FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Samo Banegu raspalog nek prodaju pa makar nikog ne doveli. 12,13 miliona za onu prevaru od igraca je premija. Borja je Iniesta i Xavi za njega.
Najvaznije je da je pravi trener tu. Bar se nadam. Za ostalo cemo vidjet od jula..
Najvaznije je da je pravi trener tu. Bar se nadam. Za ostalo cemo vidjet od jula..
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Samo ti gledaj statistiku i uzivaj.
Ja sam Banegu gledao na terenu. A i ti si. Pokazao je on svoje...
Borja je igracina. Da ga dovodi Juve bilo bi svrsavanje da se takav igrac dovodi za 6,7 miliona. Borja Valero je godinama unazad ponajbolji regista u calciu. Jbo te godine. Hladno moze barem ovu sezonu odradit na vrhunskom nivou. Igracina.
Ja sam Banegu gledao na terenu. A i ti si. Pokazao je on svoje...
Borja je igracina. Da ga dovodi Juve bilo bi svrsavanje da se takav igrac dovodi za 6,7 miliona. Borja Valero je godinama unazad ponajbolji regista u calciu. Jbo te godine. Hladno moze barem ovu sezonu odradit na vrhunskom nivou. Igracina.
Banega je neke tekme ownao, neke odigrao slabije kao i ostatak ekipe. I ja sam mu psovao ove sezone u nekim utakmicama, ali kome nisam kad je ekipa bila totalno bez motiva i želje za ikakvim dokazivanjem. Uglavnom i takav je imao bolju i konstantniju sezonu od Jomija. U Luciana bi vjerujem bio i mnogo bolji da ima konstantne minute. Standardan i u Argentine ove/prosle sez gdje je imao odlicnih partija. Ako ne mogu uzet za njega bar 20mil€ onda sam definitivno protiv njegove prodaje.
Fosil Borja bio važan igrač u Villarreala prije 5-6 godina i prve dvije u Fiorentine. Zadnje dvije+ sezone u Viole ni blijeda kopija tog igrača. Pogotovo je grohno u zadnjoj sezoni gdje su Vecino i Cristoforo dokazali da su u ovom trenutku bolji igrači od njega. Zato ga Fiorentina i daje za kikiriki jer ne zele davati 3mil godisnje igracu koji bi sjedio na klupi.
On po meni u ovom Interu nema sta traziti jer su Gaglia/Kondogbia/Jomi/Banega ispred njega (pa čak i Brozović ako ga Luciano motivira).
Ako vec treba regista onda jedina meta iz Serie A nam treba biti Leandro Paredes.
ps. Juve neće Borju, ali zato će nam uzet Dalberta kao sto su i Schicka
Forza Sabatini
Zapravo Borju neće nitko osim Intera, eventualno bi ga mozda Levante uzeo, tamo bi bio pojačanje
Uh raspisa se bezze
Fosil Borja bio važan igrač u Villarreala prije 5-6 godina i prve dvije u Fiorentine. Zadnje dvije+ sezone u Viole ni blijeda kopija tog igrača. Pogotovo je grohno u zadnjoj sezoni gdje su Vecino i Cristoforo dokazali da su u ovom trenutku bolji igrači od njega. Zato ga Fiorentina i daje za kikiriki jer ne zele davati 3mil godisnje igracu koji bi sjedio na klupi.
On po meni u ovom Interu nema sta traziti jer su Gaglia/Kondogbia/Jomi/Banega ispred njega (pa čak i Brozović ako ga Luciano motivira).
Ako vec treba regista onda jedina meta iz Serie A nam treba biti Leandro Paredes.
ps. Juve neće Borju, ali zato će nam uzet Dalberta kao sto su i Schicka
Zapravo Borju neće nitko osim Intera, eventualno bi ga mozda Levante uzeo, tamo bi bio pojačanje
Uh raspisa se bezze
#Ausilio OUT
Agree to disagree.
Ja cekam juli da vidim transfere. Dotada sam strpljiv...
Ja cekam juli da vidim transfere. Dotada sam strpljiv...
Sta rade?Nista nisu još uvijek napravili.tiffoso je napisao/la:Ne mogu vjerovati covjece sta radi uprava, kakve gluposti ljudi rade.
