela da ostane "veliko Posusje" sto svakako i ne zasluzuju....
- slogauskoplje
- Kontakt:
naravno da bi voljeli da ostane posušje, no nažalost od toga neće biti ništa.
meni, a vjerujem i ostalima je preko glave vira, čeljeva, drinovaca i ostalih sela gdje se potežu pištolji, šaketa suce i igrače, i što sve ne
meni, a vjerujem i ostalima je preko glave vira, čeljeva, drinovaca i ostalih sela gdje se potežu pištolji, šaketa suce i igrače, i što sve ne
Sloga Uskoplje
-
remistarmo
- Kontakt:
povratnici u Drugu ligu Vir i Rama
-
nagibuzbrdica
- Kontakt:
dva zadnja gostovanja posusje ima gol razliku 2-15, znaci -13 pa da je rukomet opet bi imali los skor...
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
nagibuzbrdica
- Kontakt:
predzadnje je u 17:30 a zadnje kolo je u 18h
- badblueboylivno
- Kontakt:
Je li to sigurno ili? Imam vise kontradiktornih informacija pa me zanima.
Hayley <3
-
nagibuzbrdica
- Kontakt:
tako pise na sportsport.ba
)
-
remistarmo
- Kontakt:
nagibuzbrdica je napisao/la:predzadnje je u 17:30 a zadnje kolo je u 18h
ovi termini su tacni
Svatko bi zelio da Posusje ostane u ligi.Ima tu jos sela ,osim ovih sto ih nabroja Slogauskoplje.Posusje je ipak ime za vecinu ovih sto igraju i Posusje ce se vratiti vrlo brzo u federalnu ligu.Imali su nesrecu da im za načelnika dođe covjek koji ne zna gdje je Mokri dolac i koji je sve unistio sto je mogao,slicno kao onaj u Tuzli!!
ko svako??? hehe...ne moras objasnjavat....kad moze gabela u premier ligi mogu i "sela" u ovoj
uostalom klis igra u konjicu...a konjic nije selo...a i sama opstina je najveca u drzavi...
tek ce gusto biti ako i kada predju u butrovic polje....imacete nove visice....100 %....
nego manimo se zelja i pozdrava....zna li iko jel naredno kolo u srijedu ili vikend
uostalom klis igra u konjicu...a konjic nije selo...a i sama opstina je najveca u drzavi...
tek ce gusto biti ako i kada predju u butrovic polje....imacete nove visice....100 %....
nego manimo se zelja i pozdrava....zna li iko jel naredno kolo u srijedu ili vikend
Zadnja izmjena: jasta, dana/u 28 maj 2012, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Sljedeća dva vikenda, odnosno nedjelje.
Hvala, remistartmo i nagibuzbrdica.
Hvala, remistartmo i nagibuzbrdica.
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.