FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
FK Sarajevo
Ahmetovic hahahah pa on bi kod nas bio klupa.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
ajdohordas
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Problem je dovesti u nasu ligu igraca boljeg od Benke a mi trazimo i ocekujemo konstantni napredak... obzirom na jucerasnji teren i vecinom su svi onakvi kad padne malo kise tesko da ce doci igraci top klase (za nas)... tako da ja ocekujem nega gigantska pojacanja tek kad se liga smanji...

- PitarBordo
- Kontakt:
Pa liga se smanjuje sad... Bukvalno na kraju sezone...ajdohordas je napisao/la:Problem je dovesti u nasu ligu igraca boljeg od Benke a mi trazimo i ocekujemo konstantni napredak... obzirom na jucerasnji teren i vecinom su svi onakvi kad padne malo kise tesko da ce doci igraci top klase (za nas)... tako da ja ocekujem nega gigantska pojacanja tek kad se liga smanji...![]()
Samo Saraj'vo.
Cezar je klasa ko Benko
Za para od prodanih igraca, koje sigurno nece biti male,treba pokupovati najbolje mlade igrace lige.
Po meni Piric i Ordagic ostalo sve lose.Malo zaviriti u komsiluk, i pokupiti im igraca kao Osmanovica. On je naš novi Benko na kojem cemo bogatstvo uzeti.
Fakat za Krstu,Radovca,i Benku,ocekujem jedno najmanje 3 mil km.
Nama je Tan otvorio put.Sad je samo pitanje kad cemo postati Bosanski Dinamo.

Po meni Piric i Ordagic ostalo sve lose.Malo zaviriti u komsiluk, i pokupiti im igraca kao Osmanovica. On je naš novi Benko na kojem cemo bogatstvo uzeti.
Fakat za Krstu,Radovca,i Benku,ocekujem jedno najmanje 3 mil km.
Nama je Tan otvorio put.Sad je samo pitanje kad cemo postati Bosanski Dinamo.
- Evolution87
- Kontakt:
E hajd nek jos neko spomene ahmetovica 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Dobar je Ahmetović kad ga Barbarić izvadi iz džepa 
Koliko ste vi puta Ahmetovica gledali
Dovodimo nekog brazilca iz **** mijanmara, a ismijava se Ahmetovic, koji je godinama igrao u rusiji i koji je poslije Benke najbolji napadac lige.
A onako se Ahmetovic ne moze dovesti, ako bude isao iz Slobode ide u Tursku.
Dovodimo nekog brazilca iz **** mijanmara, a ismijava se Ahmetovic, koji je godinama igrao u rusiji i koji je poslije Benke najbolji napadac lige.
A onako se Ahmetovic ne moze dovesti, ako bude isao iz Slobode ide u Tursku.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Ahmetovic je klasa za Benku.Evolution87 je napisao/la:E hajd nek jos neko spomene ahmetovica
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- FrancescoTotti
- Kontakt:
U slobodi uopste nema dobrog igraca do mozda Zebe koji je majstor ala Stojcev. I trenera koji ih je i postavio u taj vrh tabele.
Nista oni nemaju! Kakav azmir i bakraci... ponijela ih euforija isto kao i nas onu prvu sezonu kad je dosao Tan... Samo polako. Mi do sad nismo imali trenera da valja poslije Husa! Tek sad smo ga dobili
A iz slobode, zeljeznicara, zrinjskog, listice KUPOVAT SAMO MLADO I TALENTOVANO! I to bez ikakvih osjecaja!
A ne nekakve ahmetovice i sl.
Nista oni nemaju! Kakav azmir i bakraci... ponijela ih euforija isto kao i nas onu prvu sezonu kad je dosao Tan... Samo polako. Mi do sad nismo imali trenera da valja poslije Husa! Tek sad smo ga dobili
A iz slobode, zeljeznicara, zrinjskog, listice KUPOVAT SAMO MLADO I TALENTOVANO! I to bez ikakvih osjecaja!
A ne nekakve ahmetovice i sl.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Golmana Pirica bi trebalo dovesti...
Mislim da Delac moze jos Evropu odigrati i da je to to od njega.
Mozda onog malog Amira iz komsiluka dovesti.. I volio bih da ostatak sredstava proslijede na kamp il novi stadion.. Nzmkakvi su im planovi, al treba svakako poraditi na infrastrukturi..
Boljom infrastrukturom cemo privuci i bolje i kvalitetnije igrace, a i vise gledalaca..
Kako god, opet kazem mnogo pozitivniju atmosferu psjecam medju ekipom, sto me mnogo raduje...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mislim da Delac moze jos Evropu odigrati i da je to to od njega.
Mozda onog malog Amira iz komsiluka dovesti.. I volio bih da ostatak sredstava proslijede na kamp il novi stadion.. Nzmkakvi su im planovi, al treba svakako poraditi na infrastrukturi..
Boljom infrastrukturom cemo privuci i bolje i kvalitetnije igrace, a i vise gledalaca..
Kako god, opet kazem mnogo pozitivniju atmosferu psjecam medju ekipom, sto me mnogo raduje...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nastranu nogometno ne znanje ahmetage
Onolko ruznog insana potpisat je stetno
Za hemiju u ekipi
Za hemiju u ekipi
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- kenanbrajic
- Kontakt:
Ako bi FK Sarajevo, za već pominjani trojac, dobilo cca 3 M Evradi, i ako Amidža ne bude tražio da mu se taj novac vrati (plate Benki i Delaču)...zar ne bi bilo dobro potruditi se osigurati Mateja još sezonu? Ili ga otkupiti (nisam upućen možemo li to, ali eto). Kad pogledamo sadašnji roster igrača, uključujući ovu zlatnu omladinu, može se lijepih stvari napraviti. Ako se ovi Brazilci pokažu kao pogodak u igri prema naprijed, a odbrana nam je beton (kad se uigra, naravno)...i to je to. Ne'am pojma, jutarnje razmišljanje uz kafu.
- kenanbrajic
- Kontakt:
Čini mi se da je Zuka spominjao nekog, tražio puno para, naši mu dali pedalu, pa se ponovo javljao...tipa "ljudi smo, dogovorićemo se..." . Ako je to taj.Rahma je napisao/la:Sta bi od ovog igraca iz Partizana sto je trebao doci?
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ma vjerovatno je Jesic procijenio da pored Cezara i Reisa, Benko ne bi imao mjesta. 
Znaci za ahmetovica dati pare od Cimirota Velokskog I Benke to je nekih 5 miliona maraka
Znaci za ahmetovica dati pare od Cimirota Velokskog I Benke to je nekih 5 miliona maraka
Zadnja izmjena: OsmanhodzicBuco, dana/u 22 nov 2015, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
- PitarBordo
- Kontakt:
Hahahahaha, najjači brat na internetu.RN87 je napisao/la:Nastranu nogometno ne znanje ahmetage
Za hemiju u ekipi
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nisi normalanRN87 je napisao/la:Nastranu nogometno ne znanje ahmetage
Za hemiju u ekipi
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Cujem da je to Stefan Babovickenanbrajic je napisao/la: Čini mi se da je Zuka spominjao nekog, tražio puno para, naši mu dali pedalu, pa se ponovo javljao...tipa "ljudi smo, dogovorićemo se..." . Ako je to taj.
Amer Dupovac!
- PitarBordo
- Kontakt:
Gledam nas na BHT-u... Evo vodimo 1-0, da bi dat još jedan gol do poluvremena...
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, boki86, edgarallanpoe04, ErosViverosViv, Hajdeee, Jet2Holiday, mnon46, Proximic i 84 gosta.