Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Muzika
[youtube][/youtube]
ko je od vas cuo za Hamu i Sosu, tuzlanske legendarne gitariste?
evo za sve one koji vole nasu sevdalinku, da malo odmore usi uz ovu prelijepu pjesmu...
[youtube][/youtube]
evo za sve one koji vole nasu sevdalinku, da malo odmore usi uz ovu prelijepu pjesmu...
[youtube][/youtube]
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- adnan_nanda
- Kontakt:
Ljudi često greše oko toga šta je podrška, misleći da je to aplauz kad se slavi pobeda. Zapravo, šta će mi bodrenja kada već steknem ordenja?!Čemu rame za plakanje onda kad je vreme osmeha?!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
@dreamer, je li taj Hamo iz Vlasenice?
Imam neke rođake u tom kraju i čini mi se da su pričali o nekakvom Hami i njegovoj gitari koja priča.
Valjda nekad roker bio....
Imam neke rođake u tom kraju i čini mi se da su pričali o nekakvom Hami i njegovoj gitari koja priča.
Vom Jäger zum Gejagten
GOA je zakon!
[youtube][/youtube]
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
koji umjetnik
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- adnan_nanda
- Kontakt:
za mene je Marchelo i prvi i drugi i treci na ovim prostorimakosta_AR je napisao/la:adnane,svaka cast za marchela...uhh,kako sam se ja na to furao ranije...medju 3 najbolja je na ovim prostorima
![]()
evo jedna od Akcenta, uh dobrih cura
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- adnan_nanda
- Kontakt:
Sve ja njih slusam, ali Marchelo mi je najbolji zbog textova, i Elemental je dobra grupa, nevolim one krkanske repere, jedino Ajs Nigrutina jer je covjek kralj, on uziva i boli ga za svekosta_AR je napisao/la:i meni je bio...i vecini isto takoadnan_nanda je napisao/la:za mene je Marchelo i prvi i drugi i treci na ovim prostorimakosta_AR je napisao/la:adnane,svaka cast za marchela...uhh,kako sam se ja na to furao ranije...medju 3 najbolja je na ovim prostorima
![]()
ne mogu naci ni jednu njegovu pjesmu da mi se ne svidi
![]()
imas jos jednako dobrih repera..npr. edo maajka je stariji reper,isto odlican..pogotovo na pocetku karijere....
meni se svidja i skabo maestro
Edo je skrenuo sa kolosijeka. Ja ga odavno bojkotujem.
Da, i ja nekako stalno povezujem Balasevica i Marchela. Jednom riječju - umjetnici !! <3
Da, i ja nekako stalno povezujem Balasevica i Marchela. Jednom riječju - umjetnici !! <3
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- _karabaja_
- Kontakt:
Primjetio sam da slusamo istu muzikuT-MAC je napisao/la:koji umjetnik
[youtube][/youtube]
Balasevic legenda, bas sam se zadnjih dana navukao na ovu pjesmu.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
burazeru, veoma moguce, posto ovaj koliko znam jeste bio nekakav rokeras... no nisam 100% siguran... a gitaru dere ko simo citanku... njih su dvojica (on i soso) u neka prijasnja vremena znali da naprave predobru atmosferu...geronimo je napisao/la:@dreamer, je li taj Hamo iz Vlasenice?
Imam neke rođake u tom kraju i čini mi se da su pričali o nekakvom Hami i njegovoj gitari koja priča.![]()
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
ma balasu treba spomenik sagradit kad su pjesme u pitanju...sve se nadam da ce da bude nnjegov koncert negdje u blizini,bar u sarajevu pa da tu legendu uzivo poslusam_karabaja_ je napisao/la: Primjetio sam da slusamo istu muziku![]()
Balasevic legenda, bas sam se zadnjih dana navukao na ovu pjesmu.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
[youtube][/youtube]
**** pobrisase mi se raniji postovi...nema 2paca sto sam postavljao..al' eto..valjda se nasao neko ko ce to preslusati
**** pobrisase mi se raniji postovi...nema 2paca sto sam postavljao..al' eto..valjda se nasao neko ko ce to preslusati
evo jos nesto..hgaj' da vidim ko ce ravnodusan na ovo ostati ..vrh fakat !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
[youtube][/youtube]
extra pjesma, dobar spot
extra pjesma, dobar spot
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava