[youtube][/youtube]ZELJOx4xlife je napisao/la:Ima li gdje da se pogleda izvjestaj sa tekme iz Trebinja?!
Hvala!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Mislim da je svima jasno sta se sve radi u zadnja dva tri mjeseca vezano za nas Klub.. Prvo sumnje o navodnom namjestanju,zatim objavljivanja rata korupciji od strane kona i direktno optuzivanje naseg Kluba. Ovo sa tekstom u sportu je doslo kao slag na tortu,ali mislim da je svima jasno o cemu je rijec sad. Zeljo pobijedi Zrinjskog izdvoji se na vrhu tabele,krenu price o namjestanju,korupciji,djavolima. Zeljo izmedju 3 veoma vazne utakmice ( Kup 2x,Siroki) se spominje u negativnom kontekstu,tacnije te naocale i gluposti. Ukoliko se desi da u Mostaru bude X u subotu,sarajevo kiksa,a Mi pobjedimo ( akobogda), iducu sedmicu ocekujem komisiju za davanje licenci kako izlazi u javnost da Zeljo ima duga prema zeni od Milana Culuma,na ime premija dok je taj isti nastupao za nas Klub.. 

vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
Realno nista nisi tacno napisao. Mersin se trenutno bori za play off i ulazak u prvu ligu. Imaju solidan tim, koji ne igra lose, tako da to sto pises nema veze s mozgom. Bas ce se oni ugasiti zato sto nekom Zelji duguju pare. Oni ce samo odugovlaciti dok ne bude 5 minuta do kraja..invincible1921 je napisao/la:Realno ja ne ocekujem te pare od Mresina da ih ikad vidimo, njihova liga izuzev 3 4 kluba je komplenta u rukama ta ista 3-4 kluba i mafijaskih tajkuna koji se bave stimanjem utakmica pranjem para itd. Mersinu kazna uefe nista ne znaci jer oni i nemaju nekih ambicija osim da uzmu kakvu npr premiju od fenera ako mlatnu galatu ili da nastimaju 1/2 par puta godisnje.....
Za njih su to nikakve pare vjeruj samo sto odugovlace sa placanjem al ce platiti. Turci su sada vrlo bogati i klubovi im izuzetno dobro finansijski stoje.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Znači, na Grbavici ništa novo...Tarapana1 je napisao/la:Eto i Svraka se povrijedio damn
FK Željezničar 1921
kad tad će morati platiti, a zatezna kamata ide. da nama pare ne trebaju sad to bi bila i dobra investicija, bolja nego što se ovdje može dobiti na oročenu štednju. pobjeđuju ljudi utakmice i na poziciji su za play off za povratak u prvu, tako da se očito ne planiraju gasiti.
Ko radi tu pripremu fizičke spreme što se neko ne oglasi iz kluba zaboga da nas prosvjetli šta je razlog tim tolikim **** povredama, pa svi treniraju i igraju na još katastrofalnijim terenima, pa ovoliko povreda niko nema.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
pozdrav plavoj naciji
, jedno pitanje ko se malo razumije u dobijanje licenci za stadion , sta nama fali da bi grbavica dobila licencu da igramo pretkola ? lige prvaka / evropa lige ?

- jaludovolimte
- Kontakt:
iskrenuo zglobjahija je napisao/la:Ko radi tu pripremu fizičke spreme što se neko ne oglasi iz kluba zaboga da nas prosvjetli šta je razlog tim tolikim **** povredama, pa svi treniraju i igraju na još katastrofalnijim terenima, pa ovoliko povreda niko nema.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
-
- Kontakt:
Ma care ne fali joj ništa mi je volimo onakva kakva jeste
Ma vi stvarno niste normalni !!!
...da se sruši ova i izgradi nova...gdje ćeš dalje kad se ne mogu igrati ni međunarodne utakmice ženskog fudbala...azmeiljro je napisao/la:pozdrav plavoj naciji![]()
![]()
, jedno pitanje ko se malo razumije u dobijanje licenci za stadion , sta nama fali da bi grbavica dobila licencu da igramo pretkola ? lige prvaka / evropa lige ?
#samoČelik
Lawer_88 je napisao/la:...da se sruši ova i izgradi nova...gdje ćeš dalje kad se ne mogu igrati ni međunarodne utakmice ženskog fudbala...azmeiljro je napisao/la:pozdrav plavoj naciji![]()
![]()

- storm_raider
- Kontakt:
samo zapadna tribinaazmeiljro je napisao/la:pozdrav plavoj naciji![]()
![]()
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To je bruka, kakvi crni inspektori, eno na uefa.com fino pravilnik o tome šta treba stadion da ispunjava da bi dobio odgovarajući rang. Nama dođe inspektor i kaže npr. treba parking od toliko mjesta, treba doping soba te i te površine, treba osvjetljenost od toliko luksa, a sve piše u pravilniku, pa to sebi samo budala može dopustit'.
- zivinaajkula
- Kontakt:
Otpis dugova veoma moguc!
Bilo bi nam puno lakse kad taj teret nebi imali na sebi!
Svraka?!

Bilo bi nam puno lakse kad taj teret nebi imali na sebi!
Svraka?!

sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
zasto cekat neke projekte da nam "neko pravi" stadion najveca glupost , kriza u svijet itd, budimo relani ko ce jos ulozit pare ? najbolje da sami pocnemo pa da se osposobi sta se moze osposobit , mislim da je to zelja svih nasssDukeOfWellington je napisao/la:To je bruka, kakvi crni inspektori, eno na uefa.com fino pravilnik o tome šta treba stadion da ispunjava da bi dobio odgovarajući rang. Nama dođe inspektor i kaže npr. treba parking od toliko mjesta, treba doping soba te i te površine, treba osvjetljenost od toliko luksa, a sve piše u pravilniku, pa to sebi samo budala može dopustit'.
-
- Kontakt:
FK Željezničar i Modecom vas nagrađuju
http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... duju/8421/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... duju/8421/" onclick="window.open(this.href);return false;
sad sam se malo bavio istrazivanjem i evo MINIMALNI USLOVU Su
1 - Velicina igralista : Duzina 100-105 m, 64-68 širine m ( mislim da ovo zadovoljavmo )
2 - Minimalna rasvjeta da odgovara tv emiterima ... ( mislim da zadovoljavamo i ovo )
3 - VIP parking 10 mjesta ( jako jednostavno iza istoka/ zapada ocrtat VIP i zadovoljvas i to )
4 - za prvu i drugu katerogiju navijaci smiju da stoje tokom utakmice
znaci mozemo da sjedimo po tome da bude 3 i4 kategorija stadiona
5- minimalan broj sjedecih mjesta 1 kategroja = 200 , 2 kategorija =1.500 , 3 katergodija = 4500 , 4 kategorija = 8000 ( tu mozemo da budemo 4 kategorija)
6 - VIP loza 50 mjesta i to se da lahko sredit ( mislim da je zapad sav VIP ) znaci zadovoljavamo
7- vip loza za goste 10 mjesta ( i to se ispunjava )
8- prostor za medije minimalno 50 metara kvadratnih ( nije mi poznato na sta misle )
9-Minimalna površina za glavnu kameru platformu 4 m2 za najmanje 1 kameru
10 -Minimalan broj mjesta u press sali 20, 5 sa stolovima
11-minimalno 2 pozicje za komentatore
12- 1 tv studio
13-Minimalan broj mjesta u konferenciji za novinare sobi 1
PO MENI ZA MALE PARE SVE MOZEMO DA IMAMO !!! i da igramo evropu na grbavici UPRAVO RADI NESTO
1 - Velicina igralista : Duzina 100-105 m, 64-68 širine m ( mislim da ovo zadovoljavmo )
2 - Minimalna rasvjeta da odgovara tv emiterima ... ( mislim da zadovoljavamo i ovo )
3 - VIP parking 10 mjesta ( jako jednostavno iza istoka/ zapada ocrtat VIP i zadovoljvas i to )
4 - za prvu i drugu katerogiju navijaci smiju da stoje tokom utakmice

5- minimalan broj sjedecih mjesta 1 kategroja = 200 , 2 kategorija =1.500 , 3 katergodija = 4500 , 4 kategorija = 8000 ( tu mozemo da budemo 4 kategorija)
6 - VIP loza 50 mjesta i to se da lahko sredit ( mislim da je zapad sav VIP ) znaci zadovoljavamo
7- vip loza za goste 10 mjesta ( i to se ispunjava )
8- prostor za medije minimalno 50 metara kvadratnih ( nije mi poznato na sta misle )
9-Minimalna površina za glavnu kameru platformu 4 m2 za najmanje 1 kameru
10 -Minimalan broj mjesta u press sali 20, 5 sa stolovima
11-minimalno 2 pozicje za komentatore
12- 1 tv studio
13-Minimalan broj mjesta u konferenciji za novinare sobi 1
PO MENI ZA MALE PARE SVE MOZEMO DA IMAMO !!! i da igramo evropu na grbavici UPRAVO RADI NESTO
Trenutno korisnika/ca: istokzeljo, ristagrad, sebalos i 82 gosta.