Ljudi se findraju po njemu gdje god stignu.
Pedërko pëdofil pastrmka..
Tako je brtVLADA129 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 02:24Majmune jedan strumfovski pisem u inat tebi i takvim k'o ti. Napusite mi se svi qrca, dusmani kluba, koji bi najradije otjerali sve sto valja. Godinama smo se borili protiv svakakvih uprava i navijaca i sad kad dodju normalni ljudi koji su iscupali klub iz dugova vi bi najradije tjerali. Ne valja ti Husref, sto smo prvi na tabelti sto branimo titulu i odbranit cemo je. Đa pun mi vas je vise qrac vas koji bi najjradije da vi mozete u upravu da kradete.
HUSREF MUSEMIC
Da li ce vam najbolja polusezona unazad par godina biti takva da bi mogli za komsijom kasniti plus 6.. hoce li biti uspjesna polusezona, ili ce opet biti supstina i skidanje glava?
Budala, kratko i jasno.Vanja8 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 12:46Vala,da trener mog kluba pominje skoro svaku utakmicu neki drugi klub i to stalno gradskog rival, ja bih mu prvi zamjerio i bas mi nekako bilo neugodno...
Slusam ovog Amawa...Malo, malo izjava vezana za igru protiv nekog tima i odmah usporedba kako je ta ekipa odigrala protiv Fk Sarajevo...
"...Široki je dva puta usao u šesnesterac i dao dva gola, a Sarajevu su napravili sest zicera i nisu pobijedili..."
Slicne izjave su bile i protiv Zrinjskog i jos u par slucajeva...
Zaista ne razumijem sta hoce covjek time da kaže...
Da li on velica igru svojih pulena ,kako su eto nadigrali nekog , a taj isti bio bolji od najbolje ekipe u ligi ili jednostavno ima neki kompleks...
Ne znam, ne shvatam da da neki sef strucnog staba konstantno povlaci paralele u uporedjuje igru sa nekim drugim klubom...
To za sada niko nije radio u PL BiH...
Necu da ulazim u sustinu,ali nekako je ponižavajuce za navijace želje...
Ajde bar nije spominjao nedostatak vaših muda! Kad u onakvom linču na Pecari niste imali muda napustiti stadionKockoglavi je napisao/la: ↑26 nov 2019, 13:56Budala, kratko i jasno.Vanja8 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 12:46Vala,da trener mog kluba pominje skoro svaku utakmicu neki drugi klub i to stalno gradskog rival, ja bih mu prvi zamjerio i bas mi nekako bilo neugodno...
Slusam ovog Amawa...Malo, malo izjava vezana za igru protiv nekog tima i odmah usporedba kako je ta ekipa odigrala protiv Fk Sarajevo...
"...Široki je dva puta usao u šesnesterac i dao dva gola, a Sarajevu su napravili sest zicera i nisu pobijedili..."
Slicne izjave su bile i protiv Zrinjskog i jos u par slucajeva...
Zaista ne razumijem sta hoce covjek time da kaže...
Da li on velica igru svojih pulena ,kako su eto nadigrali nekog , a taj isti bio bolji od najbolje ekipe u ligi ili jednostavno ima neki kompleks...
Ne znam, ne shvatam da da neki sef strucnog staba konstantno povlaci paralele u uporedjuje igru sa nekim drugim klubom...
To za sada niko nije radio u PL BiH...
Necu da ulazim u sustinu,ali nekako je ponižavajuce za navijace želje...
Kakva dva maloumnikaNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑25 nov 2019, 23:49Sta ce nas oni podrzavatledesma je napisao/la: ↑25 nov 2019, 23:43Da imalo imate mozga kone smrdljive, vise bi podrzavali Velez nego svinjski i ubice.
I našeg Veleza je zadesila ista sudbina za stadion kao i vas, a oni su i gore prosli. Od nule krenuli u nove pobjede. Da imate imalo bosnjackog u sebi ne bi ih provocirali makar na taj nacin.
Yebali vam škutori sav zenski rod!nema potrebe brato iko da nas podrzava. Mi smo sinonim ljubavi i osnivaci navijacke scene u drzavi tako da smo avangarda i orginal. Razumijem sta ti zelis reci ali stipu ih vidis da lizu skutorima pakas a ovi ih karaju gdje stignu
![]()
Navlače ih pitari kao mlade majmune.let3 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 16:02Kakva dva maloumnikaNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑25 nov 2019, 23:49Sta ce nas oni podrzavatledesma je napisao/la: ↑25 nov 2019, 23:43Da imalo imate mozga kone smrdljive, vise bi podrzavali Velez nego svinjski i ubice.
I našeg Veleza je zadesila ista sudbina za stadion kao i vas, a oni su i gore prosli. Od nule krenuli u nove pobjede. Da imate imalo bosnjackog u sebi ne bi ih provocirali makar na taj nacin.
Yebali vam škutori sav zenski rod!nema potrebe brato iko da nas podrzava. Mi smo sinonim ljubavi i osnivaci navijacke scene u drzavi tako da smo avangarda i orginal. Razumijem sta ti zelis reci ali stipu ih vidis da lizu skutorima pakas a ovi ih karaju gdje stignu
![]()
![]()
jedan drugog dopunjuju, baš kao što se saginju jedni drugima.
yebali vas škutori u čmarnu duplju.
Otisli su u albaniju da saniraju stete na kucama roditelja. Ako se vrate do subote, doci ce oni koji imaju da plate zuli 5km za sendvic
Trenutno korisnika/ca: Bejker, club21, Grk1234, Hajdeee, Hrammm1921, MikiPirs, MokraKifla, NebeskaSila96, OsmanhodzicBuco, SamoDaKazeem, WeekendOffender, Zigazaga i 85 gostiju.