FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sviunapad1010
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sviunapad1010 » 21 avg 2019, 22:13

Pero je bolji na poziciji beka od Almira Bekica koji se u toku utakmice zaleti 20 puta po strani i prođe dvaput i od toga daj boze da ubaci jedan dobar centaršut. U defanzivi tanak.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 avg 2019, 22:17

sviunapad1010 je napisao/la:Pero je bolji na poziciji beka od Almira Bekica koji se u toku utakmice zaleti 20 puta po strani i prođe dvaput i od toga daj boze da ubaci jedan dobar centaršut. U defanzivi tanak.
Po meni Pero jedino u odbrani jeste bolji, u ostalim segmentim ne mogu u istu recenicu. Almir ima brzinu, daleko je ofanzivniji, zna preci igraca (makar protrcati) i krenuti ga golu, dok su u centarsutevima tu negdje, losi obojica.
Samo sto mi svakako ne igramo na ubacaje i visoke lopte tako da taj segment uopste je nebitan kod Al. Bekica.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 21 avg 2019, 22:19

Beduin je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Pero je bolji na poziciji beka od Almira Bekica koji se u toku utakmice zaleti 20 puta po strani i prođe dvaput i od toga daj boze da ubaci jedan dobar centaršut. U defanzivi tanak.
Po meni Pero jedino u odbrani jeste bolji, u ostalim segmentim ne mogu u istu recenicu. Almir ima brzinu, daleko je ofanzivniji, zna preci igraca (makar protrcati) i krenuti ga golu, dok su u centarsutevima tu negdje, losi obojica.
Samo sto mi svakako ne igramo na ubacaje i visoke lopte tako da taj segment uopste je nebitan kod Al. Bekica.
Zato sam napisao bolji je Pero na poziciji beka jer tu po meni treba biti najbolji defanzivno a ovo ostalo je bonus.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 21 avg 2019, 22:23

Negativno kod Bekica je sto uvijek ostane rupa nazad i po toj strani nam uglavnom sijevne kontra ili polukontra.

WestSideTz
Kontakt:

Post Postao/la WestSideTz » 21 avg 2019, 22:37

Stvarno ljudi znal ko sta je sa onog beka Halilovica ?
Sloboda je emocija ! 🔴⚫

Athletic Bilbao ⚪🔴

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 21 avg 2019, 22:38

Sine moj, pozicija beka ti nije samo defanziva, pogotovo na danasnjem vaktu i vidis i sam kako zavrsavaju bekovi koji igraju samo defanzivu. Almir uopste nije lose defanzivno, naprotiv, samo sto previse izlijece prema naprijed i to je to... Almir je izmislio poziciju lijevog beka za Peru, bez obzira kolika ga ja, a i vi, ne gotivio...
075

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 21 avg 2019, 23:01

Almir je Marcelo za Ivetica u svakom smislu, i defanzivno i ofanzivno.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 21 avg 2019, 23:27

Almir da ima umijece za centarsut mogao je biti kalibar za mnogo jace lige.

Pero svakako ima svoje dobre strane, moze ga se jos uvijek iskoristiti na vise pozicija, ali je po meni Almir jaci. Ako nista pa bar zbog sjajnih predispozicija.
tuzlanska Sloboda

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 21 avg 2019, 23:55

Ne znam da li ste primjetili, ja jesam malo na utakmici a poslije i po pregledima i snimcima, ona supcina Ristic, a poslije i Mujagic, niti jednom nisu 'sisli' da pomognu Muratovicu, junioru kojem je ovo prva seniorska tekma. Sto se mene tice Ristic bi poslije subotnje veceri zavrsio sa prvih 11 a Abidu bi dao jos koju sansu jer je ipak kalibar. Mali je i pored sve te neukazane pomoci kolega odigrao dobro po mom ukusu, blokirao je centarsut Veselog 4-5 puta sigurno. Ispadao jeste, ali vecinsiki radi prvonavedenog razloga. Kad se sjetim samo Veselog u Slobodi kako je pomagap bekovima.. pa milina bilo tada biti bek, cak je i Efendic izgledao superiorno :D Veseli je mala skola za sva krila u ligi kako bi to trebalo odigrati.
075

