NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Steta veceras sam navijo za vas ali ipak nista jbg sretno do kraja valjda ce te ostati u PL. 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
sreca pa ima goskDevilS je napisao/la:Steta veceras sam navijo za vas ali ipak nista jbg sretno do kraja valjda ce te ostati u PL.
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
kvota, vidim najavljivao si crveni, al ovo je treca utakmica u nizu protiv zelje gdje je sasvim normalno sudjenje, prije toga je bila ona gdje tvrdite da je bio penal. nadam se da ces pred iducu utakmicu vise pricati o igri i igracima, a manje o sudjenju jer su ove zadnje 3 utakmice dokaz da nema nikakve potrebe za tim. svaka greska u korist zelje se uveca 100 puta, a one protiv zelje rijetko ko vidi. vise fudbala, druze, manje teorija zavjere i vjeruj samo svojim ocima!
a zvijezdi zelim da izbori evropu iduce sezone! pozdrav i cestitke za veceras.
Sasa Kajkut pitarima tabut!
posteno druze veceras bar po meni fer i korektna igra sudija odradio dobro poso...SB90 je napisao/la:kvota, vidim najavljivao si crveni, al ovo je treca utakmica u nizu protiv zelje gdje je sasvim normalno sudjenje, prije toga je bila ona gdje tvrdite da je bio penal. nadam se da ces pred iducu utakmicu vise pricati o igri i igracima, a manje o sudjenju jer su ove zadnje 3 utakmice dokaz da nema nikakve potrebe za tim. svaka greska u korist zelje se uveca 100 puta, a one protiv zelje rijetko ko vidi. vise fudbala, druze, manje teorija zavjere i vjeruj samo svojim ocima!
nama puno srece da izborimo opstanak, kao i zelji da osvoji titulu...ha ya
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Dobra Zvijezda pravo veceras, posebno prvo poluvrijeme. Napatili ste nas do samog kraja
Provukli smo se nekako, ali i da ste uzeli bod nebi bilo nezasluženo.
Saviću se skandiralo poslije tekme, a lik nam zabio gol.

valda u nastavku budemo imali vise srece,savic nije proslavio goBonus je napisao/la:Dobra Zvijezda pravo veceras, posebno prvo poluvrijeme. Napatili ste nas do samog kraja![]()

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Očekivan poraz od prosječnog Želje.Bilo bi glupo nakon toliko novaca uloženih da izborimo opstanak na račun loših rezultata Goska i otpisane Gradine.U svim segmentima zaslužujemo gornji dio tabele ali na terenu to i treba dokazati.Ja sam pisao da iz prva tri kola dobro bi bilo četiri boda izvući.Mislim da u gostima nemamo ekipu za osvajanje bodova,pa i protiv Gradine.Sve domaće moramo dobiti ko god da dođe,nema kalkulisanja.Vidite,ekipe iz dna-Radnik razvali ekipu iz vrha-Široki,Odović ima vrlo težak domaći zadatak,valjda ga zna rijesiti.
solidna igra, nešto je i navijača pristiglo, lijepo je bilo vidjeti sve to
dobro je pa ste došli da se nadigravate...
sretno vam dalje

sretno vam dalje

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Po meni seSavić večeras pravo šupački ponio.Umjesto da ode do one grupice promrzlih naših navijača on pozdravlja Zeljine,zaboravlja da je iz Zvijezde otišao u Zelju i da je igrama za Želju krvničke startove imao na nasim igračima i da se svakom Zeljinom pogotku protiv Zvijezde radovao sa Manijacima.ebo ga Zeljo,da mu ne bi Zvijezde ne bi ga nigdje danas bilo.elf1 je napisao/la:valda u nastavku budemo imali vise srece,savic nije proslavio goBonus je napisao/la:Dobra Zvijezda pravo veceras, posebno prvo poluvrijeme. Napatili ste nas do samog kraja![]()
Saviću se skandiralo poslije tekme, a lik nam zabio gol.sretno vam u nastavku
- gradacac10
- Kontakt:
.vatreni je napisao/la:Po meni seSavić večeras pravo šupački ponio.Umjesto da ode do one grupice promrzlih naših navijača on pozdravlja Zeljine,zaboravlja da je iz Zvijezde otišao u Zelju i da je igrama za Želju krvničke startove imao na nasim igračima i da se svakom Zeljinom pogotku protiv Zvijezde radovao sa Manijacima.ebo ga Zeljo,da mu ne bi Zvijezde ne bi ga nigdje danas bilo.elf1 je napisao/la:valda u nastavku budemo imali vise srece,savic nije proslavio goBonus je napisao/la:Dobra Zvijezda pravo veceras, posebno prvo poluvrijeme. Napatili ste nas do samog kraja![]()
Saviću se skandiralo poslije tekme, a lik nam zabio gol.sretno vam u nastavku
Puno sreće u nastavku prvenstva, imate dobru ekipu
, i da respect momcima koji su došli lijepo ih je bilo vidjeti. Sve najbolje u nastavku !

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- storm_raider
- Kontakt:
Tebi je taj gospodin kojeg prozivas nabio komplekse od kojih ce ti i djeca strahovati izgleda.SaltCityAttack je napisao/la:BRAVOO KOMSIJE TRPAJTE JACI STE VIDI SE.. SAMO DA TATA STA NE UCINI NA POLUVREMENU
Sad sam dosao sa Grbavice. Igrate odlicno dok imate snage. Dobro ste nas namucili stvarno, pogotovo u prvom poluvremenu. Po meni, rano ste se povukli, a mi smo to iskoristili. Sudija vas jeste ostetio kod onog ofsajda, ali je i nas kod ofsajda Colica. Ona grupica navijaca od 20-30 momaka se dobro provela, ne znam ko su ali nisu prestali navijati ni nakon utakmice. Svaka cast.

