FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ceze
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ceze » 01 apr 2014, 15:45

ZELJOx4xlife je napisao/la:Ima li gdje da se pogleda izvjestaj sa tekme iz Trebinja?!
Hvala! :)
[youtube][/youtube]
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Tarapana1
Kontakt:

Post Postao/la Tarapana1 » 01 apr 2014, 15:55

Mislim da je svima jasno sta se sve radi u zadnja dva tri mjeseca vezano za nas Klub.. Prvo sumnje o navodnom namjestanju,zatim objavljivanja rata korupciji od strane kona i direktno optuzivanje naseg Kluba. Ovo sa tekstom u sportu je doslo kao slag na tortu,ali mislim da je svima jasno o cemu je rijec sad. Zeljo pobijedi Zrinjskog izdvoji se na vrhu tabele,krenu price o namjestanju,korupciji,djavolima. Zeljo izmedju 3 veoma vazne utakmice ( Kup 2x,Siroki) se spominje u negativnom kontekstu,tacnije te naocale i gluposti. Ukoliko se desi da u Mostaru bude X u subotu,sarajevo kiksa,a Mi pobjedimo ( akobogda), iducu sedmicu ocekujem komisiju za davanje licenci kako izlazi u javnost da Zeljo ima duga prema zeni od Milana Culuma,na ime premija dok je taj isti nastupao za nas Klub.. :beba:
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 01 apr 2014, 18:13

invincible1921 je napisao/la:Realno ja ne ocekujem te pare od Mresina da ih ikad vidimo, njihova liga izuzev 3 4 kluba je komplenta u rukama ta ista 3-4 kluba i mafijaskih tajkuna koji se bave stimanjem utakmica pranjem para itd. Mersinu kazna uefe nista ne znaci jer oni i nemaju nekih ambicija osim da uzmu kakvu npr premiju od fenera ako mlatnu galatu ili da nastimaju 1/2 par puta godisnje.....
Realno nista nisi tacno napisao. Mersin se trenutno bori za play off i ulazak u prvu ligu. Imaju solidan tim, koji ne igra lose, tako da to sto pises nema veze s mozgom. Bas ce se oni ugasiti zato sto nekom Zelji duguju pare. Oni ce samo odugovlaciti dok ne bude 5 minuta do kraja..

Tarapana1
Kontakt:

Post Postao/la Tarapana1 » 01 apr 2014, 19:15

Eto i Svraka se povrijedio damn
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 01 apr 2014, 19:15

Za njih su to nikakve pare vjeruj samo sto odugovlace sa placanjem al ce platiti. Turci su sada vrlo bogati i klubovi im izuzetno dobro finansijski stoje.

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 01 apr 2014, 19:18

Tarapana1 je napisao/la:Eto i Svraka se povrijedio damn
Znači, na Grbavici ništa novo...
FK Željezničar 1921

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 apr 2014, 19:42

kad tad će morati platiti, a zatezna kamata ide. da nama pare ne trebaju sad to bi bila i dobra investicija, bolja nego što se ovdje može dobiti na oročenu štednju. pobjeđuju ljudi utakmice i na poziciji su za play off za povratak u prvu, tako da se očito ne planiraju gasiti.

jahija

Post Postao/la jahija » 01 apr 2014, 19:55

Ko radi tu pripremu fizičke spreme što se neko ne oglasi iz kluba zaboga da nas prosvjetli šta je razlog tim tolikim **** povredama, pa svi treniraju i igraju na još katastrofalnijim terenima, pa ovoliko povreda niko nema.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

azmeiljro
Kontakt:

Post Postao/la azmeiljro » 01 apr 2014, 20:26

pozdrav plavoj naciji :bih: :bih: :bih: , jedno pitanje ko se malo razumije u dobijanje licenci za stadion , sta nama fali da bi grbavica dobila licencu da igramo pretkola ? lige prvaka / evropa lige ?

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 01 apr 2014, 20:28

jahija je napisao/la:Ko radi tu pripremu fizičke spreme što se neko ne oglasi iz kluba zaboga da nas prosvjetli šta je razlog tim tolikim **** povredama, pa svi treniraju i igraju na još katastrofalnijim terenima, pa ovoliko povreda niko nema.
iskrenuo zglob
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 01 apr 2014, 20:30

Ma care ne fali joj ništa mi je volimo onakva kakva jeste
Ma vi stvarno niste normalni !!!

