RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 30 apr 2012, 15:31

Mont0 je napisao/la:To je dobro, jer sam se iskreno bojao da cemo morati da platimo neku lovu njemu, posto smo ga imali do ljeta 2013.
Ma kakvu bola lovu. Isto ko sto je Pero otiso... :) Kakve odstete. Nema toga u nas. :)
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 30 apr 2012, 15:37

kerzen je napisao/la:Sedam dana ranije Prijedor nas ubije. Zrinjskog k.arnemo laganini sa istom ekipom. Znači do trenera je... I ova mlađarija odigraše značajne role. Mahinić bez greške, Zvonić vrh, Brković najbolji na terenu, Demić opet majstorski go... Pade Borgova teorija u vodu. Djeci je trebao samo neko ko će ih ohrabrit. kazat lijepu riječ. uz dzanu i zolja velez trenutno u premier ligi ima najperspektivniji domaći kadar.
Najrespektabilniji po kvaliteti ne znaci nista ako nije sve ok u glavi.
Kakve fajde Velez sad ima od Zolja i Djane, ma kako oni talentovani bili, kad ovaj prvi laze Velezu da ce ostat i ode kurvanjski a ovaj drugi se svadja sa trenerima i kapitenima kad ne udje? Demic, sjajan gol i ubica svinja opet, ali zasto nece s Velezom da potpise?

Kakve fajde od talentovane mladosti ako njima Dzafa treba objasnjavat kako se postuje svoj klub. Cast izuzetcima, ko Zvonic i Mahinic.

A Brkovicu treba ugovor produzit sto prije, mada ja bi se iznenadio ako on to bude htio.

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 30 apr 2012, 16:34

Neka vrate Durakovica na ljeto. Garantujem da bi kod Dzafe bio uzoran. Jer Dzafin pristup igracu je jedno, a Varesanovicev drugo. Vjerovatno ni Mirza nije postovao Djanu i jos neke momke koliko ove sto citamo danas o njima i nekakvim sporazumnim raskidima!? Hiros je u Sirokom u svlacionici na poluvremenu mogao Mirzi reci neke stvari u lice pred ostalima, A Djano vjerovatno nije. Dakle nije bio isti arsin.

Ako neko nezadovoljan minutazom u svom klubu predje u drugi gdje konstantno igra i redovnije i bolje zaradjuje on time nije iskazao da ne postuje maticni klub. Tako da Zolj po meni nije nikakav izdajnik. Svak voli sebe i prije svega misli o sebi.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 30 apr 2012, 16:56

kimbo je napisao/la:@Titova-Juga

Drug mislim da si pomijesao Mahinica i Mehremica ... Mehremic tanak kao bek i mogli su nam juce uvaliti bruku golova . Momak ima problema sa osnovnim postavljanjem kao bek , al je ofanzivno fantastican. SIguran sam a ce Dzafa to popraviti kod njega.
E da, moje izvinjenje, na njega sam mislio. Nesiguan je pozadi ali prema naprijed i vise nego dobar.

MostaracVelezovac je napisao/la: Kakve fajde Velez sad ima od Zolja, ma kako oni talentovani bili, kad ovaj prvi laze Velezu da ce ostat i ode kurvanjski. Demic, sjajan gol i ubica svinja opet, ali zasto nece s Velezom da potpise?

Kakve fajde od talentovane mladosti ako njima Dzafa treba objasnjavat kako se postuje svoj klub. Cast izuzetcima, ko Zvonic i Mahinic.

A Brkovicu treba ugovor produzit sto prije, mada ja bi se iznenadio ako on to bude htio.

Upravo ovako :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 30 apr 2012, 17:03

Nakon što su se emocije smirile da i ja nešto napišem.

Jučer smo na terenu gledali jedan drugačiji Velež, tim sa idejom i stalnim pritiskom naprijed. Dal' je to do trenera ili igrača ne bi da polemišem, uglavnom jedna igra koja mi se jako svidjela i uz koju je bio merak trošiti glasnice.
Demić pokazao da nije za klupe, i da je tu da kreira igru Veleža i kao što sam nedavno pisao on i Zvonić su budućnost i osnova Veležovog veznog reda.

Upisali smo jako bitna tri doba na naš konto, i sada treba tražiti bodove na strani, a ako se pristupi svakoj utakmici kao onoj jučer rezultat neće izostati.
I moram jednostvano pomenuti ljude koji su jučer po onoj žegi izgarali za pogodak svojih ljubimaca.

