ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Roger opet prvi

I've got ice in my veins!
Prva sezona na sljaci u karijeri i evo polufinala za Shapa!
Shapovalov Edmund 2-1 (7-5,6-7, 6-4)
Prva sezona na sljaci u karijeri i evo polufinala za Shapa!
Shapovalov Edmund 2-1 (7-5,6-7, 6-4)
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ništa se nije promjenilo vezano za Thiema, igrač bez plana B, kad ga ne ide plan A nema ni njega i ne zna promjeniti taktiku. Danas ga je išao plan A a često ga ne ide i tad bude počišćen sa terena uz 1-2 gamea u meču. Da bi bio konstantno opasan za najbolje mora imati i plan B, C, D jer ovako tu i tamo bude opasan.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Najveći na koktelima odmara i hladno se vrati na prvu poziciju dok neko drugi lomi koljena po prašini.
Ybg gdje je Švica a gdje Španija, samo im Š zajedničko.
27.10.2020
Kakav post fiktivnog katalonca!leorey je napisao/la:Najveći na koktelima odmara i hladno se vrati na prvu poziciju dok neko drugi lomi koljena po prašini.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Šta očekujemo od finala? Ja spektakl
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
zverev ima više činčila nego kanye west
Kakva zrela, dominatna, sjajna partija Sasche! Sjajan turnir, bez izgubljenog seta do titule! Svaka cast.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Thiem obični lupač po lopti što je dokazao i ovaj forehand u aut.
Rutinski Zverev. Jednostavno bolji igrač i zaslužena titula.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Zverev ako racunamo minhen dobio 16 setova za redom, napada Nadalov rekord 
Nego Zverev je sad presao 6k bodova i do sada je najblize ovoj dvojici nakon dugo dugo vremena,ako ovu formu prenese na Rim i RG mogao bi doci jako jako blizu vodeceg dvojca.
Nego Zverev je sad presao 6k bodova i do sada je najblize ovoj dvojici nakon dugo dugo vremena,ako ovu formu prenese na Rim i RG mogao bi doci jako jako blizu vodeceg dvojca.
Ako Nadal uzme Rim, hoce li se vratiti na prvo mjesto ?
Hocedelko je napisao/la:Ako Nadal uzme Rim, hoce li se vratiti na prvo mjesto ?
E moj zemo! 
Nikad od tebe pobjednika. Al nek je on Rafana dobio.
Nikad od tebe pobjednika. Al nek je on Rafana dobio.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
da, njegova uloga je da mlati rafu na zemlji kad god može, ostalo nebitno. ok, i da **** mladenovićku da ne bi spopala nedaj bože koga od ovih normalnih 
ATP-Rankings:
1. (2.) Roger Federer SUI 8.670
2. (1.) Rafael Nadal ESP 7.950
3. (3.) Alexander Zverev GER 6.015
4. (4.) Grigor Dimitrow BUL 4.870
5. (5.) Marin Čilić CRO 4.770
6. (6.) Juan Martin del Potro ARG 4.540
7. (8.) Kevin Anderson RSA 3.660
8. (7.) Dominic Thiem AUT 3.545
9. (9.) John Isner USA 3.305
10. (10.) David Goffin BEL 2.930
Ako odigra Rim dobro mogo bi Zverev do jeseni čuda napraviti
1. (2.) Roger Federer SUI 8.670
2. (1.) Rafael Nadal ESP 7.950
3. (3.) Alexander Zverev GER 6.015
4. (4.) Grigor Dimitrow BUL 4.870
5. (5.) Marin Čilić CRO 4.770
6. (6.) Juan Martin del Potro ARG 4.540
7. (8.) Kevin Anderson RSA 3.660
8. (7.) Dominic Thiem AUT 3.545
9. (9.) John Isner USA 3.305
10. (10.) David Goffin BEL 2.930
Ako odigra Rim dobro mogo bi Zverev do jeseni čuda napraviti
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
uzeti neće, rafa je poslije ovog poraza sigurno ko u struju uključen, do bola naoštren, ali finale nije nemogućemoj uzor-S.G je napisao/la:Samo nek Rim uzme sto se mene tice
ali da je cool cool je da thiem i nadal opet idu jedan na drugoga već u četvrtfinalu
i tsonga otkazao RG. polako imam osjećaj da se svi povrijeđeni tek na travi vraćaju ... RG su već predali rafi bez borbe
Upravo ono sto sam pisao prije sezone sljake, jedino Thiem moze ali da odigraju vise meceva i da ga jedan usere. Bas se to desilo sad u Madridu, a lani u Rimu. Sad opet kad se sretnu vjerovatno ide ciscenje kao u MC ali eto na svaka 3 meca nek jednu uzme Thiem protiv Rafe na sljaci je podvig. I onda dodje Zverev i pokupi kajmak kao i lani sve isto, jer je Thiem obicna seljacina kome kontinuitet kao pojam stran i ja da sam mu trener rokn'o bih se, ne znam kako onaj Bresnik ovo prozivljava ali vidi se i na njemu da nije dobar.Edin TM87 je napisao/la:Sutra cemo vidjeti koliko moze Thiem s Rafom i kolika je stvarna prijetnja. Ove sljakaske sezone on mu je najveca daleko pa onda dolaze iz sjene Djokovic, Zverev i Goffin. I to su jedini igraci koji mogu ugrozit Rafu. Posto je sljaka tek pocela jos su Djokovic i Zverev pod upitnikom, to jest mogu li dici igru na dosta veci nivo od ovog sad za iduce turnire. S ovakvom konkurencijom daBogda da Rafa izgubi vise od jednog turnira na prasini ove godine.
