NEVA VEZE,NEMA VEZE,IGRAJ SARAJVO,IGRAJ SARAJVO!!!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
hocemol opet pjevat
Odlicno, sad idu izjave kao svake sezone i utakmice na kraju:
"Nismo imali srece, igrali smo bez standardnih igrača itd itd. Hajd te vi u neku stvar zajedno s Mirzom idioti retardirani, nesposoboni kako nazvati drugacije ovu "sampionsku" ekipu Sarajeva.
Dali gol i opredijelili se na bunker svaka cast. Da bog da nikad ne pobijedili, tetkice
"Nismo imali srece, igrali smo bez standardnih igrača itd itd. Hajd te vi u neku stvar zajedno s Mirzom idioti retardirani, nesposoboni kako nazvati drugacije ovu "sampionsku" ekipu Sarajeva.
Dali gol i opredijelili se na bunker svaka cast. Da bog da nikad ne pobijedili, tetkice
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
- Megamon
- Kontakt:
Sa dubokim izvinjenjem MRS.Semirr je napisao/la:hocemol opet pjevat
Ja sam i sa bodom zadovoljan,lahko je nama sra.ti iza tastature a neznamo ni sta se desvalo u Prijedoru.
Bez tri mozda i najvaznije igraca uzeli smo bod.Nema predaje bordo lavovi.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
samosarajvo
- Kontakt:
DA! Nije ni mirza kriv. Ni fizicka sprema, NIKO NIJE KRIV SEM **** NESRECE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Semirr je napisao/la:hocemol opet pjevat
zadovoljan bodom iz prijedora cccMegamon je napisao/la:Sa dubokim izvinjenjem MRS.Semirr je napisao/la:hocemol opet pjevat
Ja sam i sa bodom zadovoljan,lahko je nama sra.ti iza tastature a neznamo ni sta se desvalo u Prijedoru.
na malim ekipama se uzima titula
- Megamon
- Kontakt:
Joj kako sam iznerviran zbog ovih nazovi naviajca koji bi da sa svakog gostovanja doneses 3 boda.
Samire reci mi molim te koliko si bodova donio sa proslogodisnjih gostovanja
Samire reci mi molim te koliko si bodova donio sa proslogodisnjih gostovanja
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
nisam rekao da zelim svako gostovanje 3 boda,ali ako idemo na titulu i ako u prijedor idemo po 3 boda zasto smo se poslije postugnutog gola povukli,zasto nismo drzali sredinu terena i pokusali dati jos jedan i lagano privesti kraju,al nema veze kako je tako sljedecu tekmu svi na kosevo i pokazat bordo lavovima da smo uz njih!!!
.... i kad ti budu svi ledja okrenuli uvijek ce sjever tvoj za tebe ginuti...
- Megamon
- Kontakt:
Sta je cilj svih navijaca FK Sarajevo ove godine?
-
samosarajvo
- Kontakt:
I budali je jasno da je lakse pobjedit u Banja Luci, Mostaru ili Sirokom nego u Travniku,Tuzlu,Prjedoru ili Trebinju...Semirr je napisao/la:nisam rekao da zelim svako gostovanje 3 boda,ali ako idemo na titulu i ako u prijedor idemo po 3 boda zasto smo se poslije postugnutog gola povukli,zasto nismo drzali sredinu terena i pokusali dati jos jedan i lagano privesti kraju,al nema veze kako je tako sljedecu tekmu svi na kosevo i pokazat bordo lavovima da smo uz njih!!!
To brate Igraj Sarajevo-nema veze!I ja zadovoljan bodom a ovi "navijači" (bez uvrede molim) nek prvo sačekaju pa nek vide šta je bilo u Prijedoru pa onda diskusije ali pokušajte barem da budu opravdane.Megamon je napisao/la:Sa dubokim izvinjenjem MRS.Semirr je napisao/la:hocemol opet pjevat
Sarajevo ljubavi moja!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Kotaran igrac mjeseca.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Nema veze,nije mnogo strasno dok drzimo prikljucak,pa evo ni Bayern ne moze meda kuci,ustvari moze meda ali ne moze da otvori teglu:)Kad se sve sabere i oduzme ne trebamo biti ne zadovoljni sa bodom ali ostaje zal da smo mogli i morali bolje te da smo donijeli citav plijen kuci.Ovako...IGRAJ SARAJVO,NEMA VEZE...NEXT STOP
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- Megamon
- Kontakt:
Ma joj kako se to nama moglo desiti
Uprava napolje!
Uprava napolje!
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
sta ljudi mislite da smo sve dosadasnje utakmice zijanili eto je vec lose..a ovo dosad je ok...msm moze to i bolje...ali ima jos 23 kola do kraja mozemo biti prvi,peti na kraju krajev zadnji....opet se treba cestitati igracima na sjajnoj borbenosti 
1946
Hvala vam sarajlije
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Uprava napolje !
ja zadovoljan i bodom al jbg trebali su uzeti sva 3 nadam se kiksu borca veceras
Ma Nadaj se ti men !
Ko Ceka taj doceka ....
Ko Ceka taj doceka ....
Nista nas nije slomilo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
PrPaAaa je napisao/la:Ma Nadaj se ti men !
Ko Ceka taj doceka ....
Uzece mo ih u Banja Luci oni su nasa redovana musterija
-
vojnik srece
- Kontakt:
potpissssssssssamosarajvo je napisao/la:I budali je jasno da je lakse pobjedit u Banja Luci, Mostaru ili Sirokom nego u Travniku,Tuzlu,Prjedoru ili Trebinju...Semirr je napisao/la:nisam rekao da zelim svako gostovanje 3 boda,ali ako idemo na titulu i ako u prijedor idemo po 3 boda zasto smo se poslije postugnutog gola povukli,zasto nismo drzali sredinu terena i pokusali dati jos jedan i lagano privesti kraju,al nema veze kako je tako sljedecu tekmu svi na kosevo i pokazat bordo lavovima da smo uz njih!!!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], rimljanin90 i 23 gosta.