London je napisao/la:thenaturalone je napisao/la:@London
Pa da,sad fol nisi ti taj koji procjenjuje ko kakav privatni zivot ima, a prije toga ga komentarises.
I dobro ko si ti da govoris sta ko treba da radi
Tek si se registrovao pa ako ti se ne svidja neciji komentar slobodno ga zaobidji, ili ako mislis da ima nesto u njemu sto se kosi sa pravilima foruma onda ga i slobodno prijavi, ali govoriti nekome nemoj dosadjivati i nema potrebe da to i to spominjes mi je nidze veze.
Ja imam potrebu da spominjem Fabregasa jer se i "meni" spominjao kad je trebao preci a nije, Paja se nasladjivao kao sto mozes da vidis u njegovim citatima koji post prije.
Tako da je sad dosla ona " ko se zadnji smije najsladje se smije "

Ocigledno je da tebi trebaju psiho ispitivanja. Ocigledno mislis da se sve vrti oko tebe i ocigledno je da uzivas u prepucavanju. Onda sigurno i nemas neki privatni zivot jer da si ovako dosadan kada pricas sa covjekom lice u lice sigurno ne bi dobro prosao. Ovdje pokusavas da nades zastitu foruma i neke granice do koje mislis da trebas ici. A po ovome sto si napisao do sada moze se naslutiti da se ne znas ni smijati jer ne mozes da stignes od podsmijavanja. Jedino ako podsmijavanje smatras smijanjem. Jadan si ako hoces da ljudi citaju sta ti pises i da te od toga zaobilaze. I nemoj vise da mi se obracas jer nisam ni ja tebi, ne zelim da lijecim tvoje psihicke probleme prepucavajuci se sa tobom.

U ponudu ukljucujem i zajednicki "izlet" kod psihologa, eto ja placam, pa da vidimo ko prica suplje price i kome je do prepoucavanja, a ko se drzi cinjenica. Ponuda je i vise nego dobra da se maske skinu ako ih vec nego od nas ima

A to sto sad pricas da se nisi obratio meni, vjeruj da nesvjesno vrijedjas inteligenciju mene a i ostalih forumasa jer ocito mislis da je neko lud ovdje pa da ne vidi na koga se tvoj prvi post odnosio kad si spominjao citiranje, privatni zivot i sl.
Ali dobro, nesto kontam da te trebam i razumjeti, vi ste sad malo frustrirani a ne bi me cudilo i da si ti razocarani Paja koji se registrovao sa novim nickom kad je vidio da Cesc ipak odlazi.