FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
koju poziciju igra onaj Fejzic sto je usao zadnju utakmicu protiv Leotara....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
I ja se slazem da treba dobiti sansu momak,ili je trebao vec dobiti ,ne moze dijete od 18godina dobit a on ne,ok ja sam za to da ulazemo u djecu nasu,da ih guramo ali i on je mlad,treba ga gurat i gurat,pa i Srdjana su mnogi ismijavali,kad je dobio pravu sansu i iskorisio ju je .
Zeljeznicar! 1921 !
stoperphily je napisao/la:koju poziciju igra onaj Fejzic sto je usao zadnju utakmicu protiv Leotara....
Einigkeit und Recht und Freiheit
Pustite se ljudi šuplje, ko bi trebao igrati ko ne.Imamo strucni štab u kojem je pet ljudi,imamo sportskog direktora i svi oni zajedno ne znaju ko trbs igrati, a mi znamo.
Ne pistoji trener koji će raditi protiv sebe.Stavice one za koje procjeni da u tom trenutkuogu najbolje.
Brkovicev problem je igra u oba smjera, vracanje, , jednostavno, odgovornost u igri
Protiv Sirokog u Medjugorju, u vise nsvrata, pisti svog igrača, ne prati ge, igraci ga zovu, Dino vrišti, on laganini.Vidio sam na toj utakmici ds su mu nale šanse da se naigra.
Malo se je trzno u zadnje vrijeme, ali ne unam je li zo dovoljno.
Dado je druga priča. Uspije li fizički ojačati a zadrzati pokretljivost i brzu rekciju, Dado je za dbjje godine u A reprezentaciji.
Ne pistoji trener koji će raditi protiv sebe.Stavice one za koje procjeni da u tom trenutkuogu najbolje.
Brkovicev problem je igra u oba smjera, vracanje, , jednostavno, odgovornost u igri
Protiv Sirokog u Medjugorju, u vise nsvrata, pisti svog igrača, ne prati ge, igraci ga zovu, Dino vrišti, on laganini.Vidio sam na toj utakmici ds su mu nale šanse da se naigra.
Malo se je trzno u zadnje vrijeme, ali ne unam je li zo dovoljno.
Dado je druga priča. Uspije li fizički ojačati a zadrzati pokretljivost i brzu rekciju, Dado je za dbjje godine u A reprezentaciji.

Pokazao se čovjek i prezadovoljni su u samsunsporu sa njim, mi uvjek napravimo pravog i dobrog igrača.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Kako je lijepo vidjeti Adilovica i Viscu kako nose svoje ekipe do ulaska u prvu ligu,Sehica kako brani za sampiona Azerbejdzana,Bekrica kako hara po Iranu,Stiliceve majstorije u Poljskoj...
P.S. sta je sa Dialibom, u kakvoj je formi zna li iko ?
P.S. sta je sa Dialibom, u kakvoj je formi zna li iko ?
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
Eto bas smo ga mi napravili.........jahija je napisao/la:
Pokazao se čovjek i prezadovoljni su u samsunsporu sa njim, mi uvjek napravimo pravog i dobrog igrača.
- corleone87
- Kontakt:
Evo ga Adil-beg opet pogodio za vodstvo Samsunspora.. 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- corleone87
- Kontakt:
Evo Dedić,Čović i Adilović nece igrati za Čelik protiv nas..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Inace, svakoj drugoj publici ce covjeka da valja, samo za nase vele strucnjake je kloc...jahija je napisao/la:
Stvarno tusite vise s tim Adilovicem koji je otisao davnih dana. Dajte nesto sto je buducnost, desavali se nesto, a ne o proslosti da pisemo. Adilovic, pa Adilovic, isto kao da imamo nesto od toga. Neki su ga kudili, neki su ga hvalili, on je otisao, slomiste iskreno.
Nego hoce li protiv Celika igrati B.Colic i Kvesic od pocetka ?
Nego hoce li protiv Celika igrati B.Colic i Kvesic od pocetka ?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kad hoću da se prijavim (ne registrujem, nego prijavim) na zeljo.tv javlja mi "neko je već prijavljen sa ovim korisničkim imenom". Ima li neko sličan problem?
EDIT: Skont'o sam.
EDIT: Skont'o sam.
Imao sam ja. Pokušaj mislim da imas negdje opciju da prijavis to da ti je vec neko na tvom profilu pa ti dodje nesto na meil i onda se prijavis opet normala. Mislim da ti nije niko usao na profil il nesto tome slicno vec samo problem je u tome sto se nisi bio zadnji put fino odjavio ili nesto tome slicno.DukeOfWellington je napisao/la:Kad hoću da se prijavim (ne registrujem, nego prijavim) na zeljo.tv javlja mi "neko je već prijavljen sa ovim korisničkim imenom". Ima li neko sličan problem?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Skont'o sam kasnije, bezveze al' hajd.kukac je napisao/la:Imao sam ja. Pokušaj mislim da imas negdje opciju da prijavis to da ti je vec neko na tvom profilu pa ti dodje nesto na meil i onda se prijavis opet normala. Mislim da ti nije niko usao na profil il nesto tome slicno vec samo problem je u tome sto se nisi bio zadnji put fino odjavio ili nesto tome slicno.DukeOfWellington je napisao/la:Kad hoću da se prijavim (ne registrujem, nego prijavim) na zeljo.tv javlja mi "neko je već prijavljen sa ovim korisničkim imenom". Ima li neko sličan problem?
Sutra u 11 press, taman da vidimo kako funkcioniše. Ovi iz dijaspore nek kažu kakav je prijenos utakmice.
Omogućiti prijenos utakmica na ŽeljoTV. Staviti 7km za gledanje utakmice pa onda plati ili idi na Grbavicu! 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne može, Arena kupila prava.AsharaK je napisao/la:Omogućiti prijenos utakmica na ŽeljoTV. Staviti 7km za gledanje utakmice pa onda plati ili idi na Grbavicu!
nisu valjda sve kupili. Mozda bi mogli domace tqio prenositi i naplatiti preko mob. Par km.DukeOfWellington je napisao/la:Ne može, Arena kupila prava.AsharaK je napisao/la:Omogućiti prijenos utakmica na ŽeljoTV. Staviti 7km za gledanje utakmice pa onda plati ili idi na Grbavicu!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Sve domaće do kraja sezone su kupili.terabajt je napisao/la: nisu valjda sve kupili. Mozda bi mogli domace tqio prenositi i naplatiti preko mob. Par km.
EDIT: Pošto BHT ima pravo prvoizbora, onda će derbi biti na BHT-u. Uglavnom ništa od zeljo.tv za nas ove sezone.
Zadnja izmjena: DukeOfWellington, dana/u 03 apr 2014, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
onda nistaDukeOfWellington je napisao/la:Sve domaće do kraja sezone su kupili.terabajt je napisao/la: nisu valjda sve kupili. Mozda bi mogli domace tqio prenositi i naplatiti preko mob. Par km.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.