Ovako na prvu Thiem ga moze dobit da se sretnu vise puta i da ovog bas krene s onim ludim bekendima. Prosle sezone cini mi se da su igrali na 4 turnira i da je Rafa 3 dobio i izgubio onaj jedini u Rimu, gdje je Thiem dokazao kako je nekostantan za zivota pa ga je Nole dobio 6:1 6:0, koji nije bio nista posebno pa ga je u finalu Zverev rijesio bez date brejk lopte. Lud je taj Rim bio haos.
Djokovic je na dobrom putu da bude blizu pravog na RG, mozda turnir prije ali mora jos pure jest i dizati igru i ranking polahko da bude bar u top 8 nosioca za Slam. Znamo kako igra protiv Rafe i kakav mu je voljni momenat (bio), e sad je daleko od tog i fizicki i mentalno al' ne bih ga potcijenio.
Goffin ima igru, odlican je sljakas, moze se nosit s Rafom kad ima dan, ali ima problem s glavom i bio je povrijedjen pa cemo vidjeti, mozda ona pobjeda protiv Feda na WTF je otklonila bubice iz njegove glave pa evo vec ovdje se mogu sresti u polufinalu, jos je Goffin u fazi trazenja forme ali za iduce turnire je siguran ucesnik samih zavrsnica.
Zverev nema problem s glavom ali ima s igrom itekakve probleme, muci se cijelu sezonu i to nastavlja i na sljaci, podlozi koja mu mozda u ovom trenutku i najvise odgovara, upravo zbog kretanja koje mu je daleko od savrsenog idalje, tako da se na sljaci najbolje snalazi sto se tice tajminga i shotmakinga. Da li on moze dici igru na neki nivo pitanje, ali vidjet cemo ima lijepu prilike da udje u finale s ove polovine zrijeba gdje je Cilic.
I to je to ove sezone od igraca koji mogu iznijet prasinu, znamo da na sljaci ima malo iznenadjenja tako da je moguce da neko uskoci ali tesko.
Ne mogu da ne spomenem Wawrinku naravno, cisto zbog zadnje 3 godine na RG (titula, polufinale, finale) ali znamo u kakvom je stanju sad i da nema teorije da bude na 20% od onog Wawrinke zadnje 3 sezone ali eto iz postovanja neka ga.
Ima li jos neko da bi mogao napravit iskorak?
Babuka ponovo prvi i potreban jos jedan poraz Rafe da ostane sve do wimbledona. A moze i u Stuttgartu se sam vratit na prvo mjesto. Bez sljake prvi
Ali i ovo nece jos dugo jer vidimo da se pali masina zvana Sasa Zverev, dolazi njegovo polahko ali sigurno, jednostavno moze igrat na svim podlogama, hladan u finalima ko sprica, nema respekta ima muda i sampionski mentalitet. Mislim da uskoro krece teska dominacija, vidjet cemo koliko dugo, ali iskorak na bilo kojem slamu mu donosi na No1 i sve ostalo da tlaci ove levate iz nextgena dugi niz godina. Isto tako kad drzi govor na kraju vidi se i tu sampionski stav i gospoda, onako malo baca i na babuku ali vidjet cemo od duzine dominacije kakav je ce biti ali ja kazem 12+ slamova zavisi i od konkurencije i zdravlja ali ovako na prvu da sve bude regularno sigurno.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.