A Džafi samo mogu poželjeti ovakav nastavak sezone, ništa drugo. I da jedna jako dobra vijest danas, klub je sa Hirošem sporazumno raskinuo dogovor, dakle rezovi u svlačionici su počeli, naravno po glavama onih koji su jednostavno nepotrebni i koji se ne zalažu za klub i naravno nemaju kvaliteta da igraju u istom !

Forza Velež !
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 apr 2012, 17:08

ima još jedna dobra vijest. Naime danas je klub potpisao još jedan sponzorski ugovor. ;)

izgleda da uprava konstanto radi, neka samo nek se radi.... ;)

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 30 apr 2012, 17:41

Po meni juce,najbolji pojedinac na utakmici je bio Jugo (mada ga ne gotivim svi znamo radi cega)ali je stvarno momak odradio strasan posao u veznom redu,covjek je kao osica uvijek se nadje na pravom mjestu u pravom trenutku,(nesto kao Alonso u Realu :?)ono sto se kaze pravi vodonosa,odradio je vrhunski posao,Svaka cast.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 30 apr 2012, 17:48

Mozda ce neki rec da sam idiot, ali meni u zadnjih 7 dana pobjeda nad svinjama nije najveca vijest u Velezu, jer mislim da tu ima jos boljih vijesti.

Najbolje vijesti u Velezu (za mene) idu ovim redosljedom:
1) Velez potpisao ugovor sa trenerom na 3 godine (stabilizacija u strucnom stabu),
2) potpisan ugovor sa jos jednim sponzorom (vise para vise muzike),
3) Dzafa ostavlja odlican prvi utisak i igrom ali i odmjerenim izjavama i komentarima (ocigledno se radi o inteligentnoj osobi)
4) tek onda pobjeda nad svinjama (valjda zato sto ja nisam ni sumnjo da cemo bit u zoni ispadanja).

Ja sam se iskreno bojao krize u slucaju da se Varesanovic nogira u sred sezone - ne radi Mirze nego zato sto prethodnih godina kad nam se to desavalo Velez je uvijek bio u krizi i pred rasulom. Ovaj put je kriza izbjegnuta kompletno (hvala Bogu). Ali i iznad svih mojih ocekivanja, Velez uspjeva potpisati trenera (i to naseg) na 3 godine i to u sred sezone. Neznam kako su to uspjeli sredit, ali moguce da je ovo zakuhavano vec neko vrijeme - tesko mi svarit da se ovo "tek tako desilo"... Dzafa je mozda i prvi trener u 10 godina koji ima priliku (i budzet) da sastavi tim kakav zeli za sljedecu sezonu. To je prava stabilnost koju Velez treba. I mislim da imamo sve preduslove za borbu za Evropu do godine.

Druga stvar, Dzafa ima i dobru reputaciju u klubu i oko njega. Ljudi ga cijene kao ozbiljnog, bez-zajebancije tipa, kojeg ce igraci vjerovatno htjeti postovati (ne samo zato sto moraju) ... plus ide mu u korist sto uziva toliko postovanje navijaca da ko se god s Dzafom sukobi bice dobro iskritikovan. Sad strucni stab ima 4 domace osobe - kojima je lakse (i draze) zaradjivati hljeb u Mostaru nego u ostalim mjestima, tu im i familije i rodbina i raja i djeca i sve ... a ljudi sposobni za ovaj posao.

Onda jos jedan sponzor. Sta reci? Babo Niksic ili klepa cvoke po mahali ili mu se svi ulizuju jer im nesto treba. To treba iskoristit da se klub dozove pameti, stabilizuje, jer nece nam ovako vazda bit.

Pobjeda nad svinjama... Presretan sam i rezultatom i igrom i zalaganjem. Demicev gol, trza pa gol - mangupski do jaja... jos nemogu prebolit da momak nije svezan na 10 godina ugovorom.... treba njemu krv popit dok potpise... a onda nakon toga, kad se vrati u formu Demic i Zvonic bi nam pruzili najbolju sredinu u ligi.

