Pa niko i ne vidi potrebu sem njegovih navijaca i skupine kontrasa.Victor je napisao/la: ↑20 sep 2021, 16:57Da je vrancic kakav bek ili neka pozicija gdje smo deficitarni pa hajd...nego vezni red gdje ima bar 5 igraca njegovof ranga plus pjanic...i sad bi trebalo njega forsirati ko da je ne znam ti kakva klasa.
Istina trenutni nisu bolji od njega mozda, ali nisu ni losiji plus mladji su.
U takav roster sad trpat jos jednog prosjecnog igraca na zalasku karijere ja zaista ne vidim potrebu
Mario Vrančić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Mario Vrančić
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
Tako je, nema potrebe za dobrog igrača koji igra u životnoj formi u Championshipu. Imamo onog koji je klupiran u Hrvatskoj, peti izbor u veznom redu Dinama.
Rezultati govore da nam nisu potrebni igraci u formi.
Tako je da je vrancic tu bili bi prvi
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Tako su bosnjani govorili i za Rahimica, ta ce nam star imamo mi boljeg Zahirovica, plus sto je mladzi
Gojak i Loncar su do sad odigrali 15 utakmica bez ikakvog ucinka tako da...

Gojak i Loncar su do sad odigrali 15 utakmica bez ikakvog ucinka tako da...
Rahimic bio kljucni igrac ekipe koja je bila u vrhu evropskih takmicenja...ovaj igra u drugoligasima citavu karijeru
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Bezveze je uopce porediti Rahimica i Vrancica.
Prvi od krucijalne važnosti bio na deficitarnoj poziciji i nezamjenjiv gdje smo godinama imali i imamo problem - DM.
Drugi bi bio samo dobra opcija...
Zahirovic je korektno odradio utakmice u tim kvalifikacijama umjesto 37-godisnjeg Rahimica i hvala mu na tome...na pravim mjestu u pravo vrijeme. ..jedina kakva takva dostupna opcija u tom trenutku, dok nismo svi molili za Besica.
Prvi od krucijalne važnosti bio na deficitarnoj poziciji i nezamjenjiv gdje smo godinama imali i imamo problem - DM.
Drugi bi bio samo dobra opcija...
Zahirovic je korektno odradio utakmice u tim kvalifikacijama umjesto 37-godisnjeg Rahimica i hvala mu na tome...na pravim mjestu u pravo vrijeme. ..jedina kakva takva dostupna opcija u tom trenutku, dok nismo svi molili za Besica.
Tako je upravu si, mi inace ciljamo na igrace koji su u vrhu evropskog takmicenja a ne neke tamo Sporove.
Posto je danas sve u $$ pogledas malo yearly budget Stoke Citija ili ti Norwicha i uporedis sa tvojom evropskom kremom, mislim da ces se iznenadit..
Dobrodosao 

Eto vam Vrancic 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Nadam se da poziv neće biti uzaludan i da ćemo od iskusnog lisca imati koristi.
Super Mario
drugoligaš stari lisac

Steta sto nije igrao u utakmici sa Kazahstanom da smiri situaciju na kraju utakmice zalosno je to kad ne mozemo drzat loptu 5min u svom posjedu protiv jednog Kazahstana..
Cuj Magic
ima dosta sreca ali fin gol

- marlostanf1eld
- Kontakt:
Al ih izlomi Super Mario 

-
- Kontakt:
Ma nema on pojma, treba tek se pokazat negdje 6-7 godina da zaigra za veliku ekipu kao sto je BH. Onda kad sazrije sa 33 godine mozda dobije koji minut pored velikih antitalenata kao gojak, saric, loncar, hadzic, susic sven, rahmanovic itd itd itd itd...i ako dobije poziv mozda samo ako neko otpadne zbog povrede kada zagusti, ipak ova ekipa je igrala 2-2 sa kazahstanom i nalazi se na putu opet na veliko takmicenje.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.