Ovaj portal je sasvim ok i ne vidim problem u njemu nema rekla kazala nego su to većinom provjerene inf. Što se tiče Dine ja sam zadovoljan njegovim tekstovima rega sve. A što se tiče sinanovog sporta da su ko Marca ili nezz ti šta da ih cijeli svijet čita ja bi im zabranio pristup stadionu na sto metara da ikako može. Pa prvo neka treba nagovori Osima da ode sa klupe pa igrači prodaju cvike pa dajtePL BiH -1 je napisao/la:Manje pisem na forumu jer znam da cu uci u diskusiju sa oni a sto su isli u razred sa Gojkom i ostalom balavurdijom. Tako da cu kratak i sad biti.
Ova zabrana za medije je idiotluk. Ja sam znao za ovo. Znao sam isto tako da se i ovome portalu htijelo zabraniti pristup. A to je veoma los potez kluba pogotovo u promociji. Koliko god ovaj portal tj. njegovi novinari poput zametice bili pitari i naginjali tamo ipak je bilo veoma lijepih tekstova i komentara o Zelji. Pa svake pripreme su super ispracene, sa razgovorima. Beganovic je radio super stvar dok Stambolic momka sam vidjao na Zeljinim utakmicama ali nije neki novinar.
Bez obzira na sve ovaj portal ne prenosi trac. Sport centar je tracarski ali Zuban je raja sa svima u klubu tako da oni nece biti uskraceni. Nadam se da ce klub ovo dobro razmotriti jer ovako okrecu medije protiv sebe dok drugi kupuju tekstove zbog mira i mnogogodisnje neuspjehe prikrivaju kupljenim tekstovima mi od giganta koji u 5 zadnjih godina nema pravog konkurenta pravimo neprijatelja novinarima.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Ma ovom drugom klosaru zabranit ne na 100 metara nego kilometara blizu stadiona. Kontas prvi put zajebancija bila pa moze proci, poslije onoh je bila jos jedna glupost, a ovaj put su ga prevrsili ono u svakom smislu. Ionako i ovako ce nastaviti pisati zabranili ili ne, zato bi bolje bilo ovako pa nek ku.rcu svira.
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
Ima li gdje da se pogleda izvjestaj sa tekme iz Trebinja?!
Hvala!
Hvala!

SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
ja sam da se ovim kvazi sportskim novinarima oduzme akreditacija da pridju igracima i klubu,samo cu reci jedno citam sport i tamo vise zutih strana nego sportskih,sve rekla kazala,ako si sportska novina pises samo o sportu i to je to
Kupim sportske novine da procitam o sportskim desavanjima o svom klubu unutra jedan anonimni igrac prodao naocare i tako masu gluposti a sve po necijem nalogu(otvoris danas i sve ih vidis na jednoj strani buki,dzelo) ne kazem da oni ne vole zelju nego vise im je vuna sto su sklonjeni(radi svog nerada) i onda taj jedan novinar piskara stvari koje ne treba da se ticu njega i nas navijaca.
Finansijama treba da se bave ljudi unutar kluba a ne da navijaci i novinari o tome diskusuju po novinama (ima skupstina i tu treba da se rijesi jel pozitivno radila uprava ili ne)
Kupim sportske novine da procitam o sportskim desavanjima o svom klubu unutra jedan anonimni igrac prodao naocare i tako masu gluposti a sve po necijem nalogu(otvoris danas i sve ih vidis na jednoj strani buki,dzelo) ne kazem da oni ne vole zelju nego vise im je vuna sto su sklonjeni(radi svog nerada) i onda taj jedan novinar piskara stvari koje ne treba da se ticu njega i nas navijaca.
Finansijama treba da se bave ljudi unutar kluba a ne da navijaci i novinari o tome diskusuju po novinama (ima skupstina i tu treba da se rijesi jel pozitivno radila uprava ili ne)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
- Kontakt:
Eh sad šta valja a šta ne valja u ovom slučaju. Kako god okreneš i šta god uradiš bit će neko kome će smetati reakcija vezana za ovaj tekst. Sloboda novinarstva,k..ci, palci itd. i tebi su ruke vezane. MOžeš ih kao tužiti ali u ovoj ovakvoj pravnoj državi od toga nema svrhe. Bilo bi tu i sudskih troškova i svega i otezanja itd itd a dobitak nula velika.
