Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Sir Matt
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Sir Matt » 16 avg 2011, 17:47

Dvije rečenice : Barton nije zaslužio suspenziju . Podsjećam: Anderson vs Džeko
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 16 avg 2011, 17:49

Sir Matt je napisao/la:Dvije rečenice : Barton nije zaslužio suspenziju . Podsjećam: Anderson vs Džeko
daj ba budi realan, sreca je njegova sto sudija nije ono vidio, inace bi i on dobio crveni bez imalo premisljanja

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 avg 2011, 17:50

slika

Živ bio, zadrži to sve za sebe jer ovako si patetičan. Nemaš ti više ništa s Arsenalom.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 16 avg 2011, 17:56

Pa zadrži i ti taj screenshot za sebe, šta ofiraš covjeka po bosanskim forumima bezveze...na glumite pacenike.
I gdje vam je Paki ,modni guru...da vidimo prognoze za veceras :mrgreen: hoce li vas Udinese izdominirati ili ce Pingpong bljesnuti :lol:

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 16 avg 2011, 17:56

cala je napisao/la: daj ba budi realan, sreca je njegova sto sudija nije ono vidio, inace bi i on dobio crveni bez imalo premisljanja
Pa FA je naknadno odgledala snimke tog okršaja vjerujem iz svih uglova stadiona pomoću 20+ kamera . E sad , koliko su bili u nemogućnosti da vide taj dio o kom pričaš stvarno ne bih znao reći a niti ću pogađati . Sve ovo što se dešava u klubu luči nervozu , znam , ali nećemo srat bez osnove .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 16 avg 2011, 18:01

cala je napisao/la:postene suspenzije gervinhu i songu, al brate barton se opet izvukao, pa sta ovaj **** FA radi
FA ne može mjenjati sudačke odluke (primjer kad je rooney udario laktom lika iz wigana)..FA može djelovati na temelju snimaka ako sudac nije vidio događaj..

u ovom slučaju nije vidio da je song nagazio bartona..
a kod gervinha i bartona je dao kartone i FA po pravilu ne može mjenjati tu odluku..

prvo se malo informirajte...

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 16 avg 2011, 18:14

Možda hoće da predloži Wengeru da dovede Anelku xD

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 16 avg 2011, 18:16

gloryhunter je napisao/la:
cala je napisao/la:postene suspenzije gervinhu i songu, al brate barton se opet izvukao, pa sta ovaj **** FA radi
FA ne može mjenjati sudačke odluke (primjer kad je rooney udario laktom lika iz wigana)..FA može djelovati na temelju snimaka ako sudac nije vidio događaj..

u ovom slučaju nije vidio da je song nagazio bartona..
a kod gervinha i bartona je dao kartone i FA po pravilu ne može mjenjati tu odluku..

prvo se malo informirajte...
ali nije vidio kako je barton zapoceo incident, dao mu je zuti ono sto se kaze reda radi, ucestvovanje u incidentu

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 16 avg 2011, 18:19

cesc4official
To all Gunners: A big thank you for your unconditional support during the last 8 yrs. Just say that I will always carry you in my heart!

Nidje veze mu je ovo, al bas ono. Fuj !!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 avg 2011, 18:22

Polako malo po Cescu, men' je i dalje drag. Nije k'o neki što su odmah počeli pljuvat po Arsenalu, već čovjek na svakom koraku spominje Arsenal, što je ipak dokaz da voli klub, a realno Barcelona je njegov zavičaj. ;)

Što se Bartona tiče-valjda je svako udaranje igrača =crveni karton, a koliko vidim on ga je zgrabio za majcu ,pokušavši ga podići-kao da je to njegov pos'o :?: To je vrijedno suspenzije i naravno osude tog plitkog mozga, ako ga uopće i ima. :roll:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 16 avg 2011, 18:32

AW: "He is a leader through the way he plays, through his attitude and through his desire to win."

Svu srecu novom/pravom kapitenu i njegovom pomocniku! :D
slika

Vela (Real Sociedad) i Botelho (Rayo Vallecano) na posudbi u Spaniji.

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 16 avg 2011, 18:40

Jeste zapeli sa tim Fabregasom.....pustite covjeka na miru.....po vama ko da je izdo klub.....pa vec prije dvije
godine se je pocelo pricat da se oce vratit u Barcelonu....ipak je tamo poteko,tamo mu je porodica....covjek je u 8 godina puno dao Arsenalu i vi koji se nazivate navijacima Arsenala malo poštovanja prema njemu.....drugo je ono
šta je Torres napravio Liverpool-ovim navijacima kada je potajno potpisao za Chelsea ili A.Cole kad je otišao potajno iz Arsenala u Chelsea....e to je izdaja..........okrenite se buducnosti...pustit prošlost....ja se nadam da ce se dogodit jedan ili dva transfera velika u Arsenalu....zna i Wenger da nemože sa ovakvom ekipom bit među prva tri......

