Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Grozno šta se radi.DTzmu30 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 15:38A ta laž je toliko razljutila Federalnog ministra raseljenih osoba i izbjeglica, gospodina Dizdara, tako da je dotični danas s drugom Keveljom potpisao Ugovor.
Ugovor o financijskoj podršci, budući da RŠD Velež promovira i propagira povratak raseljenih sportaša, te sportaša izbjeglica!
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ako je nešto uradio za državu to treba poštovati, ali zar mu to daje pravo da ismijava i pljuje po FK Sarajevo i navijače FK Sarajevo?19vendetta87 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 11:43Kretencino jedna, pripazi malo kako pises covjeku koji ti otac moze biti i koji je nesto uradio za ovu drzavu, za razliku od tebe koji samo dzaba trosis kisik
Srećom, podijeljeni novci nisu novci od poreznih obveznika.Balorda je napisao/la: ↑13 jun 2024, 15:39Grozno šta se radi.DTzmu30 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 15:38A ta laž je toliko razljutila Federalnog ministra raseljenih osoba i izbjeglica, gospodina Dizdara, tako da je dotični danas s drugom Keveljom potpisao Ugovor.
Ugovor o financijskoj podršci, budući da RŠD Velež promovira i propagira povratak raseljenih sportaša, te sportaša izbjeglica!
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Kod desetara su zezancije u granicama normale uvijek. Uveseljava temu slikama i fino se zeza. Bolestan je covjek koliko znam, ne treba njega dirati, psovati mu i slicno. Jedan od boljih forumasa.Morpheus je napisao/la: ↑13 jun 2024, 15:41Ako je nešto uradio za državu to treba poštovati, ali zar mu to daje pravo da ismijava i pljuje po FK Sarajevo i navijače FK Sarajevo?19vendetta87 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 11:43Kretencino jedna, pripazi malo kako pises covjeku koji ti otac moze biti i koji je nesto uradio za ovu drzavu, za razliku od tebe koji samo dzaba trosis kisik
Pa vjerovatno da dodje za jedno 3/4 godine nece igrati za pare..denimen99 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 13:47Vratite se u realnost.. ova liga i klubovi, evo konkretno Željo niti novcem niti kvalitetom, niti publikom ne može priuštiti Edina Džeku.NoDi80 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 13:20Dosli bi ti odmah svi igraci sami kad bi Dzeko dosaoRubikovaKocka je napisao/la: ↑13 jun 2024, 12:57
Ma moras ti imati i ekipu da ti Dzeko dodje, da se poslozi bas mnogo toga. S kim bi igrao, s Mekicem i Haracicem ? Nece doc a da nema s kim da igra u ekipi, da se blamira. Na stranu eto novac. Hajduk i HNL je nesto sasvim drugo i neuporedivo.
Šta očekujete da se Džeko posveti treninzima ondje na pomoćnom, za 4-5k eura mjesečno i šta? Da mu psuju na gostujućim terenima? Da mu psuju ovi iz druge struje u klubu, kada sjedne na kafu sa Osimom? A prije svega, da igra nogomet sa invalidima u ovoj ligi? I sve to da čovjek istrpi jel, da bi eto igrao za Želju. Mislim da nema šanse da se to desi čak ni sa Hadžiahmetovićem, a kamoli sa Džekom
Fk Željezničar.
Jašta su. Sve što ima veze sa nama ismijava, pa i popljuje.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 jun 2024, 15:44Kod desetara su zezancije u granicama normale uvijek.
Srećom sve redom veliki dušebrižnici, veoma pažljivi kad su u pitanju i javna sredstva i sva ostala. Ma duše od ljudi.DTzmu30 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 15:42Srećom, podijeljeni novci nisu novci od poreznih obveznika.Balorda je napisao/la: ↑13 jun 2024, 15:39Grozno šta se radi.DTzmu30 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 15:38
A ta laž je toliko razljutila Federalnog ministra raseljenih osoba i izbjeglica, gospodina Dizdara, tako da je dotični danas s drugom Keveljom potpisao Ugovor.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ovi pijaćari kakvu god akciju naprave na kraju ispadnu kreteni.
Doduše nije to nešto novo ali pobogu kako im ne dosadi više. To je pitanje za milion eurića.
Odgovor je....
Frustrirani i očajni a očajni ljudi očajne mjere pokušavaju.
Kreteni.
Doduše nije to nešto novo ali pobogu kako im ne dosadi više. To je pitanje za milion eurića.
Odgovor je....
Frustrirani i očajni a očajni ljudi očajne mjere pokušavaju.
Kreteni.
Velezovci ko i pitari.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Pa **** i mi njih kad god mozemo, sve je to normalno. Uglvanom nije neki kreten a la @merak i slicni.Morpheus je napisao/la: ↑13 jun 2024, 15:47Jašta su. Sve što ima veze sa nama ismijava, pa i popljuje.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 jun 2024, 15:44Kod desetara su zezancije u granicama normale uvijek.
Miki je i dalje intelekutalac.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Polilo nam kaze iz drona teren kiselinom

Ti znaš najbolje. Skupa botujete.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Dizdar Kevelj, Čauševič ,Avdo avdić plus pijaćari...gdje oni prođu tu trava više ne raste....
Borba čovjeka, pravopisa i tastature. Neravnopravna.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Agrarnim dronom.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: mnon46, Paromlinac, Rule_hz, ShojaStojan i 39 gostiju.