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 22 avg 2019, 00:12

Kako samo upratio Prses je najvise pomagao Muratovicu.
Svaka cast momku na debiju, prva pa u kost. Al da je sviralo, jeste. :D
tuzlanska Sloboda

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 22 avg 2019, 00:13

Ispade Bekic Roberto Carlos :lol: Dobro svako ima pravo na mišljenje.

saltcrew
Kontakt:

Post Postao/la saltcrew » 22 avg 2019, 01:46

Imal kome da prijeti suspenzija radi kartona neko ko se treba pazit pogotovo ako imaju Prses i Maksimovic ja njoh ne bi ni stavljao u prvih 11 protiv Zvijezde,po meni Bekic bi mogo i na lijevo krilo a peru vratit na beka,a Devedzica staviti na stopera na krilima smo skroz tanki Mujagic bi trebao pocinjati od narednih utakmica
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 22 avg 2019, 08:06

saltcrew je napisao/la:Imal kome da prijeti suspenzija radi kartona neko ko se treba pazit pogotovo ako imaju Prses i Maksimovic ja njoh ne bi ni stavljao u prvih 11 protiv Zvijezde,po meni Bekic bi mogo i na lijevo krilo a peru vratit na beka,a Devedzica staviti na stopera na krilima smo skroz tanki Mujagic bi trebao pocinjati od narednih utakmica
Salihovic jedini ima 2 kartona
Jedan grad, jedna ljubav!

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 22 avg 2019, 11:38

saltcrew je napisao/la:Imal kome da prijeti suspenzija radi kartona neko ko se treba pazit pogotovo ako imaju Prses i Maksimovic ja njoh ne bi ni stavljao u prvih 11 protiv Zvijezde,po meni Bekic bi mogo i na lijevo krilo a peru vratit na beka,a Devedzica staviti na stopera na krilima smo skroz tanki Mujagic bi trebao pocinjati od narednih utakmica
Mislim da bi puno jaci i ubojiti bio Bekic na krilu sa Perom iza na beku. Staviti Uzelca i Jusica na stopera. Izgleda da su skontali koliko je tanak Salihovic pa ga ne forsiraju, sto je odlicno.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 avg 2019, 12:17

Cudi me da Koza nije pozvao Jahu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 22 avg 2019, 13:23

Al. Bekic igra puno bolje nego sto sam očekivao. Samo neka nastavi ovako. Mislim da je u Sarajevu puno gore igrao, bar ono sto sam ja gledao.
Protiv Zvijezde napokon prilika da nekog i pobjedimo, sve ostalo je katastrofa.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 22 avg 2019, 13:28

Jesu sezonske napokon gotove?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

saltcrew
Kontakt:

Post Postao/la saltcrew » 22 avg 2019, 13:42

Madal je napisao/la:Al. Bekic igra puno bolje nego sto sam očekivao. Samo neka nastavi ovako. Mislim da je u Sarajevu puno gore igrao, bar ono sto sam ja gledao.
Protiv Zvijezde napokon prilika da nekog i pobjedimo, sve ostalo je katastrofa.
Pa dobro imali smo i pretezak raspored ja napocetku sam se plasio da nece nijedan osvojit,a mi smo osvojilo sest a mogli smo i dva vise,sve u svemu dobro smo prosli
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 22 avg 2019, 13:54

Madal je napisao/la:Jesu sezonske napokon gotove?
Ja sezonsku imam od prve domace utakmice, ili idi u UG ili na stadionu pokupi. Sigurno je uradjena
Jedan grad, jedna ljubav!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 22 avg 2019, 14:45

Da li neko zna koliko je prodato sezonskih ulaznica ? Moja je oko broja 200 , a podavno sam je narucio mozda prije 25-30 dana.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.