Zvjezdan Misimović

Bob_Rock
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Bob_Rock » 26 nov 2009, 11:59

Fatiha Terima i to pod hitno dok ovaj nema nikakav angazman!!
To bi Bolic mogao da sredi za sekundu !!!
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 26 nov 2009, 12:02

Bob_Rock je napisao/la:Fatiha Terima i to pod hitno dok ovaj nema nikakav angazman!!
Sta ce nam on majketi ... isto kao i Ciro , dobar motivator, a taktika ... otom potom ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 26 nov 2009, 12:06

Bob_Rock je napisao/la:Fatiha Terima i to pod hitno dok ovaj nema nikakav angazman!!
Posto je Benitez pred krajem angazmana u Liverpoolu, mogli bi njega dovesti. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 26 nov 2009, 12:07

jedan je MISKE :mrgreen: :mrgreen: uz tebe je cijela nacija :!:
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 26 nov 2009, 12:08

Genghis je napisao/la:
Sta ce nam on majketi ... isto kao i Ciro , dobar motivator, a taktika ... otom potom ...
Covjek je doktor nauka za izmjene i timing !!! Covjek je jos juce od nicega svoju ekipu doveo na 3. mjesto na EP i ti dajes taj komentar..Budi malo realan...A nema sada ugovora a voli BIH, rado bi prihvatio taj posao

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 26 nov 2009, 12:09

buja je napisao/la:jedan je MISKE :mrgreen: :mrgreen: uz tebe je cijela nacija :!:
neeeeee..nije...ako si nas izdo a jesiiiiii ...na cast ti....jer onakva povrijeda se nemoze zalijecit preko noci...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 26 nov 2009, 12:12

Meni sve ovo malo smrdi,nisam ni na jednoj a ni na drugoj strani.....Miske je možda bio lakše povrijeđen,al nešta baš ne vjerujem da je bio toliko povrijeđen da ne može igrat,a tri dana kasnije da igra super.......A i Ćiro govori da je Miske vjerovatno bio pod pritiskom nekoga ko ne želi Bosnu na svjetskom,a Miske to vjerovatno ne smije reći.......Ko što sam Ćiro kaže:Dosta je mutnih radnji u i oko reprezentacije :evil: :roll:
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 26 nov 2009, 12:19

Željoman je napisao/la:Meni sve ovo malo smrdi,nisam ni na jednoj a ni na drugoj strani.....Miske je možda bio lakše povrijeđen,al nešta baš ne vjerujem da je bio toliko povrijeđen da ne može igrat,a tri dana kasnije da igra super.......A i Ćiro govori da je Miske vjerovatno bio pod pritiskom nekoga ko ne želi Bosnu na svjetskom,a Miske to vjerovatno ne smije reći.......Ko što sam Ćiro kaže:Dosta je mutnih radnji u i oko reprezentacije :evil: :roll:
apsolutno se slazem...smrdi da valja....bgm..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 26 nov 2009, 12:29

Željoman je napisao/la:Meni sve ovo malo smrdi,nisam ni na jednoj a ni na drugoj strani.....Miske je možda bio lakše povrijeđen,al nešta baš ne vjerujem da je bio toliko povrijeđen da ne može igrat,a tri dana kasnije da igra super.......A i Ćiro govori da je Miske vjerovatno bio pod pritiskom nekoga ko ne želi Bosnu na svjetskom,a Miske to vjerovatno ne smije reći.......Ko što sam Ćiro kaže:Dosta je mutnih radnji u i oko reprezentacije :evil: :roll:
Ma i meni smrdi, postujem Misketa, na njegovoj sam strani, vjerujem da je imao povredu, no ipak objektivno gledano sa strane to je trebala biti njegova najvaznija utakmica u karijeru, ako cemo iskreno...Ja bi igrao na stakama....
Opet sa druge strane, neko rece da je dobio sina, znaci tih dana je ocekivao prinovu..Ako je to razlog, onda je postupio krajnje neprofesionalno, trebao je reci, kod mene je tako i tako, nisam kocentrisan i dajte da igra neko drugi...

Nesto je bilo ovdje cudno..

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 26 nov 2009, 12:46

jedino vam noge smrde ništa više. No ako ste vec zadali teorije zavjere evo da vam pomognem. Mismovic za dnevni avaz izjavljuje da je portugal bio bolji 100%. ta izjava je bas cudna i pokazuje da je imao par klikera u džepovima. Ajmo narode, navali!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 nov 2009, 12:48

miralem444 je napisao/la:
buja je napisao/la:jedan je MISKE :mrgreen: :mrgreen: uz tebe je cijela nacija :!:
neeeeee..nije...ako si nas izdo a jesiiiiii ...na cast ti....jer onakva povrijeda se nemoze zalijecit preko noci...

