FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
e ovo je vec rezultat koji nam ide u korist...dobar Stevo 

Re: Odg: FK Željezničar
AsharaK je napisao/la:Hajde Zrinjo zabij ga, još jedan
Ehhehehehe
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Samo neka ovako ostane.KogaBrigaZaNick je napisao/la:e ovo je vec rezultat koji nam ide u korist...dobar Stevo
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
evo sto smo prizeljkivali x u mostaru zrinj-sir 2:2 ovo se jednostavno mora iskoristiti nije moglo bolje
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
kako dobar rez, samo da ostane
Hhahahahah, ludnicaaaaaaaaaaa

-
- Kontakt:
a u kur.ac
- champions1921
Svojevremeno se govorkalo da je trebao za nas potpisati. Steta sto nije, valjo bi nam ko budali samar..KogaBrigaZaNick je napisao/la:e ovo je vec rezultat koji nam ide u korist...dobar Stevo
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
Jel ti drago pitaru?Armala je napisao/la:Hhahahahah, ludnicaaaaaaaaaaa![]()
- Ultras1921
- Kontakt:
Nek je uzeo Zrinjski, kiksat će negdje oni
Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Steta za ovaj penal u nastavku fkt ali bolje i Zrinjski nego Siroki koji ima drama lagan raspored do kraja, Zrinja bar ima gostovati Olimpicu i Velezu te domacu sa Celikom.
Steta za ovaj penal fkt, velika steta.
Steta za ovaj penal fkt, velika steta.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
I ja nešto tako mislim, nisu mi oni za titule ove sezone, a i raspored do kraja im je nešto teži u odnosu na Široki.Ultras1921 je napisao/la:Nek je uzeo Zrinjski, kiksat će negdje oni
Naravno da će kiksati. Široki se ovim porazom poprilično udaljio od titule, a Zrinjski nema baš lagan raspored.Ultras1921 je napisao/la:Nek je uzeo Zrinjski, kiksat će negdje oni
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- storm_raider
- Kontakt:
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Zamalo X, to bi nam bilo najbolje. Ali eto, ako je neko trebao pobijediti, onda bolje po nas da je to Zrinjski. Svaka im čast za preokret. Sve je otvoreno.
FK Željezničar 1921
zrinjski ide velezu a zelji titula

Pa zrinski ima ista gostovanja kao I mi,olimpiku I velezu,s tim da mi imamo I derbi kuci,a oni celika.
Bice **** do kraja.sreca da siroki ne dobi.
Cak I da je ostala nula u mostaru,opet mislim da su ovi nasi I njihovi dvoboji sa olimpikom I velezom odlucujuci.
Bice **** do kraja.sreca da siroki ne dobi.
Cak I da je ostala nula u mostaru,opet mislim da su ovi nasi I njihovi dvoboji sa olimpikom I velezom odlucujuci.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Vjerujte, bolje nije moglo. Od x je ovo bolje. Sa Sirokim imamo negativno sve, ali sa Zrinjskim nemamo.
Iskren da budem, nisam ovako ocekivao. Jos su sve ekipe u igri.
@ terabajt - Tako bi i 2003 pa Velez ispade iz lige...
Isli mi Sirokom, a Zrinjski protiv Veleza. Mi trebali biti prvaci tri puta za redom, pa nas Siroki zajebao momacki. Ocekujem osvetu.
Zrinjski ima prostara dosta za kiks, ali mi sada moramo da pocnemo da igramo. Vise nemamo prava na kiks...
Veceras svi navijajte...
southboy@ - Ti kao pitar kakav.
Iskren da budem, nisam ovako ocekivao. Jos su sve ekipe u igri.
@ terabajt - Tako bi i 2003 pa Velez ispade iz lige...
Isli mi Sirokom, a Zrinjski protiv Veleza. Mi trebali biti prvaci tri puta za redom, pa nas Siroki zajebao momacki. Ocekujem osvetu.
Zrinjski ima prostara dosta za kiks, ali mi sada moramo da pocnemo da igramo. Vise nemamo prava na kiks...
Veceras svi navijajte...
southboy@ - Ti kao pitar kakav.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 05 apr 2014, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
Jutros malo kisa padala,pokvasila travu..vrijeme zasad odlicno nadam se sto vecoj posjeti vcrs..
Bice drugi sastav neko prije sto smo igrali,veca konkurencija nova imana..mislim da i niko od nas nezz kojih 11 ce igrati,sve cemo vidjeti vcrs..
Nadam se brzom pogotku na otvaranju i lagano zatvaranje utakmice i zabiti predkraj jos neki..
Odemo li na pol sa 0:0 bice tesko probiti bunker mora se zabiti na otvaranju..
A sto se tice herceg. derby-a nez sto se spominje na ovoj temi toliko..ljudi bratski naštimali prelaz,hladno uzeli lovu i mirna bosna..
Ovaj zrinjski moze kiksati negdje tako da ja jos vjerujem u titulu..
Vidimo se MANIJACI vcrs...
Bice drugi sastav neko prije sto smo igrali,veca konkurencija nova imana..mislim da i niko od nas nezz kojih 11 ce igrati,sve cemo vidjeti vcrs..
Nadam se brzom pogotku na otvaranju i lagano zatvaranje utakmice i zabiti predkraj jos neki..
Odemo li na pol sa 0:0 bice tesko probiti bunker mora se zabiti na otvaranju..
A sto se tice herceg. derby-a nez sto se spominje na ovoj temi toliko..ljudi bratski naštimali prelaz,hladno uzeli lovu i mirna bosna..
Ovaj zrinjski moze kiksati negdje tako da ja jos vjerujem u titulu..
Vidimo se MANIJACI vcrs...
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Trenutno korisnika/ca: andreasbaader, bvsic, CentarsutNaClanak921, Google Adsense [Bot], istokzeljo, perodeformero, ristagrad, sebalos, WeekendOffender i 78 gostiju.