Ja ne vidim scenarij u kojem ce drugi sarajevski klub uci u borbu za evropu.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne bih se složio sa ovom konstatacijom. Crta je sve samo nije ravna. Akumulirani gubici po posljednjem finansijskom izvještaju iznose ogromnih 33 miliona maraka.limvotehula je napisao/la: ↑13 jun 2024, 01:19U stvarnom zivotu, klub citavo vrijeme gdje je i bio, ravna crta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma uspjeh će biti ako ovaj ostane duže vremenski od Rožmana , jednostavno Mirvić kad nešta odluči , to tako bude bez ikakvih logičkih poteza a bgm ni ekonomskih.
Za nas će uspjeh biti iole neka borba za trofej, jer bez kontinuiteta nema rezultata.
Za nas će uspjeh biti iole neka borba za trofej, jer bez kontinuiteta nema rezultata.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
ovo isto kao kad ja zapalim cigaru na pauzi i gledam gazdu kako vozi auto od 300k i ode u austriju u soping i pricam kolegi vidi debila ne zna sa parama,nije ni zivot biti bogat,nema on rahatluka ne spava dobro sigurno a i ne zna voditi firmu ,ne znam kako smo uopste na nogama...Anex je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:52Možda nam vi osvjetlite obraz u evropi a mi ćemo nekako probati igrati dva pretkolaNoDi80 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:45Nije meni muka, meni je smijesno
Svake sezone sve vise para trosite
Umjesto rucnu da povucete vi sve gori
Sad ce te promijeniti jedno 7 igraca i ispast u Europi od neke Moldavske ekipe
Zekic nije mogo sa Sheriffom da izbori grupnu fazu
Otisao je 2021 nakon njega Sheriff je igrao 2022 grupnu fazu Lige Prvaka, 2023 i 2024 grupnu fazu Europa Lige
a ja na rucunu 200 km do prvog a on 50 miliona
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
- svrakino1921
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑13 jun 2024, 08:15Ne bih se složio sa ovom konstatacijom. Crta je sve samo nije ravna. Akumulirani gubici po posljednjem finansijskom izvještaju iznose ogromnih 33 miliona maraka.limvotehula je napisao/la: ↑13 jun 2024, 01:19U stvarnom zivotu, klub citavo vrijeme gdje je i bio, ravna crta.
Mirvić: Iznosile su se brojne neistine, pravio sam neke propuste, očekujemo borbu za titule
@ Virto Jel ovo tebi upoceno
https://****/**/fudba ... ule-961515
- svrakino1921
- Kontakt:
PRVI ČOVJEK BORDO KLUBA
Mirvić se obratio navijačima Sarajeva: Puno toga je moglo biti ugroženo da sam postupio drugačije
Prvi čovjek Sarajeva Ismir Mirvić se putem zvanične stranice Bordo kluba obratio velikom broju navijača.
Njegovo saopštenje na fksarajevo.ba nakon imenovanja Zorana Zekića na mjesto trenera Sarajeva prenosimo u cijelosti i bez izmjena.
"Dragi navijači Sarajeva,
Ne mogu opisati koliko sam puta u posljednjih nekoliko sedmica želio javno saopštiti mnoge stvari koje su vas s pravom zanimale, a još i više reagovati na brojne neistine koje su se iznosile.
Međutim, morao sam biti strpljiv. Puno toga što radimo na jačanju našeg kluba moglo je biti ugroženo da sam postupio drugačije. Sada, kada smo uspjeli neke procese privesti kraju, vrijeme je da se prije svega svima vama zahvalim na strpljenju, ali najviše na ljubavi, podršci i vjernosti koju pružate i iskazujete prema FK Sarajevo.
Mene pokreću iste emocije.
Ljubav prema našem klubu i glad prema zajedničkom uspjehu bili su i ostaju moji ključni motivi za sve što radim u FK Sarajevo. Svjestan sam i da je bilo određenih propusta i grešaka u proteklom periodu. Neke od njih sam pravio i sam. No, ono što je bitno jeste da smo svi mi u FK Sarajevo nepokolebljivi u realizaciji naših srednjoročnih i dugoročnih planova i što je najvažnije sposobni smo prepoznati i prevazilaziti poteškoće, kao i priznati i ispravljati greške koje se u tom procesu dešavaju.
Sve odluke koje smo donijeli u proteklim danima, donijete su u najboljem interesu FK Sarajevo. Svjesni smo da će sljedeća sezona biti izuzetno izazovna i zato smo pažljivo i dugo promišljali prije odluka koje smo donijeli.
Od novog trenera i cijele ekipe očekujemo prije svega borbu za titule u domaćim takmičenjima. Ovo je cilj za narednu i svaku sljedeću sezonu. Čvrsto smo opredjeljeni okončati rekonstrukciju svih sportskih, ali i drugih odjela u klubu, te osigurati kompetentne ljude na svim pozicijama. Od svih koji rade u Klubu očekujem maksimalnu radnu etiku, energiju, odgovornost i entuzijazam kao i potpunu posvećenost. Želim i da znate da su vlasnici kluba čvrsto opredjeljeni za nova ulaganja u sportski razvoj i infrastrukturu. Ti projekti su već definirani i krećemo sa njihovom realizacijom.