Pa po svemu sudeci dovode igraca od 32 god, koji je ispucao svoj vrhunski nogomet. Nije problem u njegovom dovodjenju, vec imas isti kalibar igraca kod sebe u timu. Tapkam o u mjestu, na pripreme se krece polovinom jula ako se ne varam. Po meni ne treba mijenjati znacajno kadar, dodati par igraca i tjt. Ovaj transfer borje valera je nepotreban u potpunosti. Hvala ali igrac iz ekipe koja je bila sredina tabele nema sta raditi kod nas, pogotovo ako se planiramo boriti za LP. Ako hocemo biti 6., onda je odlicno pojacanje.SiamoNoi je napisao/la:Sta rade?Nista nisu još uvijek napravili.tiffoso je napisao/la:Ne mogu vjerovati covjece sta radi uprava, kakve gluposti ljudi rade.
Pa Valero i Banega nisu uopce isti igrači.Valero je više centralni vezni,a ovaj Banegu vidi kao isturenijeg (što i je) i zato je navodno i višak.Meni je jedini problem i nejasno zasto se J.Maria ne vidi i kao centralnog veznog nego se stvara situacija da su on i Banega konkurencija za istu poziciju.A ako ih Spalletti vec tako vidi ne bi ni ja uopce razmisljao izmedju njih dvojice koga ostaviti.A sad za koliko će Benegu prodat ako će to ćemo vidjet.Rekao sam vec da vrijedi minimalno 10 m vise nego Jovetić za kojeg je onih 13 minimum minimuma kojeg treba uzet.
Ne slazem se,al nikako.Ovaj je imao duzi period,Banega je imao početak sezone i nesto pod Piolijem.Dobar pokazatelj je i ono kako smo glasali tamo.Jericho je napisao/la:Uglavnom i takav je imao bolju i konstantniju sezonu od Jomija
Dobro mozda sam malo pretjerao, ali nije bio puno losiji.
Fozza Inda 
Sky - Banega is very close to return to Sevilla. Inter will make €9M off this sale.
Inter offered €4M for Borja Valero, Fiorentina are after 7-8M. His agent trying to help bridge the gap for Inter.
#Ausilio OUT
Kolega siamo ce vjerovatno reci da je ovo dobar posao, igraca od 28 god prodati za 9 mil a igraca od 32 god dovesti za 5-6 mil. Ipak klub kao Inter gleda profit, 4 miliona je velika svota za nas klub.
Ja se pitam zasto se leonardo nije doveo kao sd
Ja bih sve italijane protjerao iz intera, od castica pa nadalje. Fino dovest strane ljude i tjt

Ja se pitam zasto se leonardo nije doveo kao sd
Ja bih sve italijane protjerao iz intera, od castica pa nadalje. Fino dovest strane ljude i tjt
Vec sam napisao goretiffoso je napisao/la:Kolega siamo ce vjerovatno reci da je ovo dobar posao, igraca od 28 god prodati za 9 mil
Mission completedUNDER 19: INTER CAMPIONE D'ITALIA
UNDER 18: INTER CAMPIONE D'ITALIA
UNDER 17: INTER CAMPIONE D'ITALIA
Agent Banege izjavio da je dogovor postignut,ali za puno manju cifru od one koja se spominje u medijima...koji ****
Za 3m? 
Pa ovaj transfer ako se desi za cifre koje se spominju će biti nešto najgore ikad.Igdje.
Pa ovaj transfer ako se desi za cifre koje se spominju će biti nešto najgore ikad.Igdje.
Mislim da je agent rekao da je mnogo manje od €13mil, znaci bit ce na kraju vjerovatno nekih €8-9mil, a Borja ce doci za €5-6mil.
Banega->Borja trade i jos cemo zaradit nekih 3mil. Fantastičnoo
Iduci je trade Kondogbia €17mil-> Luiz Gustavo €14mil i tu cemo biti dobri još €3mil, pa onda Murillo €15mil->Izzo €14.8mil. Fantasticnoo
Fozza Inda
btw. danas sam gledao Italiju-U21 i zakljucak je Chiesa > Berardi > Bernardeschi.
