Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la calcio » 09 okt 2014, 23:11

el-fighter je napisao/la:Nevjerovatno koliko je raja nezainteresovana za reprezentaciju. Sutra je utakmica, a niko nista ne prica. Do prije par mjeseci bilo je ludilo u gradu 5 dana prije tekme, samo o tome se pricalo, a sada niko nista. Ne smijem ni zamisliti sta ce tek biti ako izgubimo sutra :o
Otisli smo na SP i nakon toga ce biti manje euforije. Nikad se nece ponoviti da bude euforicna atmosfera kao one utakmice protiv Danske, barazi protiv Portugala ili ovaj kraj kvalifikacija za SP, Litvanija, pa onda docek igraca...
Navijace se ludo i dalje ali nece biti onako vatreno i euforicno.
Ne znam samo jel to dobra ili losa stvar.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 09 okt 2014, 23:11

Principatus je napisao/la: :rol: :rol: :rol:

Papetoljupci nema granica. Nekako ce izmislit i da ebola dokazuje kako je Susic odlican trener.
Pape se jos nije razbolio od Ebole. Dokaz da je najbolji takticar BiH svih vremena. :bow:[/quote]

:rol: :rol: :rol:[/quote]
:lol: :lol: :lol:
Nevjerovatno dokle to ide :lol:
Eno luksemburg dao dva gola Makedoniji, a Papetu samo jedan.
Eno Litvanija uzela Estoniju, Pape dijeli pljuske :lol:
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 09 okt 2014, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 okt 2014, 23:12

Evo jedan mali raport sa vecerasnjeg treninga. Nas trinaestero smo otisli na trening da bi bili zaustavljeni na ulazu sa obrazlozenjem da je trening zatvoren za SVE i da nema sanse da udjemo jer je to NASA repka tako odlucila. Posto sam u blizini vidio TV-buseve (a meni to profesija i znam kako mi radimo) skontao sam da mozemo uci na njihov ulaz Kad smo uletili i igraci i osiguranje su ostali bez teksta. Nikom nije bilo jasno odakle i kako smo usli. Nakon malo kraceg nagovaranja i "JAKOG" simbola BHF-a ipak odlucuju i savez i obezbjedjenje da nam dopuste da odgledamo trening. Bili smo jedini JEDINI koji su veceras vidjeli trening. E sad malo o onome sto smo vidjeli. Ono sto je dobro je to da svi izgledaju slozno i raspolozenje je na vrhu (ne volim ovaj sablonski opis ali stvarno je tako izgledalo). Begovic je imao nekoliko fantomskih odbrana i pravi je komadant odbrane (kad "drekne" svima se ledi krv u zilama). Bilo ga je zadovoljstvo vidjeti kako diriguje igru. Hajrovic i Susic (mladji) su imali par fenomenalnih suteva a Besic nekoliko startova od kojh nam je dah zastao par puta. Odlucno i bez pardona. Dzeko se nije vidio a Pjanica nije nikako islo, ni sut ni pasovi. Pjanic je izgledao nezadovoljno i prvi je krenuo prema svlacionici. Ispraceni su sa "volim ljiljane" i "srce na teren". Jedina zabrinjavajuca vijest da je Besic par puta prekidao trening sa bolovima u koljenu i preponama (nadam se da je bila samo trenutacna bol). Kad su izlazili a nas trinaestero zagrmili "volim ljiljane" neki su se blago nasmijali a neki samo prosli do svlacionic. Nadati se da je to bilo od soka kad su nas vidjeli na ZATVORENOM treningu u suprotnom ne ocekivajte nikakve aplauze i zahvalnost poslije sutrasnje tekme. Nad nama nebo ima da gori
Izvjestaj od ljudi koji su u Velsu.
1946

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 okt 2014, 23:13

calcio je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
calcio je napisao/la:Koliko su neki ovdje podcjenjivali Slovacku, evo ih dobise spance.
:rol: :rol: :rol:

