FK Slavija
-
- Kontakt:
Re: FK Slavija
Sta se odmah ljutis
.Sjecam se da si pisao prije da je po tebi medju najboljim stoperima lige,stalno ga hvalis.Izvini sto sam primjetio ali gajis neke simpatije prema njemu.Ok je igrac,povrede su ga mucile dosta i nadam se da ce ga zaobici u narednom periodu.

Gajim simpatije jer je dobar stoper i samo da je on hteo vec bi igrao u inostranstvu,zadnji put u Jablonecu nije hteo da ostane,a i pre toga je imao jednu itekako primamljivu ponudu dok se jos i nije nesta culo za njega.Standardan na U21 okupljanjima reprezentacije i dalje sam misljenja da je on u onoj konkurenciji stopera bio u nekih 5-6 najboljih lige,tad je i manja konkurencija bila nego sada.Sada je to druga prica,nisam ga gledao puno ove sezone ali vise nije u krugu tih najboljih.Verovatno bi on mogao da se vrati u staru formu sa kvalitetnim radom,cuo sam od par igraca koji igraju u Slaviji da je momak neverovatan u zelji da uspe i da je ubedljivo najspremni igrac Slavije trenutno,ali osim spreme treba se istaci i kvalitet a ja verujem da on moze.ljubiteljfudbala je napisao/la:Sta se odmah ljutis.Sjecam se da si pisao prije da je po tebi medju najboljim stoperima lige,stalno ga hvalis.Izvini sto sam primjetio ali gajis neke simpatije prema njemu.Ok je igrac,povrede su ga mucile dosta i nadam se da ce ga zaobici u narednom periodu.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Price da neko nece da ostane u inostranstvu sa budalastina.Da je trenirao sa prvom ekipom Jabloneca i solidno zaradjivao nikada se ne bi vratio.Vjerovatno nije bio zadovoljan statusom tamo pa se zato vratio.Uglavnom zelim mnogo srece Slaviji u borbi za opstanak i njemu licno.Da odigra sto vise utakmica i pokaze kvalitet koji ima.
-
- Kontakt:
A to da je bio kvalitetan igrač i nije bio, momak tek sad dolazi sebi i radi posao onako kako treba, a do sada je igro ko qrac, svadjao se s upravom, trenerima pa nikad nije bio ni spreman, pa onda je bio i povredjen i svasta nesto...Njegovo vrijeme tek sad dolazi i ako je ikadista pokazao to je u ovoj polusezoni....Devil je napisao/la:Gajim simpatije jer je dobar stoper i samo da je on hteo vec bi igrao u inostranstvu,zadnji put u Jablonecu nije hteo da ostane,a i pre toga je imao jednu itekako primamljivu ponudu dok se jos i nije nesta culo za njega.Standardan na U21 okupljanjima reprezentacije i dalje sam misljenja da je on u onoj konkurenciji stopera bio u nekih 5-6 najboljih lige,tad je i manja konkurencija bila nego sada.Sada je to druga prica,nisam ga gledao puno ove sezone ali vise nije u krugu tih najboljih.Verovatno bi on mogao da se vrati u staru formu sa kvalitetnim radom,cuo sam od par igraca koji igraju u Slaviji da je momak neverovatan u zelji da uspe i da je ubedljivo najspremni igrac Slavije trenutno,ali osim spreme treba se istaci i kvalitet a ja verujem da on moze.ljubiteljfudbala je napisao/la:Sta se odmah ljutis.Sjecam se da si pisao prije da je po tebi medju najboljim stoperima lige,stalno ga hvalis.Izvini sto sam primjetio ali gajis neke simpatije prema njemu.Ok je igrac,povrede su ga mucile dosta i nadam se da ce ga zaobici u narednom periodu.
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg
Dobro ti verovatno bolje znas nego ja jer gledas vise Slavijinih utakmica.Ali ja po onome sto sam vidjao od njega ipak mislim da je bolji bio pre.Dobro tu verovatno ima i toga da je ranije kao saigrace u ekipi imao igrace poput Regoja,Stankovica,Arsenijevica u odbrani koji su strasni defanzivci pa su i oni pomagali da on izgleda bolje u ekipi,dok sada ruku na srce takvih defanzivaca u ekipi nema.
-
- Kontakt:
On je bio odličan talent al se nije pokazao na utakmicama koje je igrao....Al se nadam da je ovo sad njegova sezona napretka jer od kada je počela druga polusezone igra odlično....uglavnom zelim mu puno uspjeha i da se dobro progura...Papaz i Aleksić bi mogli da budu dobar tandem ako nastave obadvojica da igraju u prvoj postavi....
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
Slavija je uhvatila priključak za opstanak i sada več ima realne izglede da opstane u ligi.
Ma komsije vi cete se izvaditi 100%. Odlicni rezultati u ovoj polusezoni, a imate i dobru igru.
-
- Kontakt:
Moje misljeje je da stoperski tandem trebaju biti Papaz i Radovanovic.Prvo oba su djeca Slavije i uvijek trebaju da imaju prednost nad nekim polovnjacima iz Srbije.Drugo relativno su jeftini i perpektivni,pogotovo ovaj drugi.Na njemu klub mozda i zaradi nesto u buducnosti.
Taj Radovanovic ima skok da mislim da ga se i sam boji.
Prosle polusezone ne znam sada tacno koji je mec,nekog lika je skoro preskocio.
Mislim da bi to trebalo raditi u sledecoj sezoni kada se aBd ostane u ligi,ipak je sada opstanak prioritet u odnosu na potencijal.A Aleksic i pogotovo Kovacevic su trenutno ipak bolji igraci.Nije mi jasno zasto jos uvek nema bar na klupi Vujanica i Pavlovica,nije valjda da i oni bespotrebno primaju platu.
p.s.
Naletih na ovaj klip na YT.Covek bi po klipu rekao da je u najmanju ruku Scholes.
[youtube][/youtube]

