Mislim da se možemo sa svima nositi. Nije Turska sada toliko strašna da je moramo izbjeći pod moranjem, bilo bi lijepo dobiti nekog lakšeg naravno.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Čuo sam da postoje realne šanse. Hoćemo li mi biti najbolja 3. plasirana?Goalgetter je napisao/la:Hoce li Portugal zbog nas vratiti u baraz?
Ako Turska ode direktno onda ce Danska biti nenosilac, tako da je to otprilike slicno.zgembo89 je napisao/la:Znaci Ukrajina u baraz,a Madjarska direktno kao 3ca najbolja..NEmoguce je da Turska odbije ISland ,a Kazahstan Latviju u gostima..Volio bi d Turska ide direktno jer ce biti nenosioci al jbg
Zar ne bi trebala Mađarska biti nenosilac, a ne Danska?Pivopija je napisao/la:Ako Turska ode direktno onda ce Danska biti nenosilac, tako da je to otprilike slicno.zgembo89 je napisao/la:Znaci Ukrajina u baraz,a Madjarska direktno kao 3ca najbolja..NEmoguce je da Turska odbije ISland ,a Kazahstan Latviju u gostima..Volio bi d Turska ide direktno jer ce biti nenosioci al jbg
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa dobro ne mozes porediti fudbal i basket. Jos su te utakmice EB igrane u popodnevnom terminu kad vecina ljudi radi. Siguran sam da bi mi popunili 3/4 tribina.Donnie Darko je napisao/la:Ovaj fazon je prestao biti smiješan na Eurobasketu 2013., nažalost.staragarda je napisao/la:nezgodni slovenciPerryFred je napisao/la: 1996 Slovenija : BiH 1:2
1997 BiH : Slovenija 1:0
2008 Slovenija : BiH 3:4
2013 Slovenija : BiH 0:3![]()
..plus kad bi njih dobili igrali bi dvije domace tekme
![]()
...bilo bi gore 300 000 nasih...ono,poslije tekme i poraza slovenije kruzenje sa kolima po ljubljani i mariboru
![]()
Mislim da ne, onaj forumas sa detaljnim opisom raspleta situacije oko baraza je Madjarsku stavio u nosioce.Sheyi je napisao/la:Zar ne bi trebala Mađarska biti nenosilac, a ne Danska?Pivopija je napisao/la:Ako Turska ode direktno onda ce Danska biti nenosilac, tako da je to otprilike slicno.zgembo89 je napisao/la:Znaci Ukrajina u baraz,a Madjarska direktno kao 3ca najbolja..NEmoguce je da Turska odbije ISland ,a Kazahstan Latviju u gostima..Volio bi d Turska ide direktno jer ce biti nenosioci al jbg
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
anonymousHD je napisao/la: Belgija
Vels
BIH
Izrael
i ove dve retardirane ekipe.
Citiraj me na kraju kvalifikacija.
anonymousHD je napisao/la:anonymousHD je napisao/la: Belgija
Vels
BIH
Izrael
bvb je napisao/la:
Iako je tek odigrano jedno kolo ja pedvidjam sljedeci poredak na kraju
Belgija 23
Vels 21
BIH 17
Izrael 13
Cipar 12
Andora 0
Otelo je napisao/la:Mogu i sad i odmah konstatirati da nisi popio tableteanonymousHD je napisao/la:Ako je ovo lagana grupa, onda ne znam. Daj Bože da budemo treći na kraju.
Belgija
Vels
BIH
Izrael
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.