ova ekipa mora grcima dva zabitizizu1991 je napisao/la:
Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Slika je solidna i stabilna.Sakuragi je napisao/la:hvala pokusat cu kasnije poslati. ako ne dodje gledat cu ko i obicno preko linkova..Cartman je napisao/la:Znam da sam koristio jednom, ali ne posalju ti odma kljuc i vazi 24 sata otkad ti posalju. Tako da mozes za svaki slucaj poslat kasnije veceras, i onda se nadat da ce ti doc sutra.Sakuragi je napisao/la:Cartmane druze jesi ti preporucivao onaj NetTv Plus da se uzme besplatan kljuc za utakmicu dan prije tekme?![]()
jesi se ti upisivao? vidim traze i broj telefona i ostale podatke.
EDIT: Evo vidim da je ipak 48 sati...
de mi reci jel dobra slika na ovom net-tv?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
--------------Begovic---------------
---Mujdza--Spahic--Pandza---Lulic---
--------------Zahirovic-------------
---Stevanovic---Misimovic----Salihovic
---------Dzeko---------Ibisevic
Malo je uheravo al haj
Sta mislite o ovom sastavu? Ja mislim da ce identicno ovako sutra istrcati na travnjak u Grckoj.
Malo je uheravo al haj
SAMO ČELIK !
-
hoshtapler
- Kontakt:
Odlična opaska, ujedino i veoma logična. Zahirović je radilica ali da sam može držati poziciju zadnjeg veznog igrača, nema šanse, nije taj kalibar. Gubi se čovjek, gubio se protiv Latvije, zajedno sa Šunjićem je kriv za gol koji smo primili protiv Lihtenštajna jer nije ispratio svog čovjeka do kraja. Također je upitna njegova sposobnost da prenese loptu ili korektno doda prema naprijed a ne prema nazad sa tzv alibi pasovima. Solidan igrač kada ima još jednog pored sebe, kada je sam, belaj. Prilično sam ubijeđen da ćemo sa ovakvom formacijom imati velikih problema na sredini terena. Ode lopta na krilo pa onda u sredinu a u sredini Misimović i Zahirović i hop, lopta na 16 metara, problem 100% ;valterboy je napisao/la:
Ma dobra je formacija, izgleda to super na papiru ali bojim se da nije previse pritiska na Zahirovica? Lula i Steva ce cijeli mec biti na strani, up down up down, a Miske naprijed sa Vedom i Dzekom, jedino Zahir-beg da kontrolira tu cijelu centralnu sredinu
Ima još gora varijanta, Medunjanin kao ispomoć Zahiroviću, onda ima neko da prenese loptu ali nije dobar defanzivac + gubimo krilo ( Stevanovića 99 % ). To je još gora varijanta jer Medunjanin nije defanzivnivezni on je klasični plej + nije igrao vijek.
Problem igre sa dva napadača jeste oslabljen vezni red, manje trke i defanzive. Grča ima dva napadača ali im je kompletan vezni red trkački orjentisan ( nema veze koliko godina imaju, vidjeli smo kako su se nosili sa Rusima na primjer ).
Po meni jedina logična formacija ( koja se neće desiti ) da možemo izvuči povoljan rezultat jeste :

gdje su Mujdža i Lulić "nominalno" u veznom redu ali su zapravo više defanzivci nego ofanzivci pri čemu je Zukanović lijevi štoper a Vranješ desni bek/štoper sa Spahićem kao čistačem jer je najbrži. Imali bi uduplane bekovske pozicije i solidno pokrivenu sredinu. Kada se braniš imaš faktički 7 igrača u odbrani i samo 3 u napadu i pustiš Grčku da "igra". To njima ne odgovara, oni vole da igraju na kontre i kada ih napadaju ( što se Sušić izgleda uraditi i vjerujem zajebati se ).
Dabogda ja pogriješio i poslije pisao kako sam glup. Ako Sušić krene sa Medunjaninom, gubimo jedno krilo i prodornost a dobija na prenošenju lopte. Ako krene bez Medunjanina imamo prodornost ali nema ko da prenese loptu pri čemu sumnjam da je Zahirović kalibar da sam nosi poziciju defanzivnog veznog igrača. **** i čini mi se da će svakaodluka biti pogrešna ili da izmjene neće biti obavljene na vrijeme ( Zahirović će biti down nakon 60 minuta a Medunjanin nakon 45 npr ).
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
Nema Pandže bolanViper je napisao/la:--------------Begovic---------------
Malo je uheravo al hajSta mislite o ovom sastavu? Ja mislim da ce identicno ovako sutra istrcati na travnjak u Grckoj.
Prvi put za to cujemHariTz je napisao/la:Nema Pandže bolanViper je napisao/la:--------------Begovic---------------
Malo je uheravo al hajSta mislite o ovom sastavu? Ja mislim da ce identicno ovako sutra istrcati na travnjak u Grckoj.
SAMO ČELIK !
- Goalgetter
- Kontakt:
Opet pogresan odgovor. VranjesViper je napisao/la:Prvi put za to cujemHariTz je napisao/la:Nema Pandže bolanViper je napisao/la:--------------Begovic---------------
Onda Sunjic
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Idi onda chelsea prati svega ti..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Sunjica? Ipak mislim da je povrijedjeni Pandza bolji izbor.Viper je napisao/la:Prvi put za to cujemHariTz je napisao/la:Nema Pandže bolanViper je napisao/la:--------------Begovic---------------
Onda Sunjic
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kad vec spominjete Pandzu, sta je sa njim? Kad se vraca?
Povreda koljena je, 6 mjeseci je odsutan. nisam opet siguran 100 %Donnie Darko je napisao/la:Kad vec spominjete Pandzu, sta je sa njim? Kad se vraca?
Sta vam smeta Sunjic. Po meni on je x puta bolji od Vranjesa
[youtube][/youtube] Mislim da bi ovo bolje Hasagic uradio
SAMO ČELIK !
pa ovo ti je Stojan VranješViper je napisao/la:Sta vam smeta Sunjic. Po meni on je x puta bolji od Vranjesa
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Ti ocigledno pratis reprezentaciju ko ja Snooker. Nemas pojma o kojem vranjesu se radi a komentarises.Viper je napisao/la:Sta vam smeta Sunjic. Po meni on je x puta bolji od Vranjesa
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nije to isti Vranjes.. To je Stojan (mislim), a ovo je Ognjen (opet mislim) 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Goalgetter
- Kontakt:
Dobro mislismuhamedhulk je napisao/la:Nije to isti Vranjes.. To je Stojan (mislim), a ovo je Ognjen (opet mislim)
@Viper mislio sam na Ogija.
11. oktobar 2011 : Francuska:BiH 1:1
12. oktobar 2012 : Grčka:BiH 1:2
akoBogda
12. oktobar 2012 : Grčka:BiH 1:2
akoBogda
Semper Fidelis
Da, pogrijesio sam vidim sad, ali vi ljudi ne shvacate kvalitet Sunjica. I jos Vranjes nije pravi stoper, on je vise desni bek, dok je Toni cisti stoper.AÐ_Official je napisao/la:Ti ocigledno pratis reprezentaciju ko ja Snooker. Nemas pojma o kojem vranjesu se radi a komentarises.Viper je napisao/la:Sta vam smeta Sunjic. Po meni on je x puta bolji od Vranjesa
SAMO ČELIK !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jbt qurac zar je vec godina dana od Francuske

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.