Mislim da bi to trebalo raditi u sledecoj sezoni kada se aBd ostane u ligi,ipak je sada opstanak prioritet u odnosu na potencijal.A Aleksic i pogotovo Kovacevic su trenutno ipak bolji igraci.Nije mi jasno zasto jos uvek nema bar na klupi Vujanica i Pavlovica,nije valjda da i oni bespotrebno primaju platu.

p.s.
Naletih na ovaj klip na YT.Covek bi po klipu rekao da je u najmanju ruku Scholes.

[youtube][/youtube]
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Gdje li je ovaj nesretnik zavrsio ? 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Jedina kvalitetno pokrivena pozicije trenutno su stoperi,sve ostalo skripi
.Opet kazem ja bih se uvijek odlucio za Papaza i Radovanovica,nista slabiji nisu od ove dvojice.Pored toga njih dvojica ce ginuti da klub ostane u ligi jer su tu cijeli zivot a ova dvojica ako se ne ostane u ligi odose,tako da ih boli q. i ako se dogodi neuspjeh.

Samo sto smo se mi raspisali o njemu,on dobi crveni.Izgleda da je kontraproduktivno,tako da ja prestajem.
Sasvim ocekivan rezultat u Trebinju,mislim da je malo ko ocekivao da Slavija moze do bodova posto i Leotaru gori pod nogama i ovo su prosto morali da dobiju.Sledi u subotu mec sa Sirokim kuci i Slavija tu jednostavno mora doci do pobede,kako ne znam,ali mora.

Sasvim ocekivan rezultat u Trebinju,mislim da je malo ko ocekivao da Slavija moze do bodova posto i Leotaru gori pod nogama i ovo su prosto morali da dobiju.Sledi u subotu mec sa Sirokim kuci i Slavija tu jednostavno mora doci do pobede,kako ne znam,ali mora.
Isto ko sto i malo ko ocekuje da Slavija moze do bodova u mecu sa SB ali eto, nikad se ne zna.Devil je napisao/la:Samo sto smo se mi raspisali o njemu,on dobi crveni.Izgleda da je kontraproduktivno,tako da ja prestajem.![]()
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
-
- Kontakt:
Definitivno utakmica poslije koje ce se 99% sve znati.Mislim da eventualni poraz znaci ispadanje.Realno trebace dosta srece i los dan Sirokog Brijega pa da uzmemo 3 boda.Nadam se najboljem u svakom slucaju.HRABRO DO OPSTANKA!!!
Samo naprijed,ne dajte se.Izgubili su i Travnik,Sloboda gubi tako da je vrlo lako moguće da se iščupate
NAPRIJED SLAVIJA!!!!!!!!!!!
NAPRIJED SLAVIJA!!!!!!!!!!!
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
HVALA VAM KOMSIJE

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Bravo momci,ova pobeda je trebala za opstanak,preskocena je Kozara,steta sto je Zrinjski prokockao prednost u Tuzli ali i ovako je odlicno kako je bilo.Vidim da je Slavija celo vreme kontrolisala igru,stvarala prilike i kao plod toga stigli golovi Karamatica i Todorovica.Ko je bio na tekmi daj malo vise informacija od ovoga clanka sa Sportsporta.
Sledece kolo gostovanje u Prijedoru,nadam se da bi Vlado mogao da sredi ekipu za to gostovanje i da se dodje do povoljnog rezultata.
Sledece kolo gostovanje u Prijedoru,nadam se da bi Vlado mogao da sredi ekipu za to gostovanje i da se dodje do povoljnog rezultata.

- MirzaGunner
- Kontakt:
Hvala od srca.admirone je napisao/la:HVALA VAM KOMSIJE![]()
![]()
![]()
![]()

F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
Ajde, pomoci cemo i mi vama u zadnjem kolu kada pobjedimo Leotar
ali teren vam je fkt idealan

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.