Učinit ćemo sve što je u našoj moći da navijači FK Sarajevo budu ponosni na svoj klub i da svoju pozitivnu emociju prema Klubu prenose i na svoju porodicu u svakodnevnom životu. Naše Sarajevo treba biti izvor radosti za sve koji ga vole. Moja vizija nije samo uspješan klub, moja vizija je FK Sarajevo kao jedna velika porodica svih njegovih navijača.
Zato, idemo zajedno, kao i do sada. Najbolje vrijeme tek dolazi.
Ismir Mirvić, predsjednik Upravnog odbora FK Sarajevo", navodi se u objavi.
Mirvić se obratio navijačima Sarajeva: Puno toga je moglo biti ugroženo da sam postupio drugačije
Prvi čovjek Sarajeva Ismir Mirvić se putem zvanične stranice Bordo kluba obratio velikom broju navijača.
Njegovo saopštenje na fksarajevo.ba nakon imenovanja Zorana Zekića na mjesto trenera Sarajeva prenosimo u cijelosti i bez izmjena.
"Dragi navijači Sarajeva,
Ne mogu opisati koliko sam puta u posljednjih nekoliko sedmica želio javno saopštiti mnoge stvari koje su vas s pravom zanimale, a još i više reagovati na brojne neistine koje su se iznosile.
Međutim, morao sam biti strpljiv. Puno toga što radimo na jačanju našeg kluba moglo je biti ugroženo da sam postupio drugačije. Sada, kada smo uspjeli neke procese privesti kraju, vrijeme je da se prije svega svima vama zahvalim na strpljenju, ali najviše na ljubavi, podršci i vjernosti koju pružate i iskazujete prema FK Sarajevo.
Mene pokreću iste emocije.
Ljubav prema našem klubu i glad prema zajedničkom uspjehu bili su i ostaju moji ključni motivi za sve što radim u FK Sarajevo. Svjestan sam i da je bilo određenih propusta i grešaka u proteklom periodu. Neke od njih sam pravio i sam. No, ono što je bitno jeste da smo svi mi u FK Sarajevo nepokolebljivi u realizaciji naših srednjoročnih i dugoročnih planova i što je najvažnije sposobni smo prepoznati i prevazilaziti poteškoće, kao i priznati i ispravljati greške koje se u tom procesu dešavaju.
Sve odluke koje smo donijeli u proteklim danima, donijete su u najboljem interesu FK Sarajevo. Svjesni smo da će sljedeća sezona biti izuzetno izazovna i zato smo pažljivo i dugo promišljali prije odluka koje smo donijeli.
Od novog trenera i cijele ekipe očekujemo prije svega borbu za titule u domaćim takmičenjima. Ovo je cilj za narednu i svaku sljedeću sezonu. Čvrsto smo opredjeljeni okončati rekonstrukciju svih sportskih, ali i drugih odjela u klubu, te osigurati kompetentne ljude na svim pozicijama. Od svih koji rade u Klubu očekujem maksimalnu radnu etiku, energiju, odgovornost i entuzijazam kao i potpunu posvećenost. Želim i da znate da su vlasnici kluba čvrsto opredjeljeni za nova ulaganja u sportski razvoj i infrastrukturu. Ti projekti su već definirani i krećemo sa njihovom realizacijom.
Učinit ćemo sve što je u našoj moći da navijači FK Sarajevo budu ponosni na svoj klub i da svoju pozitivnu emociju prema Klubu prenose i na svoju porodicu u svakodnevnom životu. Naše Sarajevo treba biti izvor radosti za sve koji ga vole. Moja vizija nije samo uspješan klub, moja vizija je FK Sarajevo kao jedna velika porodica svih njegovih navijača.
Zato, idemo zajedno, kao i do sada. Najbolje vrijeme tek dolazi.
Ismir Mirvić, predsjednik Upravnog odbora FK Sarajevo", navodi se u objavi.
-
- Kontakt:
Ne postaje Osijek nicija filijala vec su na mjesto sportskog direktora doveli Jose Bota koji je radio u Benfici, Sahtaru i Paoku. On se pita za citav sportski segment i odlucio je promijeniti trenera.Espiritosanto je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:23Zekić odličan trener za Sarajevo, vjerojatno će dovesti i igrača iz HNL.Sarajevo će biti jedan od prvih favorita za oba trofeja.
Iz Osijeka otišao zato što oni izgleda postaju filijala Benfike i postavljaju svoje ljude.
Danas su i oni doveli nekog talijana za trenera prvog tima lik samo radio u juniorskim ekipama.
Zekić je u ovoj polusezoni isprofilisao 6/7 mladih igrača za Osijek i na kraju završio u europi.
-
- Kontakt:
Nisam njih gledao nijednom,sa isčekivanjem pratim gdje će Knoll i Dogan kakva dva centarforaH8Z7 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:55Pratiš li 1.NL? Ako pratiš, kako ti se čini Halid lw iz NK Jarun?Espiritosanto je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:28Gdje ste se gasili na forumu jel?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:25
Cuj mi sad favoriti za oba trofeja, a danas se haman gasili. Polako s tim, prerano je jos za bilo kakve prognoze, a ako iko sebe zna zajebat mi znamo.
Zoran Zekić je trener level iznad Rendulića, eto vidjeti ćeš.
Ako si pratio HNL ovu sezonu i kako je Osijek igrao znaš o čemu pričam.

