FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Hodzic bi defintivno trebao poceti utakmicu protiv zvijezde jer je po meni i bolji od Livancica nesto malo sporiji, ali je cvrsci u duelima,Peru vratit na krilo a Devedzica na stopera,koliko Jusic ima vec kartona ako ima dva stavio bi onda Uzelca umjesto njega kakvo je stanje sa veznim kakvi su sa kartonima
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Mirza Zonic zvani ZonaTzBulevar87 je napisao/la:Rahmanoviczlajci je napisao/la:Ribic i Smigalovic

tuzlanska Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
Od tad imamo strah i sverziju od nase djecezlajci je napisao/la:Mirza Zonic zvani ZonaTzBulevar87 je napisao/la:Rahmanoviczlajci je napisao/la:Ribic i Smigalovic

Ali napokon dolazi sve na svoje, ono sto nas je i krasilo, skola fudbala i talenat. A govore to i transferi u nasoj ligi, u vrhu smo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
sledece 3 tekme 9 bodova sve 3 kuci igramo.to je moja zelja.
To je realnost1919tuzlak je napisao/la:sledece 3 tekme 9 bodova sve 3 kuci igramo.to je moja zelja.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
a onda je sve mogucesamirr je napisao/la:To je realnost1919tuzlak je napisao/la:sledece 3 tekme 9 bodova sve 3 kuci igramo.to je moja zelja.
- Beduin
- Kontakt:
Zar nije protiv Sloge u Banovicima?
075 ❤
075 ❤
Nije.Beduin je napisao/la:Zar nije protiv Sloge u Banovicima?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
dosla im diaspora pa su ceceras malo popunili tribinu al moramo se mi Tuzlaci konsolidovati na tribini i biti slozniji nego ikad prije
svi za jednog jedan za sve ili nam se lose pise
svi za jednog jedan za sve ili nam se lose pise
- TzBulevar87
- Kontakt:
Kako fale 2 boda protiv Sirokog ili Veleza
morali smo dobiti jednu od te dvije.

075
Trenutna ekipa nam je mozda jedna od tehicki najboljih u zadnjih dosta godina, manje vise svi znaju s loptom, al takticki mozda najlosija u tom istom periodu.
Ono sto me raduje je da tu ima nekog potencijala i da cemo protiv svih sporijih ekipa igrat dobro, al ako dodje neko rastrcan e onda smo naye6ali. Mislim da ova ekipa lakse moze dobit slogu sh, nego etno selo.
I neko rece sljedece tri utakmice 9 boba, pa da sa ofk igras tri utakmice zaredom jednu ces kiksat. Prvo nema sirine u napadu, drugo nema sirine u odbrani, a tek ce sad nadoc kartoni.
Kako god, sretno nam bilo.
Ono sto me raduje je da tu ima nekog potencijala i da cemo protiv svih sporijih ekipa igrat dobro, al ako dodje neko rastrcan e onda smo naye6ali. Mislim da ova ekipa lakse moze dobit slogu sh, nego etno selo.
I neko rece sljedece tri utakmice 9 boba, pa da sa ofk igras tri utakmice zaredom jednu ces kiksat. Prvo nema sirine u napadu, drugo nema sirine u odbrani, a tek ce sad nadoc kartoni.
Kako god, sretno nam bilo.
-
- Kontakt:
Svaka cast za momke, potpuno zasluzenoGifron je napisao/la:Sasa i Amar dobili pozive za u21
Gifron je napisao/la:Sasa i Amar dobili pozive za u21
A dajdzin???

DRŽAVA TUZLA!!
Zvijezda se mora dobiti kako god,na misice ,na guzove kako god znaju i umiju a onda ce sve lakse biti i bez velikog pritiska.
Ako se dobije Zvijezda vjerovatno ce biti puno protiv sloge,protiv Zvijezde ocekujem oko 4000
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
- Beduin
- Kontakt:
Dali mu 2000KM da ga ne pozovuNjonjoVam je napisao/la:Gifron je napisao/la:Sasa i Amar dobili pozive za u21
A dajdzin???![]()
![]()

075 ❤
075 ❤
Nemoj tako ,dobar je on za futsal lige.
Trenutno korisnika/ca: convict35, StevieG8, VivaLaLiberta i 16 gostiju.