Papetoljupci nema granica. Nekako ce izmislit i da ebola dokazuje kako je Susic odlican trener.
Ne radi se samo o Susicu nego o cijeloj ekipi. Ovdje vazda nekakvo kukanje, ismijavanje, niko i nista im ne valja. Momak igra u Sturmu koji je veliki klub u Austriji, ocigledno ima nekakav kvalitet. A ovdje se diskutuje o tome zna li ili ne zna hodati.
slika
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 09 okt 2014, 23:14

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Kakve gluposti u vezi Slovacke. Nikakve veze ni sa Papetom ni sa njegovim znjanjem/neznanjem. Pa ta ista Slovacka je igrala nerjeseno sa LIchtensteinom 2 mjeseca prije nego sto je sa nama igrala.
Slovacka je imala krizu rezultata i promjenila je trenera malo prije nego su igrali sa nama...nisam 100% siguran tacno kada...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 okt 2014, 23:15

Juventinisimo je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Kakve gluposti u vezi Slovacke. Nikakve veze ni sa Papetom ni sa njegovim znjanjem/neznanjem. Pa ta ista Slovacka je igrala nerjeseno sa LIchtensteinom 2 mjeseca prije nego sto je sa nama igrala.
Slovacka je imala krizu rezultata i promjenila je trenera malo prije nego su igrali sa nama...nisam 100% siguran tacno kada...
Prije nas tacno i od tada nisu ista reprezentacija kao prije tj materijal su za Eura definitivno..

A mi smo protiv njih uzeli 3 boda cistom srecom i nafakom nekom, ono je dar od Boga bio jer nismo zasluzili mozda niti bod u dvije utakmice sto se tice igre..

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 okt 2014, 23:16

Sutra nam,sa ovakvom odbranom,samo Bog i Begović mogu pomoć. :pray:
Al iskreno,sa onom postavom,nije zaslužio da ga kvalitet igrača još jednom vadi..
Nad tobom sunce najljepše sja

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 okt 2014, 23:17

Principatus je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Jučer/danas mi otac govori da je ili negdje čitao ili čuo da se, navodno, priprema put za Barbareza, valjda da je smišljeno, šta mu znam, da gubi da bi Barbarez došao. Mislim gdje živimo da me ne bi iznendilo ni 1% da se namjerno gube mečevi da bi došao neko ko odgovara svima.
Uh kako bi to bilo prejako, bilo koji cestit covjek umjesto ovog krmeta, tvoje rijeci u bozije usi. :pray:

No zna se da oni blate Barbareza sto lizu svaku kriminalnu izjavu i postupak Susica. Zive u nekoj paralelnoj dimenziji u kojoj je valjda...Hadzic stoper a Tino DM. :urnebes:
Trenutno za Barbu nisam, nema nikakvog trenerskog iskustva. To je mač s dvije oštrice, pogotovo ako obe ove izgubimo, tad nećemo biti u mogučnosti da se tako kockamo. Barba prvo neka vodi mladu repku ili neki klub pa onda A tim.

P.S. Slike sam obrisao, da post ne bude dug :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 okt 2014, 23:18

Mislio sam da se samo Gravce lozi na ovog dosadnog Mamica (koji je nedavno dobio batine od nekog starca u Splitu) ali evo vidim i Cartman je isti :lol:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 okt 2014, 23:19

Anel Hadzic nema mjesta u reprezentaciji Austrije, a kamoli nasoj.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2014, 23:20

hogarstrasni je napisao/la:Eno luksemburg dao dva gola Makedoniji, a Papetu samo jedan.
Ponovo lažeš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 okt 2014, 23:20

@Goalgetter

Imam ''pit stop'' u Becu kad se vracam, hoce li te biti da popijemo jednu :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 okt 2014, 23:21

Unofficialpage je napisao/la: Trenutno za Barbu nisam, nema nikakvog trenerskog iskustva. To je mač s dvije oštrice, pogotovo ako obe ove izgubimo, tad nećemo biti u mogučnosti da se tako kockamo. Barba prvo neka vodi mladu repku ili neki klub pa onda A tim.

