FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Haha skim ja imam posla ovdje svaki dan 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kad u grupi budu svi 'naši', grupu stavljamo na tajno i to je to .
Kad eko naš napravi stream, nema srkleta, ko hoće da gleda zna šta treba, a one koji budu zapitkivali na temi za link na dan utakmice samo zaobići .
Kad eko naš napravi stream, nema srkleta, ko hoće da gleda zna šta treba, a one koji budu zapitkivali na temi za link na dan utakmice samo zaobići .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
FrancescoTotti je napisao/la:Kad u grupi budu svi 'naši', grupu stavljamo na tajno i to je to .

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
mene zivo interesuje koji klub nudi ove pare za benku 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Dobro smo mi danas ikako odigrali, gurbeti sutra nece moci ni ocistiti snijeg, sad bi mogao savez da donese odgodu koja bi nama pasala
Mosa RajvoSa
Kinezi garant
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Jal ima kak'ih kvalitetnih igraca sa nasim drzavljanstvom , a da nisu u ovoj ligi i da bi htjeli igrat za nas hmm
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kazahstan
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
i aj mislim, ili su kinezi, ili kazaahstan iili azerbejdzan koji vec bacaju lovuRule_hz je napisao/la:Kinezi garant

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Nije Kazahstan. Jedna drzava gdje je vec igrao.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
ne znam, moja licna procjena je 500k eura i da se udaramo nogom u guzicu, no eno na infu imas informaciju da je ponuda nesto manja od milion eura, i da za njega Samira i Krstu dobijamo oko 3 miliona eura, brate ako ima istine u tome to su ogromne pare,od kojih mozes dovesti mozda i bolje igrace (mislim naravno na one slobodne kojima ces dati platu koja je bar duplo veca nego Benkina sad) a samo unazad par godina 100 k eura za najboljeg igraca se smatralo dobrom prodajomDerdiyok je napisao/la:A koliko misliš da se može uzeti za BenkaruTHEC je napisao/la:to stoji al ako ti za igraca od 32. godine dodje ponuda lupam od 800k-1M eura, tu nema razmisljanja, prodaja da mi je rod rodjeni
@Rimski1946 kakva ti je ovo Turkinja na ovom profilu
Pyro is not a crime !
Saudijska Arabija.Shooter je napisao/la:Nije Kazahstan. Jedna drzava gdje je vec igrao.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
5-6M KM, mozda zvuci malo previse ali dobijamo toliko ako njih trojica odu a jedino ce mi biti zao Benke
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Znaci protiv listice oprostajna , nadam se golom
- Evolution87
- Kontakt:
Meni ce najvise biti zao Krleta ako ode

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
previse smo sentimentalni, kako bi se oprostili onda od igraca tipa Ikera ili Raula
...mislim i ja licno bih volio da je Benko mogao da ostane do kraja, odradi ugovor, uzme jos koju titulu sa nama, ali sta je tu je, fudbal je biznis

Pyro is not a crime !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Eh, vec nas je 20-ak u grupi za streamove. Da nebi rizikovali padobrance, grupa vec ide na tajno i nece je niko moc vidjet.
Znaci onaj ko hoce da ima link kad se bude igralo, nek doda @MCMXLVI-a na fejsu (evo link ispod), nek mu kaze svoj nick ovdje na forumu i on ce ga dodat u grupu.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100010447244904
Znaci eto, tu ce 100% bit svaki stream utakmica FK Sarajeva, pa bi molili one koji budu tu, da taj link zadrže za sebe
Znaci onaj ko hoce da ima link kad se bude igralo, nek doda @MCMXLVI-a na fejsu (evo link ispod), nek mu kaze svoj nick ovdje na forumu i on ce ga dodat u grupu.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100010447244904
Znaci eto, tu ce 100% bit svaki stream utakmica FK Sarajeva, pa bi molili one koji budu tu, da taj link zadrže za sebe

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
3 miliona eura za Benku, Velkoskog i Radovca? Mislim da je previše i da tu cifru mozemo samo sanjati. Ako je i priblizno ovo istina, onda da neko napiše da se pregovara sa Messijem i Ronaldom, ja bi vjerovo 
Ja bi prihvatio i ponudu od 1,5mil eura za njih ali pod uslovom da se na vrijeme nađu adekvatne zamjene.

Ja bi prihvatio i ponudu od 1,5mil eura za njih ali pod uslovom da se na vrijeme nađu adekvatne zamjene.
Trenutno korisnika/ca: benko21, Google Adsense [Bot], Haksss, JavierBosnia i 78 gostiju.