Predigra

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Predigra
stabilni ko turska liraskullcrusher je napisao/la: ↑26 maj 2024, 17:40Bolje da smo stabilni nego da dobijemo juniore listice.
To svakako, amateri su u klubu. Toga mislim da smo svi svjesni.Pantelija je napisao/la: ↑26 maj 2024, 17:38ili onaj ko ga je skautirao i doveo ili ppreporucio?Zutti je napisao/la: ↑26 maj 2024, 17:35Najbolji golman HNL-a.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑26 maj 2024, 17:32Ma ne. Rogić odličan golmam Mirze mi. Rekla raja na forumuTaj "argument" je dokaz koliki glupani prate Sarajevo
Pa šta je Rožman mogao utjecat na primljene golovePantelija je napisao/la: ↑26 maj 2024, 17:33igramo protiv kadetaa i juniorajurisicduska je napisao/la: ↑26 maj 2024, 17:30Jel moguce da o Rozmanu se pise a mozda smo imali 5 zicera I imamo ovog panja Đurickovica koji je najgori stoper koji je iza rata igrao u ovom klubu![]()
nema na svijetu opravdanja za dva gola taman zavrsilo 4-2
cuj imali mi sanse, pa normalmo da si imao, imali su i oni i prave fine akcije, otvoreno se igra![]()
U šta hoćeš?
Ne radi tako, zabrani pristup. I ja sam tako pokušavao. Mora se ići preko Inspecta.
Prezidente, četvrti smo. Za najveći klub, malo je.