Premijer liga BiH - aktuelno
- gegenpressing
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Al čuj Sir Klafa sunce ti ljubim,pa prije bi trebao Jado Vlagodić dobiti tu etiketu 

Brohra ribo se...
Željkan sa preko 20Mduga,3 igrača,5 juniora,bez generalnog
Sponzora,ma glavni kandidat sa ostala 3 za pa pa.
Golemo bas.
Sponzora,ma glavni kandidat sa ostala 3 za pa pa.
Golemo bas.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Ma pored vas niko nema šansesvrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:33![]()
![]()
Baš tako
Upalili se ovdje kontaju evo šanse za titulu
-
- Kontakt:
Po ovome Nedim vec odavno radi kao SD Veleza.

-
- Kontakt:
Naravno da sam ziv. Duga noc bila u Hustler Club LV
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ko je ovo uopste pisao? Ne znam sta misli pod ovim uprava mu je obezbijedila sve. Realno, sve jeftini igraci, a vecina cisti prosjek ove lige. Klafuric ih je odvukao do Europe, 99% ovdasnjih trenera to ne bi uspjelo. Europa je prvo njegova zasluga.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Fakat nije zajebancijaVirtu4l je napisao/la: ↑17 jun 2024, 19:47Je li realno da su izdali ovakvo saopštenje?![]()
![]()
Fudbalski klub Velež Mostar odlučno demantuje dezinformacije koje su se pojavile u javnosti o navodnom uticaju premijera Federacije BiH, gospodina Nermina Nikšića, na posljednja dešavanja u Klubu.
Radi se o neistinama koje nemaju nikakvo utemeljenje, niti u njima ima i zrnca istine. Oni koji plasiraju laži ne žele dobro ni FK Velež ni svima nama koji zajedno radimo i gradimo jaki, evropski klub.
Jedina istina je da premijer F BiH pruža bezrezervnu podršku FK Velež, te da nikada ni na koji način nije pokušao uticati na unutrašnja pitanja ili kadrovsku politiku kluba. Podrška premijera Nikšića je uvijek bila značajna za dobrobit kluba, i nikada ničim nije bila uslovljena.
Posebno želimo podcrtati da u mandatu ovog Upravnog odbora Fudbalskog kluba Velež, niti jedna politička opcija nikada, ni na bilo koji način, nije vršila pritisak na donošenje odluka u bilo kojem segmentu djelovanja našeg Kluba.
Posljednji medijski natpisi kojim se pokušava sugerisati drugačije mogu samo nanijeti štetu klubu i odnosima sa važnim prijateljima FK Velež koji doprinose stabilizaciji i razvoju kluba, u čemu posebno ističemo premijera Nikšića i Vladu F BiH.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nisam nigdje napisao da vjerujemo nikakvom Niksicu nego UO Veleza koji radi strasan posao. Dok ste vi beskucnici od 1946 mi smo samo od 1993 do nekih par godina unazad jer nam grade stadionNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 jun 2024, 21:52
Najjaci je Campobello (na slici), jucer Klafurica proglasavao Kloppom, danas kaze ma nek je otisao sigurno je htio da se tali preko igraca iz Hrvatske, vjerujmo upravi i Niksicu![]()

I da Sir Klafuric je Klop kao trener ali hinjjo kao covjek jer je tako ispalo. Ne sekiraj se idemo dalje opet cemo vam davat po usima dok se ne ugasite radi dugova

Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 17 jun 2024, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Velež je ozbiljno smiješan klub. Prvo ona bruka i sramota sa kiselinom, sad ovo.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Sto je hinja? Sto nece da mu se petjlaju i namecu igrace? Covjek je smijesnu ekipu odveo u Europu i sad kad je doslo vrijeme da se napravi neki pomak i njemu dozvoli da probere kojeg igraca, izmislja mu se neki podobni SD. Vi ste ovdje hinje ispali, a lud si ako mislis da nije imao dobar razlog da ode odjednom.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 jun 2024, 21:57Nisam nigdje napisao da vjerujemo nikakvom Niksicu nego UO Veleza koji radi strasan posao. Dok ste vi beskucnici od 1946 mi smo samo od 1993 do nekih par godina unazad jer nam grade stadionNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 jun 2024, 21:52
Najjaci je Campobello (na slici), jucer Klafurica proglasavao Kloppom, danas kaze ma nek je otisao sigurno je htio da se tali preko igraca iz Hrvatske, vjerujmo upravi i Niksicu![]()
![]()
I da Sir Klafuric je Klop kao trener ali hinjjo kao covjek jer je tako ispalo. Ne sekiraj se idemo dalje opet cemo vam davat po usima dok se ne ugasite radi dugova![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Al ako je tačno da je Klaf prije 10 dana pregovarao sa Pitarima onda Rođeni nema šta
Ovo Vam je super
Ovo Vam je super
-
- Kontakt:
Ni riječi o onim lažima i spinovima o kiselini i agrarnim dronovima. Bar su trebali imati toliko obraza da se izvinu na ovoj presici, prvenstveno Kevelj.PeppermintSA je napisao/la: ↑17 jun 2024, 21:57Velež je ozbiljno smiješan klub. Prvo ona bruka i sramota sa kiselinom, sad ovo.
- PeppermintSA
- Kontakt:
ma bilo jasno iz aviona od starta. Ljudi uz saoptenje o kiselin objavljili fotke trave koja je doslovno savrseno izgledala. Nerealno glupi.RubikovaKocka je napisao/la: ↑17 jun 2024, 22:04Ni riječi o onim lažima i spinovima o kiselini i agrarnim dronovima. Bar su trebali imati toliko obraza da se izvinu na ovoj presici, prvenstveno Kevelj.PeppermintSA je napisao/la: ↑17 jun 2024, 21:57Velež je ozbiljno smiješan klub. Prvo ona bruka i sramota sa kiselinom, sad ovo.
-
- Kontakt:
Pa sto vi niste Rozmanu prepustili taj dio umjesto Ibricica i sada Zekicu umjesto ovog belgijanca. Pises gluposti stari pogotovo kao navijac Sarajeva koje izgleda kako i treba pravi klub. Istim stopama je i Velez krenuo jer ne moze trener dovoditi igraceNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 jun 2024, 22:01Sto je hinja? Sto nece da mu se petjlaju i namecu igrace? Covjek je smijesnu ekipu odveo u Europu i sad kad je doslo vrijeme da se napravi neki pomak i njemu dozvoli da probere kojeg igraca, izmislja mu se neki podobni SD. Vi ste ovdje hinje ispali, a lud si ako mislis da nije imao dobar razlog da ode odjednom.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 jun 2024, 21:57Nisam nigdje napisao da vjerujemo nikakvom Niksicu nego UO Veleza koji radi strasan posao. Dok ste vi beskucnici od 1946 mi smo samo od 1993 do nekih par godina unazad jer nam grade stadionNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 jun 2024, 21:52
![]()
I da Sir Klafuric je Klop kao trener ali hinjjo kao covjek jer je tako ispalo. Ne sekiraj se idemo dalje opet cemo vam davat po usima dok se ne ugasite radi dugova![]()
-
- Kontakt:
Campobello se bas botovski ponasa. Nisam to od njega ocekivao.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
-
- Kontakt:
Nije to botovski samo sam osjetio vasu ljubomoru jer smo vam trn u oku ovako uredjeni pa da vas malo isamaram. Dramu pokusavate napraviti od sasvim normalnog sporazumnog raskida sa trenerom. Potrosna roba kao igraci ili stolice na stadionu sta ja znam idemo dalje jos jaci dzabe se blamirate i pjeniteupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑17 jun 2024, 22:11Campobello se bas botovski ponasa. Nisam to od njega ocekivao.

Jesmo ošamućeni odlaskom Klafa, ali ipak ne moramo biti u tolikoj mjeri da čitamo i odgovaramo na postove mutanata. Zamolio bih za malo ozbiljnosti.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Kevelj na presici ko da ga neko kiselinom posuo.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, CentarsutNaClanak921, Faraon iz Visokog, feniksptica, Guest1945, Kaunas, leo1946, maho_sa, NebeskaSila96, NEZALAGANJE, prisonbreak, Rokitansky i 113 gostiju.