Postao/la elvirbaljic » 11 okt 2022, 18:37
Ocito da smo svi ovakvim rezultatima razocarani, da neke odredjene stvari ne funkcionise onakako kako bi to trebalo biti. Ja se ne upustam u raspravu "prodavanja" utakmica ili slicnih stvari, koje ni u ludilu ne podrzajem. Ono sto trebamo uzeti u obzir je nas sastav. Malo smo "poletjeli" visoko posle pobjeda nad Sarajevom, a ocito da su oni toliko losi i ocajni bili u tom trenutku da je vise to, nego da smo mi dobri. Ekipa koja u svom sastavu ima Mesinovica, Nukica, Mehidica... jos par igraca koji dobijaju odredjenu minutazu, nema se cemu nadati osim sredini Tabele. Oni su prilicno ograniceni igraci, koji ne mogu konkurisati za prvu postavu. Na to kad dodas jednog od boljih, koji ima malo losiji Dan dobijes to sto imamo trenutno. Usli smo u sezonu sa rosterom kakav imamo, malo smo se izvukli sa Kulibalijem, Pantelic kao i zadnjim pojacanjem koji je po meni odlicna i pravo pojacanje. Koliko ce mu treba ti da se uklopi vidjecemo. Ja sam pisao na pocetku sezone da "nije red na nas" ako ti iz saveza daju znak da ne mozes gore, tebi ostane da napustis ligu ili skrojis ekipu da ne ispadnes. To je i od trenera zatrazeno da stvara ekipu za sledecu godinu. Svi mi moramo shvatite, mali smo mi u svakom smislu da bi isli protiv saveza i lige, to je ne moguce. Mozes ali ce te sudijama, rasporedom unistiti da neces znati kud udaras. Situacija je takva ostane ti da ucestvujes kako znas i umijes, snalazis se ili napustis ligu. Odredjene stvari ne idu na forum, ali poenta je da savez (odredjeni ljudi) kroje tabelu, i tu se prica zavrsava. Nije ni Azmir budala da ulozi u tim 2/3 miliona, a zna da ne moze biti prvi. Imamo tim koji nije konkurentan za prva tri mjesta, sto se prije pomirimo sa tim lakse je. Neko je gore spomenuo i Azmir ovog sina, njegov agenciju koja zastupa igrace. U toj agenciji od nasih igraca su Sukilovic, Karic i Buric. Sukilovic nije toliko grijesio Do sada, nije idealan ali je mladi momak koji igra i ima gresaka Karic, po meni solidan i borben igrac. Buric momak dobija sansu u par minuta, ni po cemu Lose igre i rezultate ne treba upucivati na njegov racuna jer odigrao je 50 minuta sa utakmicom konferencijske lige. Eleout, Veselinovic, Mendes i Nargalic su igraci koji ne kostaju puno i tu su spram onoga sta se planiralo. Ako izborimo kojim slucajem europu, sa ovakvim timom bice uspjeh, ako ne izborimo nije se to ni ocekivalo. Odnos kluba prema navijacima je macehinski, tu su neki ljudi koji nikad nebi bili da nije Azmira i ponasaju se tako kako se ponasaju jer im to on gleda kroz prste. Momak koji vodi FB stranicu ili zvanicno stranicu je iz istog mjesta kao i Azmir (I. A) , tako da i ne objavi nista nebi bio Problem. Imalo bi se svasta pisati, ali eto nismo ni najgori, nadam se boljem vremenu za nas.
Tuzla City / Sloga Simin Han