Kakva? Jel Doktore?! :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 26 nov 2009, 13:19

tropico je napisao/la:Hajde Miske, što si jedan od najboljih igrača trenutno u Njemačkoj, to bi ti halalili,
hajde Miske što si veznjak i znalac kakvog naša repka nije nikada imala, i to bi ti halalili,
hajde što si skroman momak, pa se ne plekaš po kafanama i nisi turbo tip , i to bi ti halalili,
ali što si Prvak Njemačke, a uz to češ vjerovatno nastaviti karijeru u velikom klubu, što češ imati još sportskih uspjeha u životu, e to ti papci nikada ovdje neče oprostiti, ovdje samo ako uspiješ ako se uzdigneš malo iz ove kolotečine a uz to si stekao sve to svojim radom i samo počteno, e onda si paša moj, največi papak, izdajica, ****, brojače ti krvna zrnca, nabijati imena djece na nos, itd, itd,
Zato paša moj solidni priznaj da ti je odluka da zaigraš za BiH najveći zajeb u životu i lijepo razduži ovaj naš vrijedni pasoš i uživaj u životu, a mi čemo dobiti i repku i trenere i savez onako kako zaslužujemo, tamo negdje u rangu a zimbabveom, somalijom, ruandom i sl...
E svaka cast za ovaj post !! hirurški i laserski precizno napisano
ovo treba napisati velikim slovima i zalijepiti na naslovnu stranu i možemo komotno završiti sa diskusijom o Misketu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 26 nov 2009, 13:37

Jel oce ovi Fanaticosi opet proteste da prave i da bjeze, da Manijaci i Horde padaju zbog njihovih protesta i bjezanja? Navijaju ljudi u Moldaviji Comeon mother fackers comon hahahaha

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 26 nov 2009, 13:42

anonimus je napisao/la:Jel oce ovi Fanaticosi opet proteste da prave i da bjeze, da Manijaci i Horde padaju zbog njihovih protesta i bjezanja? Navijaju ljudi u Moldaviji Comeon mother fackers comon hahahaha
To se desi kad ti zapad otvori oci nakon sto si citav zivot orao njive volovima ili eventualno traktorom, govorim za one urbanije varijante.... :D :D

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 26 nov 2009, 13:54

ee moji vi...da kazem i ja svoje misljenje...kad je tek ciro dosao na mjesto selektora,pa par dobrih rezultata,a uz sve to njegovo napuhavanje svega,ciro je vecini vas bio neizmjerno drag...pa ljudi moji nadam se da vam je sad jasno koji je to manipulator i koji je to bolesnik...pa taj covjek zivi za medijski prostor i za clanke u novinama o njemu...sta mislite sto u hrvatskoj nije mogao naci mjesto trenera?utakmica hajduk-varteks meni se cini,ciro trener varteksa,hajduk pobjedjuje 6:0 ja mislim,ciro 5 minuta nakon tekme izjavljuje da je on novi trener hajduka s kojim ce hajduk da izadje u europu...kad tamo dodje jedan debrecen,pa ukupno 8:0...naravno ciro nije smatrao potrebnim da se izvine ikome za tu blamazu...pa sad ova tekma s portugalom...pa amater klasicni je mogao viditi da ne moze misimovic sam da organizuje ista kad mu za vratom stalno puse pepe...ali tata ciro to nije vidio...ili nije htio viditi...i stvarno ako neko misli da uspjeh hrvatske reprezentacije 98 je cirina zasluga,taj stvarno nije normalan...s onakvim igracima i moja baba bi bila najmanje treca...isto sad...ciro nije stvorio ovu reprezentaciju bih niti ima ikakve zasluge u stvaranju iste...treba se zahvalit ljudima koji su uveli mlade igrace u reprezentaciju i koji su im dali da igraju...po cemu je ciro napravio bolji rezultat od bake sliskovica?ni po cemu...kao motivator je odlican ali kao trener nula...mislim da ne trebam puno pricat o njemu vise,samo jos da spomenem da je bio umijesan u namjestanje rezultata u francuskoj kad je tamo bio trener...toliko od mene...a vi se kanite misketa,on vam je vrijedan ko ostatak reprezentacije...
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 26 nov 2009, 13:59

E nek si ti odmah znao kakav je Ciro

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 26 nov 2009, 14:02

Bob_Rock je napisao/la:E nek si ti odmah znao kakav je Ciro
znao sam prijatelju,mislim da je bilo jos par likova koji su isto govorili a kojima je tada receno da nisu normalni i tako to...eto vam cire sad **** vas on..
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 26 nov 2009, 14:24

VanBasten je napisao/la:
miralem444 je napisao/la:

Kakva? Jel Doktore?! :mrgreen:
i mene baš zanima da nam neko vako malo stručniji elaborira, pa da čujemo mire, pokloni se i počni...

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 26 nov 2009, 14:28

Miralem je otisao do biblioteke da istrazi, dolazi uvece sa strucnim izvjestajem u vezi Misketove povrede...
Zadnja izmjena: Bob_Rock, dana/u 26 nov 2009, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 26 nov 2009, 14:29

Kakvih sve gluposti covjek moze procitati ovdje! Kako se pojavi neka nova nova vijest tako forumasi mijenjaju misljenje. Toliko teorija zavjere da je za nepovjerovati,pa neki od vas bi trebali napisati SF roman ili politicki triler jer stvarno imate potencijala za to.
Kao sto svaka budala moze napraviti dijete,tako i svaka budala ima internet,pozdrav i fuj

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.