Možda nije najbolje sročen tekst i tako dalje ali svi mi vrlo dobro znamo na koga se misli. Momak koji je napisao da je ogroomna razlika između Avaza i Avazovog sporta je u pravu. Skoro sve ja čitam i vjerujte da je tako. Sad što je isti vlasnik manje je bitno jer ne pišu sve isti novinari. Nažalost u BiH sa seljacima možeš samo seljački i to je tako. NIsam za zabrane ali nema drugog rješenja. Evo donekle se i slažem sa @boccacio ali ne vidim da je rekao šta je rješenje? Isto tako ni @aco nije ponudio rješenje. Kako spriječiti kvazi novinara da piše gluposti i da nanosi štetu klubu? Što je najgore sad je taj isti Sport (evo mi ga u ruci) pozvao sve ove naše što su otišli iz kluba (Đelo, Buki, Žujo itd.) i napravio mini intervjue gdje oni osuđuju ovaj dopis iz kluba, ali to je Sarajevo (mislim na grad). Uvrjeđene mlade jedva čekaju nešto da ospu paljbu. Ima i intervju sa Zdenkom Jelićem i nemam kad da ga pročitam da vidim šta on kaže. Jedino se od njega nadam nekoj pametnoj. Uglavnom treba neko iz kluba da se oglasi nekim intervjuem i sl. Nastavlja se paljba po Želji sad i od vlastitih otpadaka. Svi čekaju da komšiji crkne krava ko god bio komšija i to kad se odlučuje prvenstvo.
EDIT: Evo sad mi naumpade možda bi najbolje bilo da su rekli svima u klubu da nema intervjua i svega SPortu a pravit se lud i ne izlaziti sa bilo kakvim saopštenjem i sl.,a li opet je glupo prešutiti. MOžda samo osuditi, a ovamo sa strane reći igračima da nema priče sa njima. NA pres mogu bez problema kao i svi i sl.
Možda nije najbolje sročen tekst i tako dalje ali svi mi vrlo dobro znamo na koga se misli. Momak koji je napisao da je ogroomna razlika između Avaza i Avazovog sporta je u pravu. Skoro sve ja čitam i vjerujte da je tako. Sad što je isti vlasnik manje je bitno jer ne pišu sve isti novinari. Nažalost u BiH sa seljacima možeš samo seljački i to je tako. NIsam za zabrane ali nema drugog rješenja. Evo donekle se i slažem sa @boccacio ali ne vidim da je rekao šta je rješenje? Isto tako ni @aco nije ponudio rješenje. Kako spriječiti kvazi novinara da piše gluposti i da nanosi štetu klubu? Što je najgore sad je taj isti Sport (evo mi ga u ruci) pozvao sve ove naše što su otišli iz kluba (Đelo, Buki, Žujo itd.) i napravio mini intervjue gdje oni osuđuju ovaj dopis iz kluba, ali to je Sarajevo (mislim na grad). Uvrjeđene mlade jedva čekaju nešto da ospu paljbu. Ima i intervju sa Zdenkom Jelićem i nemam kad da ga pročitam da vidim šta on kaže. Jedino se od njega nadam nekoj pametnoj. Uglavnom treba neko iz kluba da se oglasi nekim intervjuem i sl. Nastavlja se paljba po Želji sad i od vlastitih otpadaka. Svi čekaju da komšiji crkne krava ko god bio komšija i to kad se odlučuje prvenstvo.
EDIT: Evo sad mi naumpade možda bi najbolje bilo da su rekli svima u klubu da nema intervjua i svega SPortu a pravit se lud i ne izlaziti sa bilo kakvim saopštenjem i sl.,a li opet je glupo prešutiti. MOžda samo osuditi, a ovamo sa strane reći igračima da nema priče sa njima. NA pres mogu bez problema kao i svi i sl.
Nisam se htio do sada izjašnjavati po pitanju saopstenja koje je došlo iz kluba, a povodom pisanja avazovog Sporta. Naprosto sam pokušao doći do informacija koje su bitne za nakav sud.
Zelim naglasiti da se radi o vrlo važnoj i vrlo osjetljivoj problematici.
Koliko je medijska prezentacija važna, vidi se iz činjenice da većina ozbiljnih klubova u svijetu razvija sopstvene medije (radio, tv, printane, posebne drustvene mreže. ..).
Naš klub a obavezu da vodi računa o kvalitetnoj medijskoj prezentaciji.Ovo mora biti, vjerujem i da jeste, regulisano aktima kluba:Statut, Pravilnik o radu Upravnog odbora, Plan rada UO...
