Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
To je to,Arsenal je fin klub ali nikako da legende novih generacija zadrze.Bergkamp,Henry,sad i Cesc.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Odlaskom Cesca nastala je velika šupljina, uprava Arsenala će morati duboko zavući džep kako bi se našla realna zamjena. Prema medijima spominjemo se u kontekstu sa Jadsonom, Matom i Parkerom istina sve trojica su izvrsni igrači, ali moja želja je Juan Mata koji blista u Primeri. Wenger bi od njega napravio jednog od najboljih igrača, jer znamo svi njegovu politiku.
Što se tiče Ebouea, nek' mu je sretno u nastavku karijere !
Što se tiče Ebouea, nek' mu je sretno u nastavku karijere !

"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
3:1UK_Gee je napisao/la:Kakve su vaše prognoze za večerašnji meč ?![]()
Ja mislim da će biti 1-0 ili 2-1 !
gol dobivamo iz prekida.
LEGENDE? svaka cast Cescu al on nemoze u istu rjecenicu sa Henryem i Bergkampom!LudLo 4 je napisao/la:To je to,Arsenal je fin klub ali nikako da legende novih generacija zadrze.Bergkamp,Henry,sad i Cesc.
Joj ovaj UK-Gee mi je jako poznat. Već sam negdje vidjeo taj stil pisanja. 

- Megamon
- Kontakt:
da nije onaj neki tm-ovac nesto tako je is'o nickBosco je napisao/la:Joj ovaj UK-Gee mi je jako poznat. Već sam negdje vidjeo taj stil pisanja.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Vidis da su legende pod italicom[/i nisam mislio legenda u pravom smislu.Svejedno bio vam je no1 igrac 

||| FKZeljeznicar |||
Drugi forum ili...? 
@Megamon
Misliš KB-TM87 ? Ma nee, ovaj avatar te podsjeća na njega pošto ga je i on koristio. Ja odavno pratim ovaj forum i ovu temu pa sam upoznat sa svima vama.

@Megamon
Misliš KB-TM87 ? Ma nee, ovaj avatar te podsjeća na njega pošto ga je i on koristio. Ja odavno pratim ovaj forum i ovu temu pa sam upoznat sa svima vama.

"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
Ako veceras dobro "zatvorimo" Di Natalea, nema gola. Mislim da nemaju drugog igraca koji bi nam mogao praviti dodatnu opasnost. Ako nas bude htjelo, i na pocektu meca postignemo gol, 3-0 je minimalac s kojim se vracaju u Udine.
Izdržati, to je temelj vrline!
hehe postoje neke sumnje i kod meneBosco je napisao/la:Joj ovaj UK-Gee mi je jako poznat. Već sam negdje vidjeo taj stil pisanja.

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
A ako ne postignemo u prvih 15min. ?Faraon iz Visokog je napisao/la:Ako damo gol u prvih 10-15 min,gotovi su
I tada su gotovi.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
2-0 ondaEdin.- je napisao/la:A ako ne postignemo u prvih 15min. ?Faraon iz Visokog je napisao/la:Ako damo gol u prvih 10-15 min,gotovi su