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 16 avg 2011, 18:40

Dajte ba,prestanite pljuvati po fabregasu-čovjek je dao dosta arsenalu i nije zaslužio tolike kritike.
To je njegov matični klub,pa i ko zna,možda bi i ja ili neko od vas sigurno uradio isto i vratili se u matični klub,klub koji vam je uvijek u srcu.
Vengeru ću samo savjetovati da više nikada ne kupuje talente iz barsalone,reala i ostalih velikana,jer će nam se opet ponoviti novi fabregas.
Da se razumijemo-dok je igrao za arsenal bio mi je najdrži igrac,a i vecini vama pretpostavljam.Normalno sad kako je otišao nije mi toliko drag kao igrac,ali to nije razlog da pljujemo po njemu
A ko zna,možda u barsi već za dvije godine propadne,pa ga opet vrate,i opet ga venger vrati na stari put-ali i ako je to malo vjerovatno i da se taj scenario dogodi nikada ga više nikome prodati :D
Treba tu jedan veznjak koji će povezati konce u sredini koji ima tu lucidnost u igri,koji zna gurnuti loptu u prostor za van persija ili fabregasa.
I imam neki osjećaj da će nam ove godine odbrana biti bolji dio tima :)
Zadnja izmjena: ensadek, dana/u 16 avg 2011, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 16 avg 2011, 18:43

ensadek je napisao/la:Dajte ba,prestanite pljuvati po fabregasu-čovjek je dao dosta arsenalu i nije zaslužio tolike kritike.
To je njegov matični klub,pa i ko zna,možda bi i ja ili neko od vas sigurno uradio i vratili se u matični klub,klub koji vam je uvijek u srcu.
Vengeru ću samo savjetovati da više nikada ne kupuje talente iz barsalone,reala i ostalih velikana,jer će nam se opet ponoviti novi fabregas.
Da se razumijemo-dok je igrao za arsenal bio mi je najdrži igrac,a i vecini vama pretpostavljam.Nrmalno sad kako je otišao nije mi toliko drag kao igrac,ali to nije razlog da poljujemo po njemu
A ko zna,možda u barsi već za dvije godine propadne,pa ga opet vrate,i opet ga venger vrati na stari put-ali i ako je to malo vjerovatno i da se taj scenario dogodi nikada ga više nikome prodati :D
Treba tu jedan veznjak koji će povezati konce u dredinii koji ima tu lucidnost u igri,koji zna gurnuti loptu u prostor za van persija ili fabregasa.
I imam neki osjećaj da će nam ove godine odbrana biti bolji dio tima :)
:lol: :lol: kad vec dijeliš savjete vengeru, onda ga savjetuj da uspostavi sopstvenu školu, a ne da ko voajer i kradljivac dijece oblijece oko tuđih fudbalskih škola vecih timova.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 16 avg 2011, 18:50

------------------Sczcesny

Sagna-----Koscielny------Vermaelen-----Gibbs

----------Frimpong/Ramsey---------Song

Gervinho-----------Ramsey/Rosicky------------Arshavin

-------------------Walcott

Vjerovatan sastav??

Mislim da bi sa ovakvim sastavom ubli brasno u Udineseu... Ocekujem najmanje 2 gola u mrezi Udenesea, a nijedan u nasem.

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 16 avg 2011, 18:52

Mandrak
Samo govorim ono što nebi trebao više raditi,pošto se može ponoviti ista greška.
Pa i barsa je pokupila pola telenata iz cijelog svijeta i dovela ih u svoj kamp-sad mi reci da je mesi barsino dijete(a taj isti mesi je danas pola barsalone).
To je vengerova strategija da dovede neafirmisane mladiće i od njih napravi igracine,samo što mu ja zamjeravam što smo postali nesto poput ajaksa,koji napravi igraca i prodsa ga za velike pare(mada i oni to uzadnje vrije ne rade efikasno kao prije).
Venger samo da je sacuvao sve ove igrace koje je imao na raspolaganju od one rekonstrukcije arsenala 2006 sad bi bili jaki ko zemlja-

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 16 avg 2011, 18:55

Mandrak je napisao/la: :lol: :lol: kad vec dijeliš savjete vengeru, onda ga savjetuj da uspostavi sopstvenu školu, a ne da ko voajer i kradljivac dijece oblijece oko tuđih fudbalskih škola vecih timova.
djece*

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 16 avg 2011, 18:57

Profesor je napisao/la:------------------Sczcesny

Sagna-----Koscielny------Vermaelen-----Gibbs

----------Frimpong/Ramsey---------Song

Gervinho-----------Ramsey/Rosicky------------Arshavin

-------------------Walcott

Vjerovatan sastav??
Otpisi Gervinha i Songa.

Veceras ce zaigrat Bendtner, trust me :D

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 avg 2011, 18:59

Sto da otpise Gervinha i Songa kad je ovo LP..
Celik!3,2,2.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 avg 2011, 18:59

Kako sam već prije navodio, Barca je ukrala Pedra,Messija i Iniestu, tako da je ta priča o kradji djece smiješna.

Svi to rade, al' je Wenger na udaru jer jedini on u svakom igraču kog uzme prepozna talenat i pretvori ga u zvijezdu. ;)
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 16 avg 2011, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.