FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prelijepa gesta nasih igraca izbrisati pluseve http://w+w+w.s+o+u+r+c+e.b+a/clanak/4575591188959/sport/Divan%20gest:%20Ovako%20su%20se%20fudbaleri%20%C5%BDelje%20zahvalili%20vjernom%20navija%C4%8Du/?ref=najcitaniji" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
brate dovoljno je da jednu tacku stavis izmedju sou i rce... ne moras krstiti linkzeljocity je napisao/la:Prelijepa gesta nasih igraca izbrisati pluseve http://w+w+w.s+o+u+r+c+e.b+a/clanak/4575591188959/sport/Divan%20gest:%20Ovako%20su%20se%20fudbaleri%20%C5%BDelje%20zahvalili%20vjernom%20navija%C4%8Du/?ref=najcitaniji" onclick="window.open(this.href);return false;
sedmi pokusaj...
- invincible1921
- Kontakt:
sto se derbija tice iako je daleko imam osjecaj da je sad konacno dosao trenutak da ih razbijemo. Bez imalo omalovazavanja, previse su se puta provukli pogotovo na kosevu. Kup zadnji, pa 2-2, pa u ligi ove sezone realno bili smo bolji, a onaj 100ti bilo je bara bara et jbg presudilo na njihovu stranu. Zadnji na grb ligaski igrali su bunker i to je prvi i jedini put u svom zivotu od 23 godine da sam vidio da se neko na derbiju onako namjenski branio. Imam osjecaj kad bi sarajevo izaslo u nekim drugim dresovima da bi rutinski 3-0 to odradili
=\_1921_/=
To se mora na pocetku sezone vec uraditi, tj. odluciti koliko ce se naplacivati koja utakmica. Zasto? Zbog godisnjih karti gdje prvi ja koji je propustio svega nekoliko utakmicu u posljednjih pet godina vec se zalim sto su promjenili cijenu karti za ove posljednje utakmice. Ako bi se vec na pocetku sezone znale cijene svake utakmice, onda bi bilo uredu, ali mjenjati tako od utakmice do utakmice je krajnje neozbiljno. No sto se tice cenera za sjever, tu se slazem da je na trenutak previse (ne bas toliko da se treba ekstremno zaliti), cener bi bio uredu da je novi stadion ili da je barem to istok/zapad, ovako mnogi smatraju da ne dobiju dovoljno za ono sto su ulozili.bangara je napisao/la:Istina, sto se tice posjete protiv Celika, da nije bilo nesto puno raje, ali je po meni atmosfera i generalno raspolozenje na stadionu na visokom nivou. Sto se tice cijene karata mislim da bi sjever mogao biti jeftiniji, stavis 7, slabija utakmica 6, i radit promocije tipa ono 2 udje, 3. djaba, mada prvenstveno za vecu posjetu ti treba iskorak u Evropi, jer su ljudi navikli na dobre rezultate u ligi i kupu. Tada vjerujen, ne bi bilo ni problem naci generalnog sponzora, a ni nekog ko bi, ako nista, malo usminko stadion...
Sent from my RM-892
Nije isto kada ti dodje 2 milje i 5 milja.Sa sadasnjim cijenama prosjek karti 7.50 km.Sa cijenama od Jug 3 km i sjever 6km prosjek je 4.50 km.7,50 kmX 2000=15000,4.50 km X 5000=22500 km.Prosta racunica govori da itekako imaju razloga da spuste cijenu karata.Organizacija utakmice mximalno kosta 10 milja a i manje,zavisn od utakmice.Tarapana1 je napisao/la:E jbg,ne moze guzovace svaku tekmu,mislim da bi svi voljeli da je Jug 2km,sjever 4,zapad 7,al mora se od neceg platiti struja,obezbedzenje na utakmici i tako te stvari,a od tih karti ne bi sigurno..