Rođen s tobom da budem
Ja uopšte nisam toliko samouvjeren ali se nadam da će momci iz nekog revolta odigrati nezaboravnu utakmicu i makar nas na kratko obradovati.
Kakav Udinese, smijesna je to ekipa.Bosco je napisao/la:Ja uopšte nisam toliko samouvjeren ali se nadam da će momci iz nekog revolta odigrati nezaboravnu utakmicu i makar nas na kratko obradovati.
Zivi bili pa vidjeli.
kakis opasno druze al hajd nek ti budeSir Matt je napisao/la:Barton ima upalu medvjedoće , svjesni smo toga , ali opet to što je uradio nije vrijedno crvenog . Čisto gurkanje sa protivnikom je koliko znam žuti karton a nerijetko zna se desit da niko ne dobije ništa . Međutim , Gervinho mislim ne bi dobio ništa jer nije započeo ali je sijevnula šaka pa se to automatski kažnjava isključenjem te naravno dodatnom suspenzijom . Čist primjer Bartonovog nezadovljstva protivničkim potezom možeš potražit u drugim igračima . Jedan frišak primjer je kada su Rio i Vidić odradili par serija za biceps sa Torresom nakon što je simulirao penal . To nije ništa i nije prvi put . Stvorio se hype jer Barton što god da uradi smatra se duplo gorim činom pa po defaultu treba dobit maksimalno-oštru kaznu . Reću ti jednu stvar prika , kad Gatusso dosad nije izbačen iz fudbala onda nemoj očekivat da će ljudi protjerat novopečenog problema u svijetu fudbala jer je takoreći uništio Arsenal u dva prethodna dvoboja .Arnelinho je napisao/la: Što se Bartona tiče-valjda je svako udaranje igrača =crveni karton, a koliko vidim on ga je zgrabio za majcu ,pokušavši ga podići-kao da je to njegov pos'oTo je vrijedno suspenzije i naravno osude tog plitkog mozga, ako ga uopće i ima.
Ono što je Barton uradio dok je Gervinho bio na travi je itekako za crveni-na isti način je njegova šaka poletjela prema Gervinhu.Sir Matt je napisao/la:Barton ima upalu medvjedoće , svjesni smo toga , ali opet to što je uradio nije vrijedno crvenog . Čisto gurkanje sa protivnikom je koliko znam žuti karton a nerijetko zna se desit da niko ne dobije ništa . Međutim , Gervinho mislim ne bi dobio ništa jer nije započeo ali je sijevnula šaka pa se to automatski kažnjava isključenjem te naravno dodatnom suspenzijom . Čist primjer Bartonovog nezadovljstva protivničkim potezom možeš potražit u drugim igračima . Jedan frišak primjer je kada su Rio i Vidić odradili par serija za biceps sa Torresom nakon što je simulirao penal . To nije ništa i nije prvi put . Stvorio se hype jer Barton što god da uradi smatra se duplo gorim činom pa po defaultu treba dobit maksimalno-oštru kaznu . Reću ti jednu stvar prika , kad Gatusso dosad nije izbačen iz fudbala onda nemoj očekivat da će ljudi protjerat novopečenog problema u svijetu fudbala jer je takoreći uništio Arsenal u dva prethodna dvoboja .Arnelinho je napisao/la: Što se Bartona tiče-valjda je svako udaranje igrača =crveni karton, a koliko vidim on ga je zgrabio za majcu ,pokušavši ga podići-kao da je to njegov pos'oTo je vrijedno suspenzije i naravno osude tog plitkog mozga, ako ga uopće i ima.
Što se usporedbe tiče, Genaro je fajter a ne provokator, al' svejedno ne opravdavam i zaslužuje progon, isto kao i bilo ko drugi koji pravi faulove, provocira ili na neki drugi način izvlači živce protivniku a da to nije u žaru borbe za loptu ( i tada nek' se mani orale, da mu majka ne bi dobila jedan oralni

Materazi,Genaro,Barton sve je to isti šljam, prljavi igrači,koji ne shvataju poentu fudbala.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Trebalo bi biti sigurna pobeda Arsenala, nema Udinese kvalitet da izbaci Arsenal 

Zadnja izmjena: Sasha L.F.C., dana/u 16 avg 2011, 19:56, ukupno mijenjano 2 puta.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Udinese je ostao bez dva glavna igrača Alexis (Barca) i Inler (Napoli), dakle mnogo su oštećeni. Jedinu prijetnju nam predstavlja iskusni napadač Di Natale koji će biti velika prijetnja večeras našoj odbrani. Baš me zanima kako će večeras odigrati naš sastav bez Cesca i Nasrija, i nadam se debiju Chamberlaina koji me neodoljivo podsjeća na Thea.
btw. Evo izašlo je prvih XI prema izvoru Champions League:
Arsenal: Szczęsny; Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs; Rosický, Walcott, Ramsey, Song; Gervinho & Chamakh.
Udinese: Handanovic; Isla, Larangeira, Agyemang-Badu, Neuton; Benatia, Asamoah, Ekstrand, Pinzi; Di Natale & Armero

Arsenal: Szczęsny; Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs; Rosický, Walcott, Ramsey, Song; Gervinho & Chamakh.
Udinese: Handanovic; Isla, Larangeira, Agyemang-Badu, Neuton; Benatia, Asamoah, Ekstrand, Pinzi; Di Natale & Armero
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
Otišao je i stub odbrane ,Zapata.Tako da su im sad ostali tek golobradi igrači uz par iskusnijih, ali nikad dokazanih na većom levelu.UK_Gee je napisao/la:Udinese je ostao bez dva glavna igrača Alexis (Barca) i Inler (Napoli), dakle mnogo su oštećeni. Jedinu prijetnju nam predstavlja iskusni napadač Di Natale koji će biti velika prijetnja večeras našoj odbrani. Baš me zanima kako će večeras odigrati naš sastav bez Cesca i Nasrija, i nadam se debiju Chamberlaina koji me neodoljivo podsjeća na Thea.![]()

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
- Sir Matt
- Kontakt:
Vidim tvoji argumetni ni u telefonski imenik ne bi mogli stat' . Većina vas ima Pajin sindrom . U stanju ste reć da neko priča sranja a nemate naviku priložit neki dokaz . Budi drugačiji , budi svoj , možeš ti to prika . Možda se pospem lugom ako mi ponudiš racionalan odgovor zbog čega moj post nema smisla ....cala je napisao/la: kakis opasno druze al hajd nek ti bude
Zadnja izmjena: Sir Matt, dana/u 16 avg 2011, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.