Banega->Borja trade i jos cemo zaradit nekih 3mil. Fantastičnoo
Iduci je trade Kondogbia €17mil-> Luiz Gustavo €14mil i tu cemo biti dobri još €3mil, pa onda Murillo €15mil->Izzo €14.8mil. Fantasticnoo
Fozza Inda
btw. danas sam gledao Italiju-U21 i zakljucak je Chiesa > Berardi > Bernardeschi.
#Ausilio OUT
cerajte ovi Kineze dok nije kasno, dok nisu pustili korijenje :salut:
odlicno su poceli 
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Banega navodno odbio veću ponudu iz Meksika,želi samo Sevillu.S obzirom na to i da se hitno mora nabavit onih 30m što znaju i klubovi koji posluju s Interom čak je i logično da će igrači debelo ispod cijene ić jer se jednostavno prodat mora.Začaran krug lo stile Hajduk sve ove godine.Samo je nejasno zašto se onda nije Jovetić prvi prodao za tih 10m.Postoje li za njega neke vece ponude...A i iz Uniteda sve ovo znaju i zato i ne nude više od 40ak za Perišića.Znači opcije su prodat Perišića za 40ak ili ostale davat debelo ispod cijene.Da se mene pita prodao bi Perišića,al ne pita.
A zapravo je Chiesa > Bernardeschi > Berardi.Jericho je napisao/la:btw. danas sam gledao Italiju-U21 i zakljucak je Chiesa > Berardi > Bernardeschi.
Brescia have confirmed via their official website that they have exercised their right to buy Gaston Camara on a permanent basis.
The 21-year-old Guinean is now a Biancoazzurri player.
Benevento have exercised their option to buy Ghanaian right-back Bright Gyamfi on a permanent basis, according to a statement released on their official website earlier today.
Milan Skriniar’s agent Carol Csonto denied that there is anything agreed with Inter in an interview with Corriere dello Sport: “We do not have any agreements with Inter, for the moment we have not spoken with Inter.”
Potvrdio i agent Banege da su odbili već neke druge ponude i žele samo Sevillu.A ovi cigani će normalno iskoristit situaciju.Walter Samuel waves goodbye to Inter again. The former Nerazzurri defender, who has been part of Stefano Pioli’s technical staff since last November, will be starting next season as assistant to Pierluigi Tami, recently appointed new coach of Lugano.
“Despite the arrival in Italy last summer, Sevilla will always be his home. He said not only to me but to anyone who asked him. He had the opportunity to gain experience in Italy and now has more sentimental value than ever to return home. Seville is the most comfortable place where he is well-liked. Inter will give him only just for an offer for a sale. The player has received offers from several clubs but has always refused them. He spoke with Óscar Arias (Sevilla’s president) and the conversation went well, Ever would be happy to return.”
- zamorano1plus8
- Kontakt:
zaboravljate da je banega dosao dzabe, tako da se proda i za 10mil opet je dobar posao napravljen, a prosle sezone smo vidjeli da mu ne odgovara igranje u italiji.
chiesa bi bio odlican back up na krilu, i polako na njemu, icardi i gagliardiniu gradit ekipu. ne znam zasto su toliko navalili na lijevog beka iz nice
ja se nadam da cemo se rijesit i onih panjeva kondogbie i murilla, a nagatoma ako treba isplatit mu kolko ima ugovora i otjerat iz kluba.
chiesa bi bio odlican back up na krilu, i polako na njemu, icardi i gagliardiniu gradit ekipu. ne znam zasto su toliko navalili na lijevog beka iz nice
ja se nadam da cemo se rijesit i onih panjeva kondogbie i murilla, a nagatoma ako treba isplatit mu kolko ima ugovora i otjerat iz kluba.
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Prodat ko hoce da ode, Banega, Perisic...Ne treba nam jos jedna godina kurcobolje
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Po ovome što mu agent izjavljuje mi se čini kao da je on sam od početka zagovarao odlazak.
A i ne bi dao ruku u vatru da nije bio jedan od onih iz svlačionice o kojima je Icardi govorio.Iako ne na Retard način.He has had the possibility to play in Italy and he now understands the value of his home.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
cak je i retard korisniji igrac od banege u ovakvom interu, samo ga je.be "balkan-baloteli mentalitet"
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.