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Joj patetike desetaru, i kamen bi zaplakao na ovo.svrakino1921 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 08:40Mirvić: Iznosile su se brojne neistine, pravio sam neke propuste, očekujemo borbu za titule
@ Virto Jel ovo tebi upoceno
https://****.****/**/fudbal/premijer-liga-bih/mirvic-iznosile-su-se-brojne-neistine-pravio-sam-neke-propuste-ocekujemo-borbu-za-titule-961515

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Sarajevo uzima KL ,citirajte me krajem maja 2025 

-
- Kontakt:
Necemo to je samo za vas

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Veležovci još nisu krenuli sa podyebavanjem, šta se dešava 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Vala bio sam najsretniji sa Susicem ovo im je vrhunski izbor. Samo kad dodje zekic i vidi kantu pavlake gdje su trofeji malo ce mu biti neugodno

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Dugo su se Zekić i Akrapović spominjali kao želja Sarajeva. Hvala što ste vi Akrapa prvog iskoristili.
Vidjet ćemo mi sad kako ćemo proći sa Zekićem. Od svih koji su bili u kombinacijama, mislim da smo dobili najbolje rješenje.

Svako ljeto ista priča, samo drugi likovi u glavnim ulogama 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Šta ovo Stanic priča kako je u želji uprava nalozila treneru da se odstrane 2,3 igraca
Pa onda ove godine lagani
Joj koliko problema imaju a njima Mirvic vazda u mislima
Pa onda ove godine lagani
Joj koliko problema imaju a njima Mirvic vazda u mislima
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ovdje na forumu sve ista klapa sa drugim nikovima

Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 13 jun 2024, 10:28, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ja to znam. Pozdrav sa svjetskog prvenstva u tavli-obale Neretve, BiH.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 33 gosta.