GZOGenu 3 weeks ago

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
ma kume ima nas 8,od toga samo dvojica nemaju polozeno,mjenjali bi se svi po malo za volanom,naravno i navigacija je spremna,ako sve skontamo krecemo u nedelju pa lagano nezuri nam se,imamo namjeru odmarat maximalno...Elegant je napisao/la:Dug je to put vjeruj mi, ako vec renatas treba dobro kvalitetno vozilo uzet + jako iskusnog vozaca.pastore je napisao/la:raja jel zna neko gdje bi se mogao rentat kombi,neka agencija ili privatno...u pitanju je put za francusku,ako neka ima kakvih informacija, HITNO JE !!!
Sta bi od one price da Papac ne moze igrati stopera,problemi zbog udesa u skok igriGoalgetter je napisao/la:Mora da je ovo neka sala, da ce Luxemburg krenuti sa 3 napadaca![]()
Evo, koju je ekipu Pape uigravao na treningu :
Begovic - Mujdza, Spahic, Papac, Lulic - Medunjanin, Rahimic, Misimovic, Pjanic - Ibisevic, Dzeko
A jos nam vise treba Lulic naprijedPrincipatus je napisao/la:To zvuci realisticno. Nadam se dace Pandza biti zdrav do Francuske, jer nam tu treba Papac na lijevoj strani.
Pa ako ćemo pravo, šta smo drugo i mogli reći ?Principatus je napisao/la:Ove mi se izjave svidjaju.
Tipa:
Vi ste favorit. Mi dolazimo rastereceno jer smo dostigli cilj, nemamo sta izgubiti, ali cemo ipak sve od sebe dati.
Principatus je napisao/la:Ove mi se izjave svidjaju.
Tipa:
Vi ste favorit. Mi dolazimo rastereceno jer smo dostigli cilj, nemamo sta izgubiti, ali cemo ipak sve od sebe dati.
Dakle, kazu zato sto mi igramo bez brzih krilnih igraca, sa tri igraca u odbrani, i 5 u sredini terena, i sa jednim poluspicom i isturenim napadacom.Möglich wird diese Umstellung, weil die Bosnier ohne richtige Flügelflitzer auftreten. Vor der Drei-Mann-Verteidigung würde ein dicht gestaffeltes Mittelfeld auflaufen, in dem die beiden Außen die Seiten bearbeiten müssen. So wird je nach Spielsituation schnell aus einer Dreier- eine Vierer- bzw. sogar Fünfer-Kette. Folglich wäre das Mittelfeld dichter gestaffelt, um die Räume besser zu decken. Hinzu kommt noch, dass ein Fünfer-Mittelfeld mit einer hängen Spitze (Stefano Bensi?) mehr Anspielstationen bedeuten würde und daher die Laufwege kürzer würden.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.