- SarajlijaTM
Re: Odg: FK Željezničar
Spoji se na wifi, otvori chrome ili neki pretrazivac, otvorice ti se stranica da ukucas:zlatniljiljan89 je napisao/la:ovdje ljudi znaju samo tracati ko babe nekakve, a kada je u pitanju korisna informacija pojma nema nikozlatniljiljan89 je napisao/la:kako pristupiti internetu na stadionu? imam clansku
User name :ime i prezime (zajedno)
Password :bar kod na clsnskoj
Mada drug da si pazljivije pokusao ovo ti sve pise vec pri pokušaju spajanja i koliko ja znam net radi samo kad je tekma
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Klubu i navijačima treba da je bitan samo Olimpic i ništa više. Pobijediti moramo. Kako? Nebitno.
P.S. Kone su zaslužile da ih malo zezamo. Sami tražili i dobili ono što su tražili. Ne treba pretjerivati, jer stara narodna kaže: "Ko se zadnji smije najslađe se smije."
I dalje vjerujem da će nam kone napraviti špalir u predzadnjem kolu da pozdrave šampione.
P.S. Kone su zaslužile da ih malo zezamo. Sami tražili i dobili ono što su tražili. Ne treba pretjerivati, jer stara narodna kaže: "Ko se zadnji smije najslađe se smije."
I dalje vjerujem da će nam kone napraviti špalir u predzadnjem kolu da pozdrave šampione.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Re: Odg: FK Željezničar
Radi i kad nije tekma, ja sam se zatekao na Grbavici kad smo igrali revans kupa i tad je wireless regularno radioSarajlijaTM je napisao/la:Spoji se na wifi, otvori chrome ili neki pretrazivac, otvorice ti se stranica da ukucas:zlatniljiljan89 je napisao/la:ovdje ljudi znaju samo tracati ko babe nekakve, a kada je u pitanju korisna informacija pojma nema nikozlatniljiljan89 je napisao/la:kako pristupiti internetu na stadionu? imam clansku
User name :ime i prezime (zajedno)
Password :bar kod na clsnskoj
Mada drug da si pazljivije pokusao ovo ti sve pise vec pri pokušaju spajanja i koliko ja znam net radi samo kad je tekma

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- SarajlijaTM
Iskreno nisam ni probao spojiti mob na taj wifi, tako da ne znam, ali sam vidio kako se konektuje i to je to
predstoji nam mozda i najteza utakmica do kraja.
Nakon rutinske pobjede, dobro planirati, iduca stanica Otoka i mali gradski derbi.
Zaustaviti Gojaka koji im jedini igra i oni su nasi.
Ako TT bude na svom nivou kao i Jamak, mislim da bi trebali do pobjede.
Zaustaviti Gojaka koji im jedini igra i oni su nasi.
Ako TT bude na svom nivou kao i Jamak, mislim da bi trebali do pobjede.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
nadam se da necezlatandr je napisao/la:Hoce li Svraka igrati protiv Olimpica?

Bolje da sjedi na klupi , panj!zlatandr je napisao/la:Hoce li Svraka igrati protiv Olimpica?
Bez njega igramo 40% bolje!
Iako je sve skupa jako interesantno,praviti kalkulacije,povezano je nekoliko ekipa koje se bore i svako kolo moze da se desi neko iznenadjenje.To daje draz ovom prvenstvu.Moramo gledati samo sebe iz utakmice u utakmicu.Ne zavisi od nas vise nista,sada se svi gledamo i uporedjujemo.Zato je bitno da mi probamo biti maksimalni na svakoj narednoj utakmici.
Mislim da nam je evropa zagarantovana sa proslim kolom.Onaj koji nas je mogao ugroziti za tu poziciju sada ima 9 bodova manje,i tesko je da se to u pet kola moze poremetiti.Celik bi mozda mogao kroz kup to malo promijeniti,medjutim,sumnjam da oni mogu dobiti licencu.
Olimpic je nasa prva stanica ,a ta ekipa maltene odredjuje svima tok prvenstva.Oko njihovih utakmica sa nama i nasim konkurentima se mogu mnoge stvari promijeniti.Ovo odigrano kolo nam je skoro maksimalno islo na ruku.Vec iduce kolo moze se ocekivati da sva tri konkurenta uzme svoje bodove,a mi to moramo izvojevati na najtezi nacin,protiv najtezeg protivnika.
Malo sam ohrabreniji vezano za nas sastav.Dobili smo na svjezini i na ponekoj poziciji.Meni B.Colic izgleda definitivno spreman za 90 minuta.Nema veze da li ce on biti u prvom sastavu,ali je dobro da on na terenu pokazuje da fizicki moze biti u prvih 11,sada je do Dine kako on to percipira,trenira ga svaki dan i moze ocijeniti najbolje njegovu formu.No dobili smo igraca na vaznoj poziciji koju smo krpili.Dedic je novi igrac koji je svjez i spreman za dokazivanje,a ima i kapacitet da bude u uzoj konkurenciji,cak i ako ne bude u prvih 11.To je opet nova poboljsana pozicija koju smo krpili,a da ne spominjem Kvesica,koji lagano ulazi u svoj tempo,iako on ne moze biti totalno konkurentan.Svakako da je i ta cinjenica ohrabrujuca.
To nas dovodi i do ubojitijih krilnih pozicija,gdje sa Stanicem i Bucanom,uz Selimovica,zavisno od kombinacije u Dininom izboru,dobijamo dosta na krilnoj brzini i prodornosti.To se odmah vidjelo na zadnjoj utakmici.Odmah je lakse i Ari Hodzicu,a i veznjaci koji kroje igru imaju odmah poboljsanu komunikaciju prema naprijed.Lakse je uz brza krila igrati prema naprijed.
Sada malo kada pogledam konkretno vezni red,ostaje da "visi" Svraka.U slucaju zdravih i spremnih Zolotica i Tomica,uz kreatora Jamaka,ne znam kako poklopiti poziciju Svrake,koji je inace zbog toga i "sklonjen" na krilo,da bi bio u sastavu.No,ne bi bilo logike postavljati sada Svraku na krilo,kada imamo na toj poziciji sada konkretnija i brza ,logicnija rjesenja.Svraka bi trebao da se vrati centralno,i vjerovatno ce se to desiti zbog eventualnog neigranja Tomica.
Treba ocekivati i skoriji povratak Hasanovica,koji je svakako konkurentan za prvi sastav,i onda se desava da uz malog Sadikovica,opet imamo onaj broj veznih igraca,da ne brinemo vise ni oko tog pitanja.Svi konkurentni,pa se nadati da ce biti zestoka borba za te centralne pozicije.Raduje me to,jer onda ce i trening biti ozbiljniji,pristup tih igraca zbog konkurentnosti,morace biti zustriji i jaci.To smo cekali dugo vremena.
Sve u svemu,nazire se opet neka logicna ekipa,sada vec mnogo spremnija nego na pocetku ovog dijela prvenstva.Raduje to zbog vaznih susreta koji trebaju da se dese.Mi moramo ici hrabro i krenuti na sve ili nista.Mislim da imamo evropu,a vec utakmica protiv Olimpica moze nam dati dobar putokaz da mogucnosti i prema najvisem mjestu.Bice mnogo zanimljivo.Samo hrabro!
Mislim da nam je evropa zagarantovana sa proslim kolom.Onaj koji nas je mogao ugroziti za tu poziciju sada ima 9 bodova manje,i tesko je da se to u pet kola moze poremetiti.Celik bi mozda mogao kroz kup to malo promijeniti,medjutim,sumnjam da oni mogu dobiti licencu.
Olimpic je nasa prva stanica ,a ta ekipa maltene odredjuje svima tok prvenstva.Oko njihovih utakmica sa nama i nasim konkurentima se mogu mnoge stvari promijeniti.Ovo odigrano kolo nam je skoro maksimalno islo na ruku.Vec iduce kolo moze se ocekivati da sva tri konkurenta uzme svoje bodove,a mi to moramo izvojevati na najtezi nacin,protiv najtezeg protivnika.
Malo sam ohrabreniji vezano za nas sastav.Dobili smo na svjezini i na ponekoj poziciji.Meni B.Colic izgleda definitivno spreman za 90 minuta.Nema veze da li ce on biti u prvom sastavu,ali je dobro da on na terenu pokazuje da fizicki moze biti u prvih 11,sada je do Dine kako on to percipira,trenira ga svaki dan i moze ocijeniti najbolje njegovu formu.No dobili smo igraca na vaznoj poziciji koju smo krpili.Dedic je novi igrac koji je svjez i spreman za dokazivanje,a ima i kapacitet da bude u uzoj konkurenciji,cak i ako ne bude u prvih 11.To je opet nova poboljsana pozicija koju smo krpili,a da ne spominjem Kvesica,koji lagano ulazi u svoj tempo,iako on ne moze biti totalno konkurentan.Svakako da je i ta cinjenica ohrabrujuca.
To nas dovodi i do ubojitijih krilnih pozicija,gdje sa Stanicem i Bucanom,uz Selimovica,zavisno od kombinacije u Dininom izboru,dobijamo dosta na krilnoj brzini i prodornosti.To se odmah vidjelo na zadnjoj utakmici.Odmah je lakse i Ari Hodzicu,a i veznjaci koji kroje igru imaju odmah poboljsanu komunikaciju prema naprijed.Lakse je uz brza krila igrati prema naprijed.
Sada malo kada pogledam konkretno vezni red,ostaje da "visi" Svraka.U slucaju zdravih i spremnih Zolotica i Tomica,uz kreatora Jamaka,ne znam kako poklopiti poziciju Svrake,koji je inace zbog toga i "sklonjen" na krilo,da bi bio u sastavu.No,ne bi bilo logike postavljati sada Svraku na krilo,kada imamo na toj poziciji sada konkretnija i brza ,logicnija rjesenja.Svraka bi trebao da se vrati centralno,i vjerovatno ce se to desiti zbog eventualnog neigranja Tomica.
Treba ocekivati i skoriji povratak Hasanovica,koji je svakako konkurentan za prvi sastav,i onda se desava da uz malog Sadikovica,opet imamo onaj broj veznih igraca,da ne brinemo vise ni oko tog pitanja.Svi konkurentni,pa se nadati da ce biti zestoka borba za te centralne pozicije.Raduje me to,jer onda ce i trening biti ozbiljniji,pristup tih igraca zbog konkurentnosti,morace biti zustriji i jaci.To smo cekali dugo vremena.
Sve u svemu,nazire se opet neka logicna ekipa,sada vec mnogo spremnija nego na pocetku ovog dijela prvenstva.Raduje to zbog vaznih susreta koji trebaju da se dese.Mi moramo ici hrabro i krenuti na sve ili nista.Mislim da imamo evropu,a vec utakmica protiv Olimpica moze nam dati dobar putokaz da mogucnosti i prema najvisem mjestu.Bice mnogo zanimljivo.Samo hrabro!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ne znam zasto neki forsiraju to da Svraka "mora" igrati u prvih jedanaest. On po meni trenutno nema mjesta ni na krilu, ni u sredini. Jamak, Zolotic, Tomic, to je nasa najjaca sredina, i ovdje Svraku mogu zamisliti samo ako Tomic ne bdue igrao zbog povrede.
FKŽ !
Dobro si to reko sve, samo sto mislim da je Hasanovic trenutno spremniji i bolji od Zole
Ne forsiraju to "neki",jer "neki" ne odredjuju sastav ,vec strucni stab.Struka se izgleda slozila da Svraka mora i treba biti u sastavu,pa makar i sklonjen sa svoje pozicije.TeaM87 je napisao/la:Ne znam zasto neki forsiraju to da Svraka "mora" igrati u prvih jedanaest. On po meni trenutno nema mjesta ni na krilu, ni u sredini. Jamak, Zolotic, Tomic, to je nasa najjaca sredina, i ovdje Svraku mogu zamisliti samo ako Tomic ne bdue igrao zbog povrede.
Inace,bez obzira na njegovu trenutnu formu i eventualno htijenje,Svraka je igrac koji je realno i konkurentan.Ne smijemo zaboraviti da je nasa struka kroz ovaj niz sezona nerijetko zrtvovala neke do tada krucijalno vazne vezne igrace,bas na poziciju lijevog krila.Bio sam mnogo protiv samih odluka da Zeba ode lijevo,jer je on bio igrac koji igra lopte i koji je trebao da sa sredine mnoge stvari rjesava.On je tada bio sklonjen u stranu,Bekric sklonjen na klupu,a centralno se davao prostor Jamaku.Sezonu prije titulu nam je na toj centralnoj poziciji donio bas Zeba,ili kup,ako vec ne titulu.A sezonu prije toga,taj je bio Bekric. Onda su obojica bili u timu,a obojica sklonjeni prakticno iz igre,a prostor se davao Jamaku,sto je meni bilo tada totalno nelogicno.Ubio u pojam nas sef te igrace.Tako su i otjerani.
Sada se to isto desava sa Svrakom.Cinjenica je da Svraka ,onaj stari Svraka,moze mnogo doprinijeti igri,svojom motorikom,ali i ulazom iz drugog plana da poentira,sto je njegova velika snaga.No sada nema tu mogucnost,iako i sada se desi da poentira.Ali nije to vise to.Kako njega sada ubaciti u tim,pored Zole,Tome,Hasanovica,Jamaka u taj centralni dio,kada nam krila sada dobijaju na svojoj snazi opet,to je opet vezano za struku.Jer struka namece ta svoja rjesenja,ne namecemo mi.Da se mi pitamo,siguran sam da bi svi imali prilicno oprecna misljenja pojedinacno o svakom igracu.Sto je sasvim normalno.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Osima zaboljela glava zbog Adilagića, Halepa i Islama
Banda opet na djelu!
Izvor: sportsport.ba
Legendarni Ivica Osim razočaran je ponašanjem tri člana Izvršnog odbora, Ibrahima Adilagića, Amera Halepa i Senada Islama koji su pokušali blokirati donošenje odluke za koju su bili preostali članovi iz sva tri konstitutivna naroda. Osim je kako sam kaže u razgovoru za Dnevni Avaz sjednicu posmatrao sa mučninom u želucu. Nakon iste nije mogao ni spavati i bez dlake na jeziku je iznio svoj stav o ljudima koji ne po prvi put pokušavaju opstruirati donošenje odluka na sjednici IO.
"Desilo se to da me od ovih što blokiraju odluke zaboljela glava, nisam mogao ni spavati. Umjesto da pričamo o Brazilu i uživamo u uspjehu, mi vodimo nepotrebne rasprave o glupostima. Šta bi tek bilo da se nismo plasirali na Mundijal. Sve bi rasturili, a Savez bi se odavno raspao," za Dnevni Avaz izjavio je Ivica Osim i dodao:
"Postoje ljudi kojima se ne sviđa ništa, a koji zapravo ni sami ne znaju šta hoće. Znaju samo šta neće, a neće ništa osim onog što ide njma u korist. O čemu god da se priča nastaje problem. Pravili su problem kada se raspravljalo o tome gdje će biti izgrađeni mini tereni, jer svako od njih ignorira opći i gleda lični interes i nastoji ih graditi u svojoj mahali. Bio je problem i u vezi sa organizacionom strukturom, jer su nastojali mijenjati pravila kako bi zapošljavali svoje kadrove. Sada je problem što je izvještaj u plusu, a oni to nisu znali. Gluposti, zato me zaboljela glava," riječi su Osima.
Novinar Dnevnog Avaza pitao je Osima šta je uzrok ovakvih dešavanja u Izvršnom odboru N/FS BiH i pozadina svega.
"Ne znam, ali je ružno. Begić, Baković, ja i još neki prosimo pare. Cjenkamo se sa sponzorima kao da smo na pijaci, kako bismo Savezu i reprezentaciji osigurali koji dinar i onda se na kraju nađe neko ko bude nezadovoljan, jer misli da je moglo više. Prave budalama i nas koji pregovaramo o ugovorima i stručne komisije Saveza koje su iza nas. Ne vjeruju nikome, a oni sami ni ne pomišljaju da makar dogovore razgovor sa mogućim sponzorom, a ne da osiguraju neke pare," kaže Osim i dodaje:
"Ti ljudi ne shvataju da im treba biti čast što su u IO, ali da to podrazumijeva i odgovornost i obavezu. Oni bi samo da uživaju u beneficijama, ali da ne rade ništa. Da uzimaju, ali da ne daju. Prvi su kada treba uzeti dnevnicu. Nedavno je jedan od njih rekao da je u Savez došao kako bi putovao i družio se sa reprezentativcima, ali da mu mi to ne damo. U IO sjede većinom dobronamjerni ljudi, ali ima i drugačijih," rekao je Osim.
Banda opet na djelu!
Izvor: sportsport.ba
Legendarni Ivica Osim razočaran je ponašanjem tri člana Izvršnog odbora, Ibrahima Adilagića, Amera Halepa i Senada Islama koji su pokušali blokirati donošenje odluke za koju su bili preostali članovi iz sva tri konstitutivna naroda. Osim je kako sam kaže u razgovoru za Dnevni Avaz sjednicu posmatrao sa mučninom u želucu. Nakon iste nije mogao ni spavati i bez dlake na jeziku je iznio svoj stav o ljudima koji ne po prvi put pokušavaju opstruirati donošenje odluka na sjednici IO.
"Desilo se to da me od ovih što blokiraju odluke zaboljela glava, nisam mogao ni spavati. Umjesto da pričamo o Brazilu i uživamo u uspjehu, mi vodimo nepotrebne rasprave o glupostima. Šta bi tek bilo da se nismo plasirali na Mundijal. Sve bi rasturili, a Savez bi se odavno raspao," za Dnevni Avaz izjavio je Ivica Osim i dodao:
"Postoje ljudi kojima se ne sviđa ništa, a koji zapravo ni sami ne znaju šta hoće. Znaju samo šta neće, a neće ništa osim onog što ide njma u korist. O čemu god da se priča nastaje problem. Pravili su problem kada se raspravljalo o tome gdje će biti izgrađeni mini tereni, jer svako od njih ignorira opći i gleda lični interes i nastoji ih graditi u svojoj mahali. Bio je problem i u vezi sa organizacionom strukturom, jer su nastojali mijenjati pravila kako bi zapošljavali svoje kadrove. Sada je problem što je izvještaj u plusu, a oni to nisu znali. Gluposti, zato me zaboljela glava," riječi su Osima.
Novinar Dnevnog Avaza pitao je Osima šta je uzrok ovakvih dešavanja u Izvršnom odboru N/FS BiH i pozadina svega.
"Ne znam, ali je ružno. Begić, Baković, ja i još neki prosimo pare. Cjenkamo se sa sponzorima kao da smo na pijaci, kako bismo Savezu i reprezentaciji osigurali koji dinar i onda se na kraju nađe neko ko bude nezadovoljan, jer misli da je moglo više. Prave budalama i nas koji pregovaramo o ugovorima i stručne komisije Saveza koje su iza nas. Ne vjeruju nikome, a oni sami ni ne pomišljaju da makar dogovore razgovor sa mogućim sponzorom, a ne da osiguraju neke pare," kaže Osim i dodaje:
"Ti ljudi ne shvataju da im treba biti čast što su u IO, ali da to podrazumijeva i odgovornost i obavezu. Oni bi samo da uživaju u beneficijama, ali da ne rade ništa. Da uzimaju, ali da ne daju. Prvi su kada treba uzeti dnevnicu. Nedavno je jedan od njih rekao da je u Savez došao kako bi putovao i družio se sa reprezentativcima, ali da mu mi to ne damo. U IO sjede većinom dobronamjerni ljudi, ali ima i drugačijih," rekao je Osim.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 07 apr 2014, 12:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Bokačo, sa mnogo toga se slažem sa tobom. Znaš i sam da sam o Svraki govorio pozitivno, kada nije bio ni blizu reprezentacije. Kada su ga i onda mnogi pljuvali, jer nisu vidjeli njegov potencijal (pluća), u međuvremenu se dosta toga izdešavalo sa ovim momkom, ali je on i dalje naš kapiten i treći strijelac ekipe. Svraka u bitnim utakmicama zna biti veoma bitan. Trebam li spominjati neke ranije tekme, kada ih je upravo Svraka svojim potezima riješavao (Borac, Široki..). Nije mu bio primarni cilj davanje golova, a on ih je davao kao zadnji vezni.
Znamo da je prvo Zeba, a potom Bekrić žrtvovan na krilu, sada se to dešava sa Svrakom. Zašto je to tako ja ne znam, ali ljudi od struke valjda nešto znaju.
Mnogi su kritikovali Adilovića, a on mi je uvijek ili skoro uvijek igrao odlično, bez obzira dao ili nedao gol. Raja u zadnje vrijeme proziva i Selima, a nama je Selim od odlaska Bešlije naše najbolje krilo. Ne zato što daje odlučujuće golove, nego zato što je veoma odgovoran i uvijek, ali baš uvijek zatvara svoju stranu i pomaže beku. Meni se sviđa kako igra Bajić (odličan šut, savršen centaršut iz prekida), ali mu je defanziva, da ne kažem odgovornost u igri slabija strana. Zašto mislite što je Stana postao igrač. Zbog odgovornosti - moje mišljenje i ništa drugo. Odavno htjedoh napisati, što zamjeram Tomiću, ali znam da ćeme raja napasti, jer je Tomić jedan od ključnih igrača u našoj igri. Jedna od Tominih grešaka je sporo oslobađanje od lopte. Previše je carini. Možda griješim. nekada je i treba cariniti, ali je to njegova najveća mana.
Odužih. Oprostite.
Znamo da je prvo Zeba, a potom Bekrić žrtvovan na krilu, sada se to dešava sa Svrakom. Zašto je to tako ja ne znam, ali ljudi od struke valjda nešto znaju.
Mnogi su kritikovali Adilovića, a on mi je uvijek ili skoro uvijek igrao odlično, bez obzira dao ili nedao gol. Raja u zadnje vrijeme proziva i Selima, a nama je Selim od odlaska Bešlije naše najbolje krilo. Ne zato što daje odlučujuće golove, nego zato što je veoma odgovoran i uvijek, ali baš uvijek zatvara svoju stranu i pomaže beku. Meni se sviđa kako igra Bajić (odličan šut, savršen centaršut iz prekida), ali mu je defanziva, da ne kažem odgovornost u igri slabija strana. Zašto mislite što je Stana postao igrač. Zbog odgovornosti - moje mišljenje i ništa drugo. Odavno htjedoh napisati, što zamjeram Tomiću, ali znam da ćeme raja napasti, jer je Tomić jedan od ključnih igrača u našoj igri. Jedna od Tominih grešaka je sporo oslobađanje od lopte. Previše je carini. Možda griješim. nekada je i treba cariniti, ali je to njegova najveća mana.
Odužih. Oprostite.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], itatabisine, mavi, perodeformero i 46 gostiju.