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 01 apr 2014, 20:31

azmeiljro je napisao/la:pozdrav plavoj naciji :bih: :bih: :bih: , jedno pitanje ko se malo razumije u dobijanje licenci za stadion , sta nama fali da bi grbavica dobila licencu da igramo pretkola ? lige prvaka / evropa lige ?
...da se sruši ova i izgradi nova...gdje ćeš dalje kad se ne mogu igrati ni međunarodne utakmice ženskog fudbala...
#samoČelik

azmeiljro
Kontakt:

Post Postao/la azmeiljro » 01 apr 2014, 20:37

Lawer_88 je napisao/la:
azmeiljro je napisao/la:pozdrav plavoj naciji :bih: :bih: :bih: , jedno pitanje ko se malo razumije u dobijanje licenci za stadion , sta nama fali da bi grbavica dobila licencu da igramo pretkola ? lige prvaka / evropa lige ?
...da se sruši ova i izgradi nova...gdje ćeš dalje kad se ne mogu igrati ni međunarodne utakmice ženskog fudbala...
:( kako zalosno .. vec sam par puta pokusao pokrenut diskusiju na tu temu , mene srce boli kad moram ici prema kosevu da igramo DOMACu utakmicu , treba pozvat inspektore UEFE ...da nam kazu TO , TO I TO , i krenit redom u sanacije .... :plac: :plac: :plac:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 01 apr 2014, 20:37

Pa nema ko nije dolazio i pozivan...
Sport je lijek za tijelo i duh.

Djorkaeff
Kontakt:

Post Postao/la Djorkaeff » 01 apr 2014, 20:41

samo zapadna tribina
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 apr 2014, 20:41

To je bruka, kakvi crni inspektori, eno na uefa.com fino pravilnik o tome šta treba stadion da ispunjava da bi dobio odgovarajući rang. Nama dođe inspektor i kaže npr. treba parking od toliko mjesta, treba doping soba te i te površine, treba osvjetljenost od toliko luksa, a sve piše u pravilniku, pa to sebi samo budala može dopustit'.

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 01 apr 2014, 20:44

Otpis dugova veoma moguc! :D
Bilo bi nam puno lakse kad taj teret nebi imali na sebi!

Svraka?! :o
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

azmeiljro
Kontakt:

Post Postao/la azmeiljro » 01 apr 2014, 20:47

DukeOfWellington je napisao/la:To je bruka, kakvi crni inspektori, eno na uefa.com fino pravilnik o tome šta treba stadion da ispunjava da bi dobio odgovarajući rang. Nama dođe inspektor i kaže npr. treba parking od toliko mjesta, treba doping soba te i te površine, treba osvjetljenost od toliko luksa, a sve piše u pravilniku, pa to sebi samo budala može dopustit'.
zasto cekat neke projekte da nam "neko pravi" stadion najveca glupost , kriza u svijet itd, budimo relani ko ce jos ulozit pare ? najbolje da sami pocnemo pa da se osposobi sta se moze osposobit , mislim da je to zelja svih nasss

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 01 apr 2014, 21:14

FK Željezničar i Modecom vas nagrađuju

http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... duju/8421/" onclick="window.open(this.href);return false;

azmeiljro
Kontakt:

Post Postao/la azmeiljro » 01 apr 2014, 21:37

sad sam se malo bavio istrazivanjem i evo MINIMALNI USLOVU Su

1 - Velicina igralista : Duzina 100-105 m, 64-68 širine m ( mislim da ovo zadovoljavmo )
2 - Minimalna rasvjeta da odgovara tv emiterima ... ( mislim da zadovoljavamo i ovo )
3 - VIP parking 10 mjesta ( jako jednostavno iza istoka/ zapada ocrtat VIP i zadovoljvas i to )
4 - za prvu i drugu katerogiju navijaci smiju da stoje tokom utakmice :D znaci mozemo da sjedimo po tome da bude 3 i4 kategorija stadiona
5- minimalan broj sjedecih mjesta 1 kategroja = 200 , 2 kategorija =1.500 , 3 katergodija = 4500 , 4 kategorija = 8000 ( tu mozemo da budemo 4 kategorija)
6 - VIP loza 50 mjesta i to se da lahko sredit ( mislim da je zapad sav VIP ) znaci zadovoljavamo
7- vip loza za goste 10 mjesta ( i to se ispunjava )
8- prostor za medije minimalno 50 metara kvadratnih ( nije mi poznato na sta misle )
9-Minimalna površina za glavnu kameru platformu 4 m2 za najmanje 1 kameru
10 -Minimalan broj mjesta u press sali 20, 5 sa stolovima
11-minimalno 2 pozicje za komentatore
12- 1 tv studio
13-Minimalan broj mjesta u konferenciji za novinare sobi 1

PO MENI ZA MALE PARE SVE MOZEMO DA IMAMO !!! i da igramo evropu na grbavici UPRAVO RADI NESTO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: istokzeljo, ristagrad, sebalos i 82 gosta.