FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Senad_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Senad_tm87 » 04 apr 2014, 21:13

Cuj nedaju nam gledati Zeljo.tv , kao da ne moze neko iz BiH pristupiti preko proxy-a iz Njemacke i gledati. Mada biće vjerovatno stream-ova od strane dijasporaca. Stvarno nema smisla da izdvajaju gledaoce jer ionako ce moci svako gledati. :guz: :opaopa: :guz: :opaopa:

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 04 apr 2014, 21:17

Senad_tm87 je napisao/la:Cuj nedaju nam gledati Zeljo.tv , kao da ne moze neko iz BiH pristupiti preko proxy-a iz Njemacke i gledati. Mada biće vjerovatno stream-ova od strane dijasporaca. Stvarno nema smisla da izdvajaju gledaoce jer ionako ce moci svako gledati. :guz: :opaopa: :guz: :opaopa:
Sa arenom je potpisan ugovor, pa zbog toga se nece moci gledati kod nas.
Dok ce se vec od slijedece sezone moci.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 04 apr 2014, 21:18

Senad_tm87 je napisao/la:Cuj nedaju nam gledati Zeljo.tv , kao da ne moze neko iz BiH pristupiti preko proxy-a iz Njemacke i gledati. Mada biće vjerovatno stream-ova od strane dijasporaca. Stvarno nema smisla da izdvajaju gledaoce jer ionako ce moci svako gledati. :guz: :opaopa: :guz: :opaopa:
Ne smiju, postoje ugovori koje pravna lica moraju da poštuju, ako prodaš prava onda si prod'o prava i ne smiješ kršit' ugovor, inače plaćaš kaznu. A pošto si u BiH imaš na Areni utakmicu, pa ne vidim gdje je problem.

http://www.tvarenasport.com/vesti/17683 ... icar-celik
Zadnja izmjena: DukeOfWellington, dana/u 04 apr 2014, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 04 apr 2014, 21:18

[youtube][/youtube]
Ja te volim, volim Željo..

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 04 apr 2014, 22:03

Igračima treba naša podrška,jako značajna tekma za nas,jer pobjedom možemo izbiti sami na vrh ako nam se rezultati ostalih tekmi poklope,zato širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede.. :opaopa:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 apr 2014, 22:13

odlican termin sztra, godi mi.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 04 apr 2014, 22:21

anel81m je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Šta je u suštini iza priče o prodaji naočala:
-Jamak i Rama su bili na kafi, Jamak se zalio kako mu je zena složila frku znog naočala kojeje nekad rranije dobio od bivše trebe. Rekso mu je moram ih sr riješiti pod hitno, ovaj mutrekao dobre naočale, probao ih ipito ga pošto su.Jamak mu rekao ma dsj koliko hoćeš. ..
I tako je "jadni"Jamak prodao naočale za cvaju.
Sjedio je za stolom do njih SS i priča je krenula.
Poslije se izvinjavao, kumio, molio, ,navodno jr neko od njegovih kojima je to pričao, ns sboju ruku to objavio u kontekstu u kojem je objavljeno.
[/size]
Hahahaha, vi se i dalje tješite.Pa kako može neko od "njegovih" to objaviti a ovaj glavni urednik?

Pogledajte današnji Sport, procitajte sve sto je napisano o Želji, i sve će vam biti jasno.
Drugo, sta mislite da gl.urednik prije izlaska novine zna svaki tekst koji ce biti u novini.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 04 apr 2014, 22:35

Ako ne bude igro Tomić:

Lončarić
Stanić,Zeljković,Kerla,Bučan,
Zolotić,Jamak,D.Sadiković,
Selimović,Hodžić,Bajić.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 04 apr 2014, 23:05

Igraće Dedic lijevo, Stana desno, Zelj.Kerla., ,Zola, Tomo, Jamak, Selim, Ara i Rama.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 apr 2014, 23:44

FKZ1921 je napisao/la:
anel81m je napisao/la:
-Jamak i Rama su bili na kafi, Jamak se zalio kako mu je zena složila frku znog naočala kojeje nekad rranije dobio od bivše trebe. Rekso mu je moram ih sr riješiti pod hitno, ovaj mutrekao dobre naočale, probao ih ipito ga pošto su.Jamak mu rekao ma dsj koliko hoćeš. ..
Poslije se izvinjavao, kumio, molio, ,navodno jr neko od njegovih kojima je to pričao, ns sboju ruku to objavio u kontekstu u kojem je objavljeno.
[/size]
Hahahaha, vi se i dalje tješite.Pa kako može neko od "njegovih" to objaviti a ovaj glavni urednik?

Pogledajte današnji Sport, procitajte sve sto je napisano o Želji, i sve će vam biti jasno.
Drugo, sta mislite da gl.urednik prije izlaska novine zna svaki tekst koji ce biti u novini.
Mozes li uslikati ?
NO PYRO NO PARTY

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 04 apr 2014, 23:45

E volio bi vidjet vise tog Dedica, da vidimo na cemu smo s njim.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 05 apr 2014, 07:24

Micron je napisao/la:
zeljeznicar1 je napisao/la:Koliko to moramo platiti za Emraha ?
đ

ravno 1230 KM .. smjesno kakav eksluzivni naslov na klixu hahaha
Nije tacno,4750 km smo duzni Beta klubu.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 05 apr 2014, 08:04

FKZ1921 je napisao/la:
anel81m je napisao/la:
[/size]

A zamislite ironije:sve se to događalo u Jamakovom kafiću!!!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 apr 2014, 09:49

Istina !
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 05 apr 2014, 10:07

nadam se danas ovakvom sastavu:
Loncaric,
Stanic,Zeljkovic,Kerla,Dedic,
Jamak,Tomic,Zolotic,
Selimovic,Hodzic,Bucan

Stavio sam Zeljkovica i Kerlu na stopere,jer mi odbrana djeluje stabilnija nego kad su Kerla i Bogdanovic zajedno.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 05 apr 2014, 10:27

Schwarz je napisao/la:nadam se danas ovakvom sastavu:
Loncaric,
Stanic,Zeljkovic,Kerla,Dedic,
Jamak,Tomic,Zolotic,
Selimovic,Hodzic,Bucan

Stavio sam Zeljkovica i Kerlu na stopere,jer mi odbrana djeluje stabilnija nego kad su Kerla i Bogdanovic zajedno.
Ja bih volio Baju vidjeti od prve minute.. :thumbup:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 05 apr 2014, 10:38

VOLIM TE ŽELJO
Ja te volim, volim Željo..

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 05 apr 2014, 10:47

Sretno plava masino..razvalite im :guz:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 05 apr 2014, 11:20

FKZ1921 je napisao/la: A zamislite ironije:sve se to događalo u Jamakovom kafiću!!!
Koji kafić ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 apr 2014, 11:24

http://sportsport.ba/ino_fudbal/pokrenu ... c-a/128390" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa recite da nisu iskompleksirani... :roll: Bolesno... Prije bi poslali Sirokom nego Zelji... :zvijezde: :bow:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, Sarun i 40 gostiju.