Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Navijaci..
Odlicno !

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Divite se.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Spartak Moscou vs CSKA Moscou

CSKA Sofia vs Levski Sofia

CSKA Sofia vs Levski Sofia

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
basel-st.gallen

erfurt-hansa

erfurt-hansa

Stvarno ovaj Eintracht ima podrsku do bola, UF je najbolji u Njemackoj!

- Barney Stinson
- Kontakt:
@barney: hoce li biti poljud isprodan protiv dinama u cetvrtak?
- Barney Stinson
- Kontakt:
Ja ne vjerujem... Po mojoj procijeni 20000-25000 ljudi... To je neko moje skromno misljenje...steve-o je napisao/la:@barney: hoce li biti poljud isprodan protiv dinama u cetvrtak?
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Ni derbiji nisu sto su bili, a Barney
BBB su mi nekako bolji, al ovo je za respekt... Na Maksimiru!
[youtube][/youtube]
BBB su mi nekako bolji, al ovo je za respekt... Na Maksimiru!
[youtube][/youtube]
VECERAS PAOK RUSI SLAVNI AJAX TKO OVDJE SMIJE POBJEDITI 
Vođi navijača 16 meseci zatvora
4. avgust 2010. | 11:53 -> 13:03 | Izvor: B92 Beograd -
- Vođa navijača Partizana Miloš Radisavljević Kimi osuđen je na godinu i četiri meseca zatvora zbog ugrožavanja sigurnosti novinarke B92 Brankice Stanković.

Miloš Radisavljević Kimi na stadionu Partizana (arhiva)
On će biti na slobodi do pravosnažnosti presude.
Tužilaštvo je skandiranje "otrovna si kao zmija, proći ćes k’o Ćuruvija" ocenilo kao pretnju po sigurnost Brankice Stanković.
Podsetimo, prvobitno je optuženo 11 navijača, a sud je u međuvremenu odustao od krivičnog gonjenja šestorice navijača dok je ostao nedovršen proces protiv Radisavljevića, koji je izdvojen, jer je u vreme suđenja on bio u bekstvu.
On je uhapšen krajem maja i od tada je u pritvoru. Podsetimo, do incidenta je došlo u decembru prošle godine, nakon što je TV B92 počela da emituje emisiju "Insajder", u kojoj je otkrivena veza između navijačkih grupa i kriminala.
Stoko jedna prodana! **** ti ovakvu drzavu!
4. avgust 2010. | 11:53 -> 13:03 | Izvor: B92 Beograd -
- Vođa navijača Partizana Miloš Radisavljević Kimi osuđen je na godinu i četiri meseca zatvora zbog ugrožavanja sigurnosti novinarke B92 Brankice Stanković.
Miloš Radisavljević Kimi na stadionu Partizana (arhiva)
On će biti na slobodi do pravosnažnosti presude.
Tužilaštvo je skandiranje "otrovna si kao zmija, proći ćes k’o Ćuruvija" ocenilo kao pretnju po sigurnost Brankice Stanković.
Podsetimo, prvobitno je optuženo 11 navijača, a sud je u međuvremenu odustao od krivičnog gonjenja šestorice navijača dok je ostao nedovršen proces protiv Radisavljevića, koji je izdvojen, jer je u vreme suđenja on bio u bekstvu.
On je uhapšen krajem maja i od tada je u pritvoru. Podsetimo, do incidenta je došlo u decembru prošle godine, nakon što je TV B92 počela da emituje emisiju "Insajder", u kojoj je otkrivena veza između navijačkih grupa i kriminala.
Stoko jedna prodana! **** ti ovakvu drzavu!
ccc,strasno brate kako je i ovo pravosudje propalo.
16 meseci za ovo,a isto tako razbojnici,pravi huligani ne dobijaju ni zatvor zbog prenatrpanosti.
"A poruka za Brankicu i sudove da mogu samo...
"
"A poruka za Brankicu i sudove da mogu samo...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
[youtube][/youtube]
Uzas brate na sta lici Srbija!
Uzas brate na sta lici Srbija!
Ultra Aslanaca sutra oko 1000 na KAraburmi.
Prvo hteli 700 karata i onda posle dobili jos 300.Znaci sutra ludilo u Beogradu.
Prvo hteli 700 karata i onda posle dobili jos 300.Znaci sutra ludilo u Beogradu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
prejebena koreografijaBarney Stinson je napisao/la:[youtube][/youtube]
0:30
respekt !
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
SK Rapid Wien - PFC Beroe Stara Zagora

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
veceras se ocekuje oko 500 black army(aik) u trondheimu, vec su trojica uhapseni 
Hehe, ovo mi je jedna od zanimljivijih slika, kad je Fulham igrao protiv Juventusa, tacnije kad ga je ponizio, navijaci Fulhama masu zastavom Torina

Jedan od najludjih transova na planeti

Jedan od najludjih transova na planeti

Dolazi u Beograd danas Torcida Sandzak da navija za Galatasaraj...Kako ce da ih ispresavijaju Radovci ako ih uhvate 
TS 1989...Ne znam da postoji smjesnija grupa od njih...Dodju na tribinu sareni ko majmuni ima im djece milion...A transparenti i lozione su druga prica...Kromanjonci...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.