NEVA VEZE,NEMA VEZE,IGRAJ SARAJVO,IGRAJ SARAJVO!!!!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sa dubokim izvinjenjem MRS.Semirr je napisao/la:hocemol opet pjevat
DA! Nije ni mirza kriv. Ni fizicka sprema, NIKO NIJE KRIV SEM **** NESRECE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Semirr je napisao/la:hocemol opet pjevat
zadovoljan bodom iz prijedora cccMegamon je napisao/la:Sa dubokim izvinjenjem MRS.Semirr je napisao/la:hocemol opet pjevat
Ja sam i sa bodom zadovoljan,lahko je nama sra.ti iza tastature a neznamo ni sta se desvalo u Prijedoru.
Bez tri mozda i najvaznije igraca uzeli smo bod.Nema predaje bordo lavovi.
I budali je jasno da je lakse pobjedit u Banja Luci, Mostaru ili Sirokom nego u Travniku,Tuzlu,Prjedoru ili Trebinju...Semirr je napisao/la:nisam rekao da zelim svako gostovanje 3 boda,ali ako idemo na titulu i ako u prijedor idemo po 3 boda zasto smo se poslije postugnutog gola povukli,zasto nismo drzali sredinu terena i pokusali dati jos jedan i lagano privesti kraju,al nema veze kako je tako sljedecu tekmu svi na kosevo i pokazat bordo lavovima da smo uz njih!!!
.... i kad ti budu svi ledja okrenuli uvijek ce sjever tvoj za tebe ginuti...
To brate Igraj Sarajevo-nema veze!I ja zadovoljan bodom a ovi "navijači" (bez uvrede molim) nek prvo sačekaju pa nek vide šta je bilo u Prijedoru pa onda diskusije ali pokušajte barem da budu opravdane.Megamon je napisao/la:Sa dubokim izvinjenjem MRS.Semirr je napisao/la:hocemol opet pjevat
Ja sam i sa bodom zadovoljan,lahko je nama sra.ti iza tastature a neznamo ni sta se desvalo u Prijedoru.
Bez tri mozda i najvaznije igraca uzeli smo bod.Nema predaje bordo lavovi.
PrPaAaa je napisao/la:Ma Nadaj se ti men !
Ko Ceka taj doceka ....
potpissssssssssamosarajvo je napisao/la:I budali je jasno da je lakse pobjedit u Banja Luci, Mostaru ili Sirokom nego u Travniku,Tuzlu,Prjedoru ili Trebinju...Semirr je napisao/la:nisam rekao da zelim svako gostovanje 3 boda,ali ako idemo na titulu i ako u prijedor idemo po 3 boda zasto smo se poslije postugnutog gola povukli,zasto nismo drzali sredinu terena i pokusali dati jos jedan i lagano privesti kraju,al nema veze kako je tako sljedecu tekmu svi na kosevo i pokazat bordo lavovima da smo uz njih!!!
.... i kad ti budu svi ledja okrenuli uvijek ce sjever tvoj za tebe ginuti...