zguzili- zguzili znas na sta sam mislioLos_Blanos2 je napisao/la:Waku waku su vec crnci iz NBA zguzili dobro, tako da..![]()
Uostalom Pique voli da ga Ibro guzi..

joj kad mu ga ona uvrne sa onom poznatom "WAKA-WAKA" straznjom stranom

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
zguzili- zguzili znas na sta sam mislioLos_Blanos2 je napisao/la:Waku waku su vec crnci iz NBA zguzili dobro, tako da..![]()
Uostalom Pique voli da ga Ibro guzi..
Ona njemu jelDushi_Rob je napisao/la:zguzili- zguzili znas na sta sam mislioLos_Blanos2 je napisao/la:Waku waku su vec crnci iz NBA zguzili dobro, tako da..![]()
Uostalom Pique voli da ga Ibro guzi..![]()
joj kad mu ga ona uvrne sa onom poznatom "WAKA-WAKA" straznjom stranom
Sta snjim?Portillo je napisao/la:
Portillo je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Portillo je napisao/la:
Ambasade bile vjerovatno za vrijeme grandjanskog rataNail for Real je napisao/la:Khediri je pradjed bio ambasador Turske u Spaniji.
Da grije klupuNail for Real je napisao/la:Pa eto Tunisa, k'o da je bitno.
A dobar je Cazorla, sigurno nam bi bio od koristi.
Pa npr. mogao je da uskoci jucer, jer je Mourinho potencirao da nije imao dovoljno kreativaca....Los_Blanos2 je napisao/la:Da grije klupuNail for Real je napisao/la:Pa eto Tunisa, k'o da je bitno.
A dobar je Cazorla, sigurno nam bi bio od koristi.![]()
Dosta Pedro Leon..
Da Ezela nismo doveli a da smo doveli Kazorlu, taj bi igro prvu postavu. Mislim da je malo ranije dosao bilo bi bolje, sad je vec kasno, ali eto.Los_Blanos2 je napisao/la:Da grije klupuNail for Real je napisao/la:Pa eto Tunisa, k'o da je bitno.
A dobar je Cazorla, sigurno nam bi bio od koristi.![]()
Dosta Pedro Leon..
Aj ponovo procitaj post, ali eto, moze i to, Spanac jeNail for Real je napisao/la:Cek' malo, ti zelis Cazorlu umjesto Ozila? A da, ipak je on Spanac.
Ma dobro, sigurno bi izborio postavu, ali ne znam zbog cega uopste njega spominjes...? A da, Spanac jePortillo je napisao/la:Aj ponovo procitaj post, ali eto, moze i to, Spanac jeNail for Real je napisao/la:Cek' malo, ti zelis Cazorlu umjesto Ozila? A da, ipak je on Spanac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.