Ove godine cilj je bila stabilizacija: mislim da smo to i dobili. Jos samo 3 boda - i lagano spremanje za vrh sljedece sezone.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 apr 2012, 18:00

Onda jos jedan sponzor. Sta reci? Babo Niksic ili klepa cvoke po mahali ili mu se svi ulizuju jer im nesto treba. To treba iskoristit da se klub dozove pameti, stabilizuje, jer nece nam ovako vazda bit.
slažem se skoro u svemu s tobom ali s ovim nikao, evo zašto.
Pa ko nam je pomagao dok Nikšić nije bio premijer FBIH, valjda on s svojim vezama, znači nije u tome poenta, čovjek pomaže klubu koliko može...Slažem se da je ovo možda ključna godina da se poslože neke stvari u klubu, kao što su jačanje OMLADINSKE ŠKOLE i daljnja rekonstrukcija stadiona. To su trenutno najvažnije stvari koji se dešavaju u VELEŽU, od završetka rata...... ;)

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 30 apr 2012, 18:23

Cetitke na pobjedi!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 30 apr 2012, 18:57

bekicamir je napisao/la:Cetitke na pobjedi!
Jesi mogo zaspat od mame i od tate sinoc?
Mahala prica da su ti starci festali za Velezovu pobjedu a ti nisi oka sklopio. Oko moje, hosh kafu jednu da se razbudis? :mrgreen:

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 30 apr 2012, 18:58

kerzen je napisao/la:Sedam dana ranije Prijedor nas ubije. Zrinjskog k.arnemo laganini sa istom ekipom. Znači do trenera je... I ova mlađarija odigraše značajne role. Mahinić bez greške, Zvonić vrh, Brković najbolji na terenu, Demić opet majstorski go... Pade Borgova teorija u vodu. Djeci je trebao samo neko ko će ih ohrabrit. kazat lijepu riječ. uz dzanu i zolja velez trenutno u premier ligi ima najperspektivniji domaći kadar.
Znaci treba im samo lijepo pricati i eto nas u pretkolu lige prvaka iduce sezone?
Odlican je fol, grohotom se smijem :-)
Ipak ali iskreno se nadam da ces ti biti u pravu i da sva ta velezova djeca cim sezona zavrsi ne krenu traziti
da idu iz kluba radi par stoja vece plate...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 30 apr 2012, 19:53

MostaracVelezovac je napisao/la:
Jesi mogo zaspat od mame i od tate sinoc?
Mahala prica da su ti starci festali za Velezovu pobjedu a ti nisi oka sklopio. Oko moje, hosh kafu jednu da se razbudis? :mrgreen:
Bola njegova djeca nisu mogla spavat jer je on svu noc slavio :D Amir-Vaha vec kako se zove nije bitno...to je stari Velezovac :D

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 30 apr 2012, 19:55

Al nam Sliskovic suknu :)

Jucer je bio na tekmi, al je ocito navijao za Zrinjski, il mozda nije?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 30 apr 2012, 19:58

el-fighter je napisao/la:Al nam Sliskovic suknu :)

Ma jok, navijo za Velez al moro sjedit sa svojima :D Isto ko AMir :lol:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 30 apr 2012, 20:01

Rodjeni_BRato je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Al nam Sliskovic suknu :)

Ma jok, navijo za Velez al moro sjedit sa svojima :D Isto ko AMir :lol:
Hahaha....Navijo za Velez, da Musa dobije otkaz, pa da se on onda utrpa. :lol: :lol:
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 30 apr 2012, 20:11

Više ne pratim ni balun jer mi je tlaka,
Nikad više igraca ka šta je bija Baka...

[youtube][/youtube]

Samo gledati putanju lopte, ovo je nemoguće!

I naravno legendarni patlidžan :D :D :D :D
[youtube][/youtube]
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 30 apr 2012, 20:22

Nije Baka nacionalista, nije ni za Zrinjski ni za Velež, Baka je obični šupak i to je to. Već je jednom Zrinjski trenirao, što ne bi opet pa tako da ne vrijedi o tome ni pričati. Mogao je najbolji igrač na svijetu biti u svoj vakat, i danas mnogi tvrde da nisu vidjeli talentovanijeg igrača ali sve to u vodu kad sve što ima jeste u nogama. Niti ga volim niti mrzim, ono znate. Eto ga tamo, sve što mu želim je da protiv nas ni golu ne priđe sa tom svojom igračkom.
Who dares, wins !

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 30 apr 2012, 22:14

Amire cuj cetitke :lol:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 30 apr 2012, 23:04

ANTIFA ! je napisao/la:
Amire cuj cetitke :lol:
:lol: :lol: :lol:

Podsjeti me na najjače scene sa utakmice. Na poluvremenu zagrijavaju se rezerve Zrinjskog, i uzima se megafon i hakanje.

Halo Mostarčine, plemići, halo Mostarčine. To se ne može opisati, to morate doživjeti. :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []