miky_hz je napisao/la:I malo je apsurdno ako cemo pustati i Krstu i Benku..Mislio sam da su prosla ta vremena kada smo mjenjali ekipu preko noci,to nam je godinama najveca rak rana bila i zbog toga unazad i nismo imali rezultat cim smo uspijeli ostaviti ekipu i rezultati su automatski dosli.Nikako mi se nesvidja sto pustamo dva statisticki gledano najbolja ofanzivca,a opet da idemo na titulu.Da ulazimo u nastavak od 13 kola sa necim skroz novim,realno premalo je vremena za uigravanje ok duga je pauza i to ali nije to ni blizu toga kada pocne prvenstvo.Neznam kako oni vide to,ali ovako je to skroz nerezonski potez.
I zao mi Benkare cisto radi liste strijelaca jel bi 20+ prekucao debelo
Pa eto, ovdje bi neki prodali cijeli tim ili poslali na posudbu nako reda radi jel, a nama ce upravo dosta igraca trebati u nastavku sezone.
Evo vec sada protiv Travnika mozemo izgubiti "pola tima" samo zbog kartona za utakmicu protiv listice, dodaj tu jos i povrijede.
Sta ce onda samo biti poslije utakmice u listici bog sami zna, ko ce imati pravo nastupa u nastavku sezone protiv Zrinjskog + kup utakmice?
Benko koji je nas najkorisniji igrac odlazi, a mi zelimo titulu i kup ove sezone
Ali eto dolazi nam ovaj Cezar nadam se da ce biti dobar.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase