Nista, sada neka napravi opet niz od 150 tekmi bez poraza, nebi se ljutio..
@Izzo nisi zanimljiv
Uostalom evo vidim Pique sinoc rukom uguro, sjajno.
edit: waka waka glas se jucer cuo na Santiagu Bernabeu zzzzzzzzz
Hala Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Nema mission imposible ja još vjerujem da možemo uzet primeru,meni je bitnije domaće prvenstvo nego LPNail for Real je napisao/la:Ovo se prije ili kasnije moralo dogodit', tako da nijesam puno uznemiren. Primera je ionako bila mission imposible, sada nam se valja okrenut' ovim kupovima.
kako napreduju planovi?Harrison je napisao/la:Mourinho zna sta radi i ovaj poraz nije slucajno dosao. Mislim da je cilj da se farsa namjerno pusti na 7 razlike da se opuste i da kiksaju, a kad kiksaju onda je piva u usima i tu im je kraj... A na kraju kad Mou osvoji sva 3 trofeja nek im je.be svima mamicu u Upravi posebno onom Valdanu...
Evo pomalo yebe nas to što se ovi ne opuštaju nit kiksajuDonnie Darko je napisao/la:kako napreduju planovi?Harrison je napisao/la:Mourinho zna sta radi i ovaj poraz nije slucajno dosao. Mislim da je cilj da se farsa namjerno pusti na 7 razlike da se opuste i da kiksaju, a kad kiksaju onda je piva u usima i tu im je kraj... A na kraju kad Mou osvoji sva 3 trofeja nek im je.be svima mamicu u Upravi posebno onom Valdanu...

Los_Blanos2 je napisao/la:waka waka

al on sad guzi jednu od najboljih pi*ki na svijetu, na koju mi samo mozemo doci ovo---->Los_Blanos2 je napisao/la:Ma ovo je stari pedofil..
Waku waku su vec crnci iz NBA zguzili dobro, tako da..al on sad guzi jednu od najboljih pi*ki na svijetu, na koju mi samo mozemo doci ovo---->
zguzili- zguzili znas na sta sam mislioLos_Blanos2 je napisao/la:Waku waku su vec crnci iz NBA zguzili dobro, tako da..![]()
Uostalom Pique voli da ga Ibro guzi..
Ona njemu jelDushi_Rob je napisao/la:zguzili- zguzili znas na sta sam mislioLos_Blanos2 je napisao/la:Waku waku su vec crnci iz NBA zguzili dobro, tako da..![]()
Uostalom Pique voli da ga Ibro guzi..![]()
joj kad mu ga ona uvrne sa onom poznatom "WAKA-WAKA" straznjom stranom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.