Sport je lijek za tijelo i duh.
Najbolja ekipa u PL,igraju otvoreno za gol vise,nema valjanja i zadrzavanja lopte.
Zvijezdi svaka cast,zeljo je ipak zasluzeno slavio,nemojte da brinete za opstanak , sigurno ostajete.
Pozz iz sarajeva.
Zvijezdi svaka cast,zeljo je ipak zasluzeno slavio,nemojte da brinete za opstanak , sigurno ostajete.
Pozz iz sarajeva.
steta,bodove smo izgubili u 69.minuti nakon izlaska jedinog napadaca i ulaskom veznjaka.ocito je da je odovic probao sacuvati gol zatvoriti se.i to nismo uspjeli.ostaje zal za jednim bodom.cestitke zelji na pobjedi sve je bilo korektno.mi se moramo okrenuti domacim utakmicama i realno slabijim ekipama kojima budemo gostovali.danas nam nisu isli rezultati na ruku ali nista nije izgubljeno idemo dalje pauza je onda slavija.uz pobjedu opet rastereceni u mostar
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Cestitke na veoma dobroj igri. FIna ste ekipa
Svaka cast i onim momcima sto su dosli u Sarajevo

Svaka cast i onim momcima sto su dosli u Sarajevo

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
Utakmica koja je najavila velike mogucnosti Zvijezde u nastavku prvenstva.Sami smo sebe pobjedili, oba gola idu na dusu nase odbrane,pogotovo drugi,pocetnicka greska naseg kapitena.Kod prvog gola bespotrebno izgubljena lopta u odbrani,zatim napravljen prekrsaj, a nakon toga lopta seta nasim 16-ercem par sekundi.
Zeljo je vise sretno nego spretno dosao do bodova.Nismo im dozvolili da izvrse pritisak,nisu nam za citavih 90 minuta ozbiljnije zaprijetili, pa zbog toga ostaje jos veca zal sto nismo uspjeli iscupati barem bod na Grbavici.Ni u jednom trenutku se nije moglo zakljuciti da smo mi trenutno 13. ekipa u PL, a Zeljo prvi.
Ova utakmica je iznjedrila jos jednog igraca, po meni mozda i nas najbolji igrac na utakmici ANDRE LUIS PINHEIRO ADAM.Odigrao bez greske, nesjecam se da je imao izgubljene lopte,pravovremen u startovima,.... kaparisao mjesto medju prvih jedanaest.
Cestitke Odovicu na hrabroj postavci i otvorenoj igri, siguran sam da ce nas kvalitet kad tad isplivati na povrsinu i da cemo nasu dobro igru naplatiti na gostujucim terenima, a za utakmice kod kuce nemam niti najmanju sumnju.
Zvijezda je pokazala da trenutno stanje na tabeli ne oslikava realno stanje kvaliteta nase ekipe, ocekujem za par kola da cemo se dici i krenuti prema sredini tabele, gdje nam je u najmanju ruku i mjesto.
Zeljo je vise sretno nego spretno dosao do bodova.Nismo im dozvolili da izvrse pritisak,nisu nam za citavih 90 minuta ozbiljnije zaprijetili, pa zbog toga ostaje jos veca zal sto nismo uspjeli iscupati barem bod na Grbavici.Ni u jednom trenutku se nije moglo zakljuciti da smo mi trenutno 13. ekipa u PL, a Zeljo prvi.
Ova utakmica je iznjedrila jos jednog igraca, po meni mozda i nas najbolji igrac na utakmici ANDRE LUIS PINHEIRO ADAM.Odigrao bez greske, nesjecam se da je imao izgubljene lopte,pravovremen u startovima,.... kaparisao mjesto medju prvih jedanaest.
Cestitke Odovicu na hrabroj postavci i otvorenoj igri, siguran sam da ce nas kvalitet kad tad isplivati na povrsinu i da cemo nasu dobro igru naplatiti na gostujucim terenima, a za utakmice kod kuce nemam niti najmanju sumnju.
Zvijezda je pokazala da trenutno stanje na tabeli ne oslikava realno stanje kvaliteta nase ekipe, ocekujem za par kola da cemo se dici i krenuti prema sredini tabele, gdje nam je u najmanju ruku i mjesto.
- gradacac10
- Kontakt:
bravo zvijezda, bravo !
Svaka cast na igri i ekipi...odlicno poslozena ekipa,vidi se da to Oda radi... imate jednog od najboljih trenera u ligi...pozz
Amare hvala ti...
Igrac br 26 ponovo jedan od najgorih..ne znam zasto se momak forsira, mozda bi Halil bio bolje rjesenje na toj poziciji
Čestitke na hrabroj i otvorenoj igri. Uzeli smo vas na mišiće. Mogu vam samo reći da ako ostavite Odovića na duže staze da ćete igrati najljepši fudbal. Znam da vam sada gori pod nogama, pa vas ljepota u igri toliko i ne zanima, ali 100% sam siguran da ćete se izvući. A iduće sezone uz Odovića i koje pojačanje definitivno bi se mogli upustit u borbu za Evropu. Na vama je. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.