Međutim, ovdje očigledno imamo situaciju da o ovome nije odlučio UO kluba, vec pojedinac ili neformalna grupa ljudi. To se vidi i po tome sto u današnjem izdanju novine na koju se odnosi oduzimanje akreditacije, imamo intervju šefa stručnog štaba našeg kluba. Dakle, ovo nije bio rezultat funkcioniranja sistema.
Ako je to tako, a očito jeste, ja to ne podržavam.
Dakle, borba za zaštitu integriteta, ugleda, dostojanstva kluba mora biti beskompromisna. Ali ona mora biti dio sistema, dio strategije koju profiliraju orgsni upravljanja klubom koji za takvo sto imaju legitimitet.
Koliko je medijska prezentacija važna, vidi se iz činjenice da većina ozbiljnih klubova u svijetu razvija sopstvene medije (radio, tv, printane, posebne drustvene mreže. ..).
Naš klub a obavezu da vodi računa o kvalitetnoj medijskoj prezentaciji.Ovo mora biti, vjerujem i da jeste, regulisano aktima kluba:Statut, Pravilnik o radu Upravnog odbora, Plan rada UO...
Međutim, ovdje očigledno imamo situaciju da o ovome nije odlučio UO kluba, vec pojedinac ili neformalna grupa ljudi. To se vidi i po tome sto u današnjem izdanju novine na koju se odnosi oduzimanje akreditacije, imamo intervju šefa stručnog štaba našeg kluba. Dakle, ovo nije bio rezultat funkcioniranja sistema.
Dakle, borba za zaštitu integriteta, ugleda, dostojanstva kluba mora biti beskompromisna. Ali ona mora biti dio sistema, dio strategije koju profiliraju orgsni upravljanja klubom koji za takvo sto imaju legitimitet.
daleko smo mi od takvog nekog standarda, predsjednik se bavi klubom od 5 do 6,7 i vikendom
mislim ovo sam lupnuo al je opce poznato da je volonter
iskreno meni je vise zasmetao onaj SMS ako je tacan sta se ima pravdati predsjednik kluba i govoriti jel bila sjednica il nije, stavi no comments i cao, da je mimo propisa kluba sumnjam da bi zvanicno bilo na stranici kluba, ovako ljudi reagovali i to je to, ok je imati razlicito misljenje i kritikovati a kritika je bilo u posljednje vrijeme, al pisati gluposti da je igrac prodao naocale za 20 KM i slicno ne ide, ovo treba ici i u prilog normalnim profesionalnim sportskim novinarima u BIH kojih je realno vrlo malo ili mozda ne mogu doci do izrazaja ...

Da li je Mersin uplatio dugovanja , jer je juče bio posljednji rok za isplatu ? Hvala 

Brkica
Ne vjerujem. Ima jedan mali fin tekst o Zelji na webu RadioSarajeva, pa bujrum ko hoce da procitaChoks je napisao/la:Da li je Mersin uplatio dugovanja , jer je juče bio posljednji rok za isplatu ? Hvala

Volim te Zeljo!!!
-
- Kontakt:
Naravno da se slažem sa svim što si napisao ako je ovo saopćenje napisao neki pojedinac bez konsultacija sa ostalima u klubu. Odmah ga treba sokcionisati. Sa druge strane reagovati treba a kao što rekoh u mom postu iznad niko nije dao prijedlog koja bi reakcija bila najbolja u ovom slučaju. Evo ja dao svoj prijedlog. Reakcija mora biti jer u ovoj seljačkoj državi moraš nekako reagovati jer pravno se ne isplati. ISto tako taj intervju je mogao biti dat i prije ovog saopćenja pa da je danas samo izašao u javnost. Uglavnom nadam se da će nego od čelnika kluba javno istupiti po ovom pitanju.FKZ1921 je napisao/la:Nisam se htio do sada izjašnjavati po pitanju saopstenja koje je došlo iz kluba, a povodom pisanja avazovog Sporta. Naprosto sam pokušao doći do informacija koje su bitne za nakav sud.
- Neandertalac
- Kontakt:
Konkretno za clanak , autor istog je Sinan Smrdanovic , ljudsko smece , zlobnik , parazit ! Od zajebancije je napravio sprdnju , namjerno , znaci tacno zloba i pakost ! Druga stvar , tempiraju se neke stvari , konkretno tuzbe i potrazivanja , dusmani iz nase avlije . Napisao bih ko je konkretno , ali nekako mi nije za foruma , a doci ce vrijeme i da se te stvari objave .
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Zadnje dvije recenice su bit svega!FKZ1921 je napisao/la:Nisam se htio do sada izjašnjavati po pitanju saopstenja koje je došlo iz kluba, a povodom pisanja avazovog Sporta. Naprosto sam pokušao doći do informacija koje su bitne za nakav sud.
Pa napisi.Neandertalac je napisao/la:Konkretno za clanak , autor istog je Sinan Smrdanovic , ljudsko smece , zlobnik , parazit ! Od zajebancije je napravio sprdnju , namjerno , znaci tacno zloba i pakost ! Druga stvar , tempiraju se neke stvari , konkretno tuzbe i potrazivanja , dusmani iz nase avlije . Napisao bih ko je konkretno , ali nekako mi nije za foruma , a doci ce vrijeme i da se te stvari objave .
To je zbog čega se uskraćuju akreditacije Sportu i nikome drugom. SS.ba, avaz, ****, klix i svi drugi mediji koji rade profesionalno nemaju nikakvih problema.MrRiccoli je napisao/la:Ovaj portal je sasvim ok i ne vidim problem u njemu nema rekla kazala nego su to većinom provjerene inf. Što se tiče Dine ja sam zadovoljan njegovim tekstovima rega sve. A što se tiče sinanovog sporta da su ko Marca ili nezz ti šta da ih cijeli svijet čita ja bi im zabranio pristup stadionu na sto metara da ikako može. Pa prvo neka treba nagovori Osima da ode sa klupe pa igrači prodaju cvike pa dajtePL BiH -1 je napisao/la:Manje pisem na forumu jer znam da cu uci u diskusiju sa oni a sto su isli u razred sa Gojkom i ostalom balavurdijom. Tako da cu kratak i sad biti.
Ova zabrana za medije je idiotluk. Ja sam znao za ovo. Znao sam isto tako da se i ovome portalu htijelo zabraniti pristup. A to je veoma los potez kluba pogotovo u promociji. Koliko god ovaj portal tj. njegovi novinari poput zametice bili pitari i naginjali tamo ipak je bilo veoma lijepih tekstova i komentara o Zelji. Pa svake pripreme su super ispracene, sa razgovorima. Beganovic je radio super stvar dok Stambolic momka sam vidjao na Zeljinim utakmicama ali nije neki novinar.
Bez obzira na sve ovaj portal ne prenosi trac. Sport centar je tracarski ali Zuban je raja sa svima u klubu tako da oni nece biti uskraceni. Nadam se da ce klub ovo dobro razmotriti jer ovako okrecu medije protiv sebe dok drugi kupuju tekstove zbog mira i mnogogodisnje neuspjehe prikrivaju kupljenim tekstovima mi od giganta koji u 5 zadnjih godina nema pravog konkurenta pravimo neprijatelja novinarima.
Dakle, nije stvar u pisanju dobrog ili lošeg. Svaka kritika je dobrodošla, ali treba biti argumentovana sa navedenim izvorima. A ne prenos priča iz kafane i/ili pisanja nepotpisanih tekstova.
Igraci Zelje ako citate ovo i imate sta za prodat javite se u inbox, dogovorit ce mo se, ljudi smo nismo sarajlije
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pokemonu, vrati se u svoju lopticu... :police:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- pintol_TM87
- Kontakt:
vidi imal sta ispod kreveta, ostalo mi neku noc kad sam bio..Tkanton je napisao/la:Igraci Zelje ako citate ovo i imate sta za prodat javite se u inbox, dogovorit ce mo se, ljudi smo nismo sarajlije
Fico lp
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne će mo.Tkanton je napisao/la:Igraci Zelje ako citate ovo i imate sta za prodat javite se u inbox, dogovorit ce mo se, ljudi smo nismo sarajlije
- storm_raider
- Kontakt:
Jesam ih kritikovao cesto, dobronamjerno, ali ovaj portal se izdize iznad ovog svog medijskog blata i ja im mogu samo da cestitam na tome. Naleti tu i tamo neka nenamjerna stamparska greska ili pogresna informacija, ali nema zle namjere. Cestitke SportSport.ba!
Sport je lijek za tijelo i duh.
- invincible1921
- Kontakt:
Realno ja ne ocekujem te pare od Mresina da ih ikad vidimo, njihova liga izuzev 3 4 kluba je komplenta u rukama ta ista 3-4 kluba i mafijaskih tajkuna koji se bave stimanjem utakmica pranjem para itd. Mersinu kazna uefe nista ne znaci jer oni i nemaju nekih ambicija osim da uzmu kakvu npr premiju od fenera ako mlatnu galatu ili da nastimaju 1/2 par puta godisnje.....
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.