Hajde napaćeni,Argentina je napisao/la: ↑16 jun 2024, 20:56Prvi post, a da nije o Zelji. Zamalo![]()
Fataj se@vegete i mitomanije.
Qarat ce te @kontras i @virto•4 onako usput za kaznu
Hajde napaćeni,Argentina je napisao/la: ↑16 jun 2024, 20:56Prvi post, a da nije o Zelji. Zamalo![]()
Oni već idu na utakmice svoje reprezentacije
Svakako da ste uplakani veceras. Nikada nista necete postici.
Skim je Bosna u grupi?
Kao sto sam naveo, stanovnici entiteta u nasoj Bosni i Hercegovini prate komsije,a Bosna se nije plasirala, tako da ipak prate komsije. Ovi nabildani sto skidaju zastave dedama, jesu im to manijaci vratili clanske od teretane?
Bosanski pravoslavci nemaju svoje reprezentacije. Politika im ne da,da je formiraju. Reprezentaciju svoje zemlje Bosne ,opet iz politickih razloga niskog socijalno-obrazovnog nivoa stanovnistva uglavnom ne podrzavaju. Tako da najvise navijaju za reprezentaciju susjedne zemlje Srbije. Samo iz razloga sto je srpski narod vecinski narod u Srbiji,pa su im simpaticni. Srbija nije njihova reprezentacija ali je vole i navijaju za nju. To je legtimno i ja navijam za Italiju
Ovdje smo svi otkad je nastao reprezentativni fudbal navijali za reprezentaciju koja je igra u Beogradu - Jugoslaviju, prvu, drugu, pa i trecu.Antikloc je napisao/la: ↑17 jun 2024, 06:06Bosanski pravoslavci nemaju svoje reprezentacije. Politika im ne da,da je formiraju. Reprezentaciju svoje zemlje Bosne ,opet iz politickih razloga niskog socijalno-obrazovnog nivoa stanovnistva uglavnom ne podrzavaju. Tako da najvise navijaju za reprezentaciju susjedne zemlje Srbije. Samo iz razloga sto je srpski narod vecinski narod u Srbiji,pa su im simpaticni. Srbija nije njihova reprezentacija ali je vole i navijaju za nju. To je legtimno i ja navijam za Italiju![]()
Jadnik kao 95% stanovnika okupiranog dijela Bosne i HercegovineSuvorov je napisao/la: ↑17 jun 2024, 10:15Ovdje smo svi otkad je nastao reprezentativni fudbal navijali za reprezentaciju koja je igra u Beogradu - Jugoslaviju, prvu, drugu, pa i trecu.Antikloc je napisao/la: ↑17 jun 2024, 06:06Bosanski pravoslavci nemaju svoje reprezentacije. Politika im ne da,da je formiraju. Reprezentaciju svoje zemlje Bosne ,opet iz politickih razloga niskog socijalno-obrazovnog nivoa stanovnistva uglavnom ne podrzavaju. Tako da najvise navijaju za reprezentaciju susjedne zemlje Srbije. Samo iz razloga sto je srpski narod vecinski narod u Srbiji,pa su im simpaticni. Srbija nije njihova reprezentacija ali je vole i navijaju za nju. To je legtimno i ja navijam za Italiju![]()
Srbija je nasljednik Jugoslavije i njenih rezultata i to FIFA i UEFA priznaju. Znaci mi i dalje navijamo za istu reprezentaciju kao i nasi ocevi, djedovi, pradjedovi.
To sto ste vi zrtvovali mir za vasih 23% i sto sad navijate za neku kvazi ekipu koja igra u Zenici, to je vas problem.
Lijepo napisano i logično to izgleda nekome Englezu sinoć da se objasni.. U suštini sve je u stvari i bila Srbija.. Na utakmicama SR Jugoslavije nisi mogao čuti skandiranje "Jugoslavija", već isključivo "Srbija".. Čak naprotiv izviždali ste uvijek himnu vaših očeva i djelimično vaših djedova..Suvorov je napisao/la: ↑17 jun 2024, 10:15Ovdje smo svi otkad je nastao reprezentativni fudbal navijali za reprezentaciju koja je igra u Beogradu - Jugoslaviju, prvu, drugu, pa i trecu.Antikloc je napisao/la: ↑17 jun 2024, 06:06Bosanski pravoslavci nemaju svoje reprezentacije. Politika im ne da,da je formiraju. Reprezentaciju svoje zemlje Bosne ,opet iz politickih razloga niskog socijalno-obrazovnog nivoa stanovnistva uglavnom ne podrzavaju. Tako da najvise navijaju za reprezentaciju susjedne zemlje Srbije. Samo iz razloga sto je srpski narod vecinski narod u Srbiji,pa su im simpaticni. Srbija nije njihova reprezentacija ali je vole i navijaju za nju. To je legtimno i ja navijam za Italiju![]()
Srbija je nasljednik Jugoslavije i njenih rezultata i to FIFA i UEFA priznaju. Znaci mi i dalje navijamo za istu reprezentaciju kao i nasi ocevi, djedovi, pradjedovi.
To sto ste vi zrtvovali mir za vasih 23% i sto sad navijate za neku kvazi ekipu koja igra u Zenici, to je vas problem.
Kralju prave ti teren godinu dana i kako cujem mozda se probije pocetak PL a ti se uhvatio Velezovog. Da malo prodiskutujes i usmjeris kompleks na one sto vas prave ovcama
Zato sto je Srbija nasljednik Jugoslavije. Nekad se islo u Beograd da se gleda Dzajic, Susic, Bajevic, sad se ide da se gleda Vlahovic, Tadic i Mitrovic.zeljovolimte je napisao/la: ↑17 jun 2024, 10:52Zasto bi neko iz Banja Luke ili RS-a navijao za Srbiju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.