P.S. Slike sam obrisao, da post ne bude dug :mrgreen:
Barba nema neko trenersko iskustvo, ali nam sa njim nece Hadzic biti stoper, nece se stvarati mjesto za Tinu i prevrcati taktika kako bi on igrao, a Vrsajevic ce biti na tribini medju navijacima. Vec samo to je pojacanje za 100%.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 okt 2014, 23:21

Nerminovic je napisao/la:@Goalgetter

Imam ''pit stop'' u Becu kad se vracam, hoce li te biti da popijemo jednu :kafa:
Ja zivim u Salzburgu druze, daleko Bec, 2.5 sata voznje. Da sam blize, doletio bi. Moze u martu kad bude. :thumbup:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 okt 2014, 23:24

Goalgetter je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:@Goalgetter

Ja zivim u Salzburgu druze, daleko Bec, 2.5 sata voznje. Da sam blize, doletio bi. Moze u martu kad bude. :thumbup:
Moze, znaci u martu. :bih: :opaopa:

BackSpace United

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2014, 23:24

Ja bi za Nerminovica na Aljasku doletio, ne valja ti to moj Goalgetter :tralala:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 09 okt 2014, 23:25

calcio je napisao/la:Mislio sam da se samo Gravce lozi na ovog dosadnog Mamica (koji je nedavno dobio batine od nekog starca u Splitu) ali evo vidim i Cartman je isti :lol:
Kad ja ovak’ pišem dajte vi pitanjima svojima, dajte rasturite me, dajte da vidimo, evo sad tu rasturite živog čovjeka. Tu su kamere, rasturite me. Ja stalno kažem dođite dvjesto forumaša, zovite pravnike, zovite revizore, sve ću vas pobjediti i još vas nisam vidio. Ali mučki iza leđa, govorim ne svi, mučki iza leđa to znate Calcio raditi. To stalno radite, to vam dobro ide. U grupu se grupirat s Virtualom i mučki kad te ja ne vidim. A ja sam uvijek ko’ evo bradom i glavom ispred vas. Sad vi mene rasturite pitajte me što god hoćete. Pitajte me što god hoćete i polemizirajte s menom, recite to nije istina, to nije istina.
Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 09 okt 2014, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 09 okt 2014, 23:26

Sunjic, Hadzic i Susic

Ili Spahic, Pandza i Stevanovic?

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 okt 2014, 23:28

rishaaa je napisao/la:
calcio je napisao/la:Mislio sam da se samo Gravce lozi na ovog dosadnog Mamica (koji je nedavno dobio batine od nekog starca u Splitu) ali evo vidim i Cartman je isti :lol:
Kad ja ovak’ pišem dajte vi pitanjima svojima, dajte rasturite me, dajte da vidimo, evo sad tu rasturite živog čovjeka. Tu su kamere, rasturite me. Ja stalno kažem dođite dvjesto forumaša, zovite pravnike, zovite revizore, sve ću vas pobjediti i još vas nisam vidio. Ali mučki iza leđa, govorim ne svi, mučki iza leđa to znate Calcio raditi. To stalno radite, to vam dobro ide. U grupu se grupirat s Virtualom i mučki kad te ja ne vidim. A ja sam uvijek ko’ evo bradom i glavom ispred vas. Sad vi mene rasturite pitajte me što god hoćete. Pitajte me što god hoćete i polemizirajte s menom, recite to nije istina, to nije istina.
Neces razbojnice.

slika

Unistio ga dedica :P

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 okt 2014, 23:31

Virtu4l je napisao/la:Ja bi za Nerminovica na Aljasku doletio, ne valja ti to moj Goalgetter :tralala:
:rol: :tokralju:

Brat. :tokralju:
Tebe ne zanima da li je 2,5 sata voznje ili 3 dana - samo da popijemo jednu :kafa:
@Virtu4le, cekam te na aerodromu kad dodjes. :salut:

Samo je i @Goalgetter brat, mozda ima posla pa' nema kad. :hmmmmm:

BackSpace United

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google [Bot] i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []