nek ovi daju Amara, mi ćemo dati Husrefa da mu po kafu idesviunapad1010 je napisao/la: ↑01 dec 2019, 09:37Pitari spas bi vam bio pogurati Usrefa na upražnjenu selektorsku poziciju.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Za tebe je Husref Sarajevo klošarčiću naduvani!Denchi je napisao/la: ↑01 dec 2019, 09:51nek ovi daju Amara, mi ćemo dati Husrefa da mu po kafu idesviunapad1010 je napisao/la: ↑01 dec 2019, 09:37Pitari spas bi vam bio pogurati Usrefa na upražnjenu selektorsku poziciju.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Čim neko loše odigra odma kae guro ga Hus na zadnjeg veznog

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Haha, ja ba.
Da je u pitanju Makelele tako bi govorili. Stručnjaci.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
-
- Kontakt:
Imate šansu bas. Usref se kao zvezdaš i čovjek rodom iz Janje uklapa i u to da selektor treba da bude predložen od ovih iz rs.Denchi je napisao/la: ↑01 dec 2019, 09:51nek ovi daju Amara, mi ćemo dati Husrefa da mu po kafu idesviunapad1010 je napisao/la: ↑01 dec 2019, 09:37Pitari spas bi vam bio pogurati Usrefa na upražnjenu selektorsku poziciju.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Usput da se Rahmanoviću sjetim najmilijih, živih i mrtvih i ženskog roda, seljačić se promangupisao u dresu Sarajeva pa sinoć ko kabadahija našim igracima psuje djecu i porodicu, dno dna, mrtva seljačina u rangu sa četnikom Bilbijom

MIHAJLOVIĆ !
Jel fakat tako psovo samo pitam.
Nema dres veze s tim, takav bi bio bio i da u GOŠK-u igra.
Jednostavno klošar neodgojeni.
Ali kao takav perfektno se uklapa u sliku navijača bordo diva.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Jesu legli milioni zagoje, mi još čekamo u strahu ovdje. Sine možeš misliti cifre, transakcija 6 mjeseci traje 

A jes los onaj Zrinjski ybte....
Čekamo izvještaj iz lobanje B. Isovića, "znate mi smo zapravo pobjedili"
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma ne, to jedino vama mogu foru prodavati da su uplatili na vrijeme, a nisu

Mi smo posteno izgubili, zahvaljujuci nasem varalici na klupi... Odnosno vasem krimosu, koji ke bas dobro izyebao Husrefa jos mu se i ruga... A nas idiot na kafu sa njim ode

šta ima nesportskoga u transparentima juče?
a što sere delegat , kaznit će nas za transparente na derbiju upućene jedni drugima
o ti hebem mamaru banjalučku
**** jedne 18 žutih 2 crvena pa da su naoružani igrali ne bi ih toliko dobili
kakvo klanje
a što sere delegat , kaznit će nas za transparente na derbiju upućene jedni drugima
o ti hebem mamaru banjalučku
**** jedne 18 žutih 2 crvena pa da su naoružani igrali ne bi ih toliko dobili
kakvo klanje
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 01 dec 2019, 11:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